Angel_ Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Jak na moje łoko to pitowata jest. Ciezko powiedziec jak jest taka wychudzona czy jest rzeczywiscie takiej drobnej budowy czy tylko tak wycienczona.. Ale dla mnie pitusiowa :loveu: Quote
Lorien:) Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Kochani! Nie będzie jak na razie info o stanie Divy na wątku, ponieważ tak się złożyło, że wszystkie jedziemy na wakacje w jednym czasie - ja i virginia na zlocik dogomaniaków, Martik B i Marta697 również wybywają z Bydgoszczy. W razie czego podaje nr pod który można się kontaktować w sprawie Divy;) 516-143-690 Quote
kamilka91 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ja zostaję w Bydgoszczy i odwiedzać Divę na pewno będę, tylko że ja niewiele wiem w jej sprawie... :oops: Quote
Angel_ Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A mnie po sprawie z tym beniem pewnie juz nie wpuszcza do schronu. P.S Ktoras z was wie co z nim? Czy on jest w schronie? Quote
kamilka91 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Angel_ napisał(a):A mnie po sprawie z tym beniem pewnie juz nie wpuszcza do schronu. P.S Ktoras z was wie co z nim? Czy on jest w schronie? Nie wiem czy dobrze myślę, ale chyba jest... A Diva... tak na mnie skoczyła jak weszłam do boksu, że prawie się przewróciłam :mad: Nadal straszna z niej chudzinka, ale siłę to ona ma. :loveu: Rana powoli się goi... Jeszcze troszkę ropieje, ale jest już dużo lepiej :loveu: Uwielbia się bawić; ganiać za piłkami, gryźć maskotki... Cały czas merda ogonkiem, skacze. Widać, że o wiele lepiej sie czuje :multi: Quote
marzenKa Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Cudownie cZytac takie wiadomosci o Divie:loveu: Ona taka kochana psinka, oby teraz szybkoo znalazlaa domekk na ktoryy zaslugujee Quote
andzia69 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 podnoszeniem i hopaniem ona domu nie znajdzie - jej potrzeba ogłoszeń z ładnymi zdjęciami!!!! Quote
andzia69 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 gdzie tylko się da - przecież ona inaczej domu nie znajdzie:shake: Quote
Pastylka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Wieczorem popracuje nad allegro dla niej :) Quote
Jenny19 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ogłoszenia dla Divy: www.4lapy.pl www.adopcje.org www.animalia.pl www.bono-polska.pl www.etablica.com www.drobne.centrumofert.pl www.gieldaogloszen.pl www.gumtree.pl www.gielda.bai.pl www.kupiepsa.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.psy.pl/adopcje www.dogs.pl www.polskastrefa.eu www.dwukropek.pl www.alegratka.pl www.autogielda.pl www.eoferty.com.pl www.kupsprzedaj.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.ogloszenia.interpress.net.pl Quote
andzia69 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jenny19 - bardzo dziękuję!:loveu::loveu::loveu: Quote
kamilka91 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jenny19- pięknie dziękujemy za ogłoszenia :loveu: Wprawdzie na allegro i alegratce już miała, ale drugie nie zaszkodzi :cool3: Będę jutro u Divy, obiecuję, że zrobię jakieś ładne zdjęcia ;) a przynajmniej się postaram, bo Divcia ma tyle energii, że trudno chociaż na chwilę "unieruchomić" ją do zdjęcia :evil_lol: Quote
Pastylka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Czy ktos moglby napisac mi tekst do allegro taki chwytajacy za serce bo ja akurat niemam talentu do tego? Quote
Jenny19 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Może skopiuj tekst z poprzedniego allegro? Było podane parę stron wcześniej.Ja tak zrobiłam-nie mam za grosz inwencji twórczej w wymyślaniu teksów:eviltong: Quote
Pastylka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=414844992 Gotowe :) Quote
Ania z Bytomia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 hopaj Divuniu na pierwszą, nic nie obiecuje ale zobacze co da sie zrobić w twojej sprawie ;) Quote
madziorna Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Ania z Bytomia']hopaj Divuniu na pierwszą, nic nie obiecuje ale zobacze co da sie zrobić w twojej sprawie ;) Są jakieś szanse na domek? :cool3: Quote
martik b Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Ja też jej zrobiłam allegro ale chyba mi się aukcja już skończyła i bym wznowiła ale jak już jest to niech tak zostanie, pewien pan do mnie dzwonił z wrocławia w sprawie divy, bo znalazł ją w necie, kilka dni temu, rozmawialiśmy z pół godz dobre, bo się tak wypytywał o psa ale już później nie zadz, bo powiedział, że z żona się zastanowią :( na razie cisza, ja ją jeszcze ogłoszę po klinikach Quote
Ania z Bytomia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 szukam jakiegoś tymczasowicza :eviltong: ale przyjąć bede mogła mniejwięcej w połowie września jak wydam swoje 3 tymczasy, są już zaklepane - królik gryzek, kot gucio, suńka aszka i jeszcze mam na przetrzymaniu 1 sunie z domu stałego - jest po tajnej sterylce :roll: misio juz raczej domku nie znajdzie... więc ma u mnie dożywocie ;) zapraszam do lektury i zapoznania sie z moimi tymczasowiczami http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10606810#post10606810 Quote
andzia69 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Aniu - to jeszcze miesiąc...ale w razie gdyby w tym czasie nie znalazła domku to bardzo ten twój tymczas by się przydał... Quote
Recommended Posts