Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='figanadrzewna']cioteczki obdzielam jak mogę, tu też 30 zł przelałam. Numer konta sobie zostawiam, po wypłacie się przypomnę ;)

Wielkie dzięki! Oczywiście potwierdzę, jak tylko wpłata dotrze :loveu:

Posted

[quote name='gusia0106']Nutusiu, Bros - zdjęcia dotarły :multi:
Dziś pewnie wyrzeźbię bazarki

Gusiak, Ty się najpierw wylecz, dobra?...:razz:
Wysłałam Ci wczoraj jeszcze 2 maile - z ostatnimi zdjęciami Tośki oraz drugi z resztą bandy. Jeden na pewno nie dotarł, tylko nie wiem który...

Posted

[quote name='Nutusia']Gusiak, Ty się najpierw wylecz, dobra?...:razz:
Wysłałam Ci wczoraj jeszcze 2 maile - z ostatnimi zdjęciami Tośki oraz drugi z resztą bandy. Jeden na pewno nie dotarł, tylko nie wiem który...

ten z Tośką nie dotarł
Resztą bandy jestem zaaaaaaaaaaachwycona :evil_lol:

Leczę się, leczę - i tak muszę chodzić do pracy, więc w domu też mogę coś porobić na wpół leżąc ;)

Posted

gusia jeśli Cie to pocieszy (łączę się z Tobą w bólu ;) ) to od jakiegoś czasu chodzę zakatarzona zakaszlona ogólnie zdechła co nie przeszkadza mojemu psu ciągnac mnie w wielki deszcz ochoczo do parku :mad:

Posted

[quote name='bros']gusia jeśli Cie to pocieszy (łączę się z Tobą w bólu ;) ) to od jakiegoś czasu chodzę zakatarzona zakaszlona ogólnie zdechła co nie przeszkadza mojemu psu ciągnac mnie w wielki deszcz ochoczo do parku :mad:

Ucałuj go koniecznie w nichal ode mnie :razz:
I niech nie szaleje z tymi spacerami i da Pańci wyzdrowieć ;)

Posted

gusia0106 napisał(a):
ten z Tośką nie dotarł
Resztą bandy jestem zaaaaaaaaaaachwycona :evil_lol:

Leczę się, leczę - i tak muszę chodzić do pracy, więc w domu też mogę coś porobić na wpół leżąc ;)

No niestety, w bandzie został już tylko ON-ek Oskar, schizol Lesio (york olbrzym:evil_lol:) oraz kocica Nocka i kocur Dzionek + oczywiście Tośka, czyli oddział geriaryczny w komplecie!:diabloti: Boksia Nutka i mniamniorka Pestka dotrzymują nam towarzystwa leżąc pod ogrodową choinką... Chomik zginął śmiercią tragiczną po wtrojeniu ozdobnej świecy :placz:
ps.
Jak to musisz chodzić do pracy?! :mad:Ze swego przykrego doświadczenia Ci powiem, że marne szanse, żeby to ktoś docenił...

Posted

Popieram! Zdrowie najważniejsze! A poza tym - co to za rozsiewanie zarazków na innych współpracujących? Jak ktoś u mnie w dziale choruje to go od razu wywalam do lekarza i do domu. Co mi będą tu kichać, smarkać, kaszleć i zarażać :mad:W ten sposób udaje mi się tą jesień przetrwać bez choróbska :)
Dodatkowo jak się porządnie wyleżysz i wychorujesz to i szybciej dojdziesz do siebie... a tak... to głupie przeziębienie może się ciągnąc i miesiąc...

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Popieram! Zdrowie najważniejsze! A poza tym - co to za rozsiewanie zarazków na innych współpracujących? Jak ktoś u mnie w dziale choruje to go od razu wywalam do lekarza i do domu. Co mi będą tu kichać, smarkać, kaszleć i zarażać :mad:W ten sposób udaje mi się tą jesień przetrwać bez choróbska :)
Dodatkowo jak się porządnie wyleżysz i wychorujesz to i szybciej dojdziesz do siebie... a tak... to głupie przeziębienie może się ciągnąc i miesiąc...

Wiem Ciotki kochane, wiem...
Ale ostatnie dwa tygodnie byłam na urlopie więc....no same wiecie jak to jest....

Dobrze, że weekend niebawem :cool3:

Mam zdjęcia Toski - chce ktoś obejrzeć :cool3:

Posted

figanadrzewna napisał(a):
cioteczki obdzielam jak mogę, tu też 30 zł przelałam. Numer konta sobie zostawiam, po wypłacie się przypomnę ;)

Figuniu, potwierdzam otrzymanie przelewu i jeszcze raz dziękuję w imieniu swoim i "dzika" :evil_lol:

Posted

Cantadorra napisał(a):
Gusia, twoja produktywnosc mnie zadziwia :loveu:

I mnie też! :loveu: Musi się Ciocia przestraszyła, że na amen zbankrutuję i odstawię Toscankę na Ursynów :diabloti: