gusia0106 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 A ja dzisiaj widziałam Toscę na żywo !!! A ja dzisiaj widziałam Toscę na żywo !!! Ciotki!!! To cud jest!!! Ja tam podejrzewałam Nutusię o podmiankę :evil_lol: Bo to niemożliwe, żeby to była ta sama suczyna. Choćby z kilku powodów: [LIST] [*]ma sierść!! dużo sierści!! wszędzie!! [*]sierść nie jest tłusta!! To piękna, zwykła, psia sierść!! [*]nie śmierdzi - nic a nic!!! [/LIST]Tosce pysk się śmieje. Jest chudziutka to fakt. Nutusia mówi, że suczynie się przytyło 8 kilo. To ja nie chcę sobie nawet wyobrażać jak było wcześniej. Podkarmiłyśmy ją ciasteczkami z kremem:cool3: Może przytyje :cool3: A Nutusia jest cudowna - ciepła, życzliwa, suuuuuper :loveu: Quote
ewa36 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 gusia0106 napisał(a):A ja dzisiaj widziałam Toscę na żywo !!! A ja dzisiaj widziałam Toscę na żywo !!! Ciotki!!! To cud jest!!! Ja tam podejrzewałam Nutusię o podmiankę :evil_lol: Bo to niemożliwe, żeby to była ta sama suczyna. Choćby z kilku powodów: ma sierść!! dużo sierści!! wszędzie!! sierść nie jest tłusta!! To piękna, zwykła, psia sierść!! nie śmierdzi - nic a nic!!! Tosce pysk się śmieje. Jest chudziutka to fakt. Nutusia mówi, że suczynie się przytyło 8 kilo. To ja nie chcę sobie nawet wyobrażać jak było wcześniej. Podkarmiłyśmy ją ciasteczkami z kremem:cool3: Może przytyje :cool3: A Nutusia jest cudowna - ciepła, życzliwa, suuuuuper :loveu: O rety :loveu: o rety :loveu: Tyle trudu tyle wysiłku tyle obaw tyle zimnych podmuchów po drodze ale warto było !!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
ewa36 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Jak tam Tosia-samosia ? Sama się rozgolasiła i sama się obsierściła :diabloti: Quote
Ra_dunia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 gusia0106 napisał(a):A ja dzisiaj widziałam Toscę na żywo !!! A ja dzisiaj widziałam Toscę na żywo !!! Ciotki!!! To cud jest!!! Ja tam podejrzewałam Nutusię o podmiankę :evil_lol: Bo to niemożliwe, żeby to była ta sama suczyna. Choćby z kilku powodów: ma sierść!! dużo sierści!! wszędzie!! sierść nie jest tłusta!! To piękna, zwykła, psia sierść!! nie śmierdzi - nic a nic!!! Tosce pysk się śmieje. Jest chudziutka to fakt. Nutusia mówi, że suczynie się przytyło 8 kilo. To ja nie chcę sobie nawet wyobrażać jak było wcześniej. Podkarmiłyśmy ją ciasteczkami z kremem:cool3: Może przytyje :cool3: A Nutusia jest cudowna - ciepła, życzliwa, suuuuuper :loveu: Na żywo widziałaś to gdzie zdjęcia?? :cool3: Bez fotorelacji nie uwierzymy :evil_lol: Quote
Nutusia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 gusia0106 napisał(a): Ciotki!!! To cud jest!!! Aj tam zaraz CUD :oops: Ja tam podejrzewałam Nutusię o podmiankę :evil_lol: No patrzcie - następna podejrzliwa! :razz: Tosce pysk się śmieje. Oj, ona i tak nieśmiała w sobotę była. Nie dziwota - z wiochy do stolycy pojechała, w "lokalu" się znalazła... ale wstydu nie przyniosła! :lol: Jest chudziutka to fakt. Nutusia mówi, że suczynie się przytyło 8 kilo. To ja nie chcę sobie nawet wyobrażać jak było wcześniej. Trochi gorzej było - fakt. Podkarmiłyśmy ją ciasteczkami z kremem:cool3: Może przytyje :cool3: Teraz to już z tuczeniem trzeba uważać, bo kręgosłup w ruinie i ciężko będzie mu nosić "zbędne" kilogramy. Ale jak na zimę podszerstek się pojawi (co daj Boże amen), to wystające gnatki zakamufluje i gitara! :evil_lol: A Nutusia jest cudowna - ciepła, życzliwa, suuuuuper :loveu: O matko, a juści! :oops: Dziewczyneczki, baaaaaaardzo dziękuję za przemiłe spotkanie, za pyszne dary dla Toscanki, za wparcie i wspólnego świra! :loveu: Quote
gusia0106 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ra_dunia napisał(a):Na żywo widziałaś to gdzie zdjęcia?? :cool3: Bez fotorelacji nie uwierzymy :evil_lol: Zaraz pomolestuję Irenkę o zdjęcia :evil_lol: Quote
irenaka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 gusia0106 napisał(a):Zaraz pomolestuję Irenkę o zdjęcia :evil_lol: Nie musisz;), bo już jestem i zaraz wklejam. Madziu:loveu: Ogromnie dziękuję za spotkanie i za opiekę nad Tosią. To wprost niewiarygodne, że mogłam Was poznać:multi:. Quote
Ra_dunia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 jaki sierściuch :crazyeye: No dobra, a teraz wklejaj zdjęcia Tosci :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 A nie mówiłam!!:evil_lol: A nie mówiłam!!:evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 I niby tak: było jeszcze w kwietniu tego roku??? I niby to ten sam pies? :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
irenaka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ra_dunia napisał(a):jaki sierściuch :crazyeye: No dobra, a teraz wklejaj zdjęcia Tosci :evil_lol: Tak myślałam, że nikt nie uwierzy:evil_lol: Zapytaj Magdę gdzie Tosia, bo tą sunię tak mi przedstawiono:mad:;). Kolejna zadyma na dogo:evil_lol: Gdzie jest Tosia?:loveu: Quote
Nutusia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 irenaka napisał(a):Tak myślałam, że nikt nie uwierzy:evil_lol: Zapytaj Magdę gdzie Tosia, bo tą sunię tak mi przedstawiono:mad:;). Kolejna zadyma na dogo:evil_lol: Gdzie jest Tosia?:loveu: Jak to gdzie?... Dupinę zapewne grzeje na kanapie tarasowej aktualnie i mruży oczka w cieplutkich promieniach słońca...:evil_lol: Raduniu, to zdjęcie, które wkleiłaś nie jest z kwietnia, ale z października ubiegłego roku, zaraz po tym, jak ją Agamika do mnie przywiozła. Potem - może i wstyd się przyznać - ale bywało duuuuużo gorzej... Gigantyczne strupy, które odpadały razem z sierścią, na skutek zapalenia skóry. Potem chwila porastania i 2 kg więcej i... ropomacicze, a po nim kolejna faza łysienia i spadku wagi. No a potem to już gronkowiec, który wygryzł jak mole porządne futro (co widać na zdjęciach z przełomu grudnia i stycznia)... Znowu odrobinę lepiej, parę kilo więcej i... kolejny atak łysienia i wycieńczenie po zapaleniu płuc. Nie zapominajmy, że ona dopiero od czerwca nie bierze żadnego antybiotyku! No, ale nie wracajmy do tego co było, bo świetlana przyszłość przed nami przecież! :loveu: ps. A swoją drogą, Irenko, przepiękne zdjęcia - sama się zdziwiłam, że z Toscanki taka DAMA... Quote
ewa36 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Jaka piękna :loveu: Nie wiem, co powiedzieć .... Łza się w oku kręci .... Nutusiu, bardzo Ci wszystkie dziękujemy za Tośkę :loveu: Jak dobrze że jest lepiej .... Quote
Nutusia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 ewa36 napisał(a):Jak piękna :loveu: Nie wiem, co powiedzieć .... Łza się w oku kręci .... Nutusiu, bardzo Ci wszystkie dziękujemy za Tośkę :loveu: Jak dobrze że jest lepiej .... To ja dziękuję za Tośkę - szczególnie Agamice i Neight, które mi zaufały i wróciły wiarę w siebie po tym, jak mnie odmownie na bokserach potraktowano, czego - szczerze powiem - do dziś nie mogę wybaczyć, choć pamiętliwa raczej nie jestem... :eviltong: Quote
agamika Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 http://img23.imageshack.us/img23/774/tosia1.jpg http://img187.imageshack.us/img187/7852/tosia3.jpg o nieee.. choćby nie wiem jak Nutusia starała się ja ukryć pod ta wspaniała sierścią i dodatkowym "tłuszczykiem " , TEGO najkochanszego pychola pod słoncem nie da sie nie rozpoznać :loveu::loveu::loveu: ... wygląda wspaniale Madziu one musiały Ci odmówic.. ta głupota ich musiała byc z wyzszej półki zaządzona, bo Tobia w żadnym hotelu nie miałaby szans na wyleczenie !!! to tylko domowe warunki , troska i miłośc mogły sprawić - a teraz ide po chusteczke bo mi sie oczy zaszkliły jak ja zobaczyłam :oops: Quote
wilczyca Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 irenaka napisał(a):http://img39.imageshack.us/img39/2623/tosia2.jpg http://img187.imageshack.us/img187/7852/tosia3.jpg przybyłam, zobaczyłam i .... zemdlałam :mdleje::mdleje::mdleje:nie, to jakaś podmianka :crazyeye: to absolutnie nie jest Tobinka :cool1:. Nutusia dziękuję :Rose::Rose:, patrząc na zdjęcia jeszcze ze schronu i te naprawdę brak słów normalnie dech zapiera :loveu::loveu: --------- Cytowane zdjęcia zamieniamy na linki. Patrz REGULAMIN. Quote
AMIGA Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Słuchajcie - na wyciskacze łez to ja do kina chodzę, a nie tu. Gdyby nie te oczy, to ja bym też zgłaszala gdzieś, że prawdziwa Tobia gdzieś zniknęa. Nutusiu - pozwolilaś więc ...:multi::multi::loveu::loveu::multi::multi: Quote
ewa36 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 agamika napisał(a):http://img23.imageshack.us/img23/774/tosia1.jpg http://img187.imageshack.us/img187/7852/tosia3.jpg o nieee.. choćby nie wiem jak Nutusia starała się ja ukryć pod ta wspaniała sierścią i dodatkowym "tłuszczykiem " , TEGO najkochanszego pychola pod słoncem nie da sie nie rozpoznać :loveu::loveu::loveu: ... wygląda wspaniale Madziu one musiały Ci odmówic.. ta głupota ich musiała byc z wyzszej półki zaządzona, bo Tobia w żadnym hotelu nie miałaby szans na wyleczenie !!! to tylko domowe warunki , troska i miłośc mogły sprawić - a teraz ide po chusteczke bo mi sie oczy zaszkliły jak ja zobaczyłam :oops: Wpisuję się w powyższe ręcamy y nogamy :cool1: Nic dodać, nic ująć. No może tylko, że i mnie odmówiono. Ciocia Nutusia, no co Ty :cool3: Tracić wiarę w siebie z takiego powodu :crazyeye: A kiedyż ruszy kolejny ksiązkowy bazarek Tosinkowy :razz: Ja tylko tak od niechcenia zapytowuję :cool3: --------- Nie piszemy posta pod postem! Używamy opcji EDYTUJ! Quote
Nutusia Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 ewa36 napisał(a):Wpisuję się w powyższe ręcamy y nogamy :cool1: Nic dodać, nic ująć. No może tylko, że i mnie odmówiono. Ciocia Nutusia, no co Ty :cool3: Tracić wiarę w siebie z takiego powodu :crazyeye: Nie zapominaj, Ewuś, że to był "mój pierwszy raz" :oops: Nigdy wcześniej nie byłam na żadnym forum, nie miałam pojęcia co to DT, DS, PW i Tęczowy Most! Szczerze się przyznam, że do dziś nie wiem co do TZ (choć się domyślam...:evil_lol:). Chciałam dobrze - wydawało mi się, że jestem rozsądna, konkretna i odpowiedzialna. Wyobrażałam sobie, że jak się chce pomóc, to można to zrobić i nie powinno to być zbyt skomplikowane - dla dobra psa, przede wszystkim, a tu TAKIE zarzuty... Dlatego z wielką nieśmiałością i tremą pisałam do Agamiki, że może bym się jednak nadała na "ostatnią przystań" dla Tobii... Dziś wiem, że po tym, przez co razem przeszłyśmy, ona będzie żyła ze 100 lat! :lol: Quote
Cantadorra Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Po dlugim niebycie na tym watku patrze i .... coz....piekny pies. Naprawde piekny, zatkalo mnie. Nic dodac nic ujac. Nie ma slow, nie ma. Quote
ewa36 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Nutusiu, po raz kolejny powtórzę, że ręcamy y nogamy wpisuję się w to, co powiedziałaś. Jednak dogomania, jak każde inne forum publiczne, skupia osoby tyleż wyjątkowe (jak Ty i wiele innych Ciotek:loveu:), co i przypadkowe. Ot i co. Jak się o tym pamięta, to nie zepsuje się humoru bardziej niż w wypadku podartych rajstop na mieście :diabloti: Quote
gusia0106 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Jutro będę mieć aparat, porobię zdjęcia i bazarek poleci ;) Quote
Recommended Posts