Ulka18 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Towarzyska, wesola Magusia szuka dobrego domu :modla: Quote
agusiazet Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Radosna i szczęśliwa u Murki Magia - szuka jednak własnego domu, bo hotelik nie jest z gumy, niestety!!! Quote
Filipki Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 No właśnie, inne psiaki czekają , a Magia ,Amisia i Gacek ani myślą ustąpić im miejsca. Quote
Ulka18 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Murko, jesli masz plakaciki Magii to prosze podeslij do mnie. Wydrukuje w poniedzialek w kolorze i podrzuce Filipkom (wraz z innymi plakacikami). Quote
Filipki Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Magia idź do domku, bo już wybraliśmy następcę / a nawet kilku / na twoje miejsce. Quote
agusiazet Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Filipki napisał(a):Magia idź do domku, bo już wybraliśmy następcę / a nawet kilku / na twoje miejsce. No widzisz Magusiu, po prostu blokujesz miejsce!!! Domku znajdź się wreszcie!!! Quote
Murka Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Jeszcze dwie świeżutki fotki Magusi ;) Quote
Ulka18 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Piekna, usmiechnieta Magusia. Super sunia :loveu: Aukcja konczy sie za 3 godziny, jutro wystawie kolejna, podpytam Isadore jak sie robi takie ladne tlo jak na aukcji Amisi. Murko, a moze by jeszcze tutaj dawac ogloszenia http://www.ogloszeniadrobne.rzeszow.pl/index.php Quote
Reno2001 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Musi się poszczęścic teraz i Amisi i Gackowi oraz Maguni. MUSI!!!!!! Quote
Ra_dunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ależ Magia ślicznie schudła ;) Czas do domku śliczna suniu :D Quote
agusiazet Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ra_dunia napisał(a):Ależ Magia ślicznie schudła ;) Czas do domku śliczna suniu :D I jaka radosna, ubóstwiam takie uśmiechnięte pychole!!! Quote
Filipki Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Na tym ostatnim zdjęciu jest po prostu rewelacyjna. Ludzie nie wiedzą co tracą. ,a ja i tak jestem zadowolona , bo Magia już nie przypomina tej wycofanej,przestraszonej suni ze schroniska. Quote
Ulka18 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Schronisko to tylko przechowalnia, psy maja jedzenie i tzw. spokój od swiata zewnetrznego, agresywnych, niedobrych wlascicieli, itp. Ale poza tym to nie jest życie, to wegetacja. Quote
Ra_dunia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Dobrze, że Magia jest w hoteliku, ale lepiej by było jakby była we własnym domku... Quote
Filipki Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Plakaciki Magii, Imbira, Amisi i Gacka powieszone w mojej "ludzkiej" poczekalni. Nie mam za wiele złudzeń , ale może akurat ktoś je zauważy. Quote
Ulka18 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Jesli chociaz jedna osoba rzuci okiem na plakaciki, to juz bedzie ok. Kropla drazy skale ;) Quote
Ra_dunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Filipki napisał(a):Plakaciki Magii, Imbira, Amisi i Gacka powieszone w mojej "ludzkiej" poczekalni. Nie mam za wiele złudzeń , ale może akurat ktoś je zauważy. Ja jak czekam w poczekalni to wszystkie plakaciki czytam, co by czas szybciej minął :D Może się ktoś wzruszy i zainteresuje? Nigdy nic nie wiadomo :) Quote
agusiazet Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 To ja dzisiaj jestem pierwsza w odwiedzinach u Magii!!! Quote
Ulka18 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Magia szuka dobrego domu, ktory ja pokocha na dobre i na zle :modla: Quote
Ulka18 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ciekawe czy chociac kilka osob przeczytalo plakaciki w poczekalni u Filipkow :???: Oby bylo duze zainteresowanie :kciuki: Quote
Ra_dunia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jak można nie pokochać takiej przylepy? :) Quote
Recommended Posts