bros Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ja też powinnam Gusi wieczorkiem (póżnym nawet) dosłać fotki , niestety opisy trochę mi zajmą :) :razz: Quote
gusia0106 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Dobra Ciotki, grzecznie czekam ;) Nie Nutusiu, jeszcze nie zrobiłam. Aparat mi wyjechał, ma wrócić w czwartek. Quote
figanadrzewna Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 cioteczki obdzielam jak mogę, tu też 30 zł przelałam. Numer konta sobie zostawiam, po wypłacie się przypomnę ;) Quote
Nutusia Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='figanadrzewna']cioteczki obdzielam jak mogę, tu też 30 zł przelałam. Numer konta sobie zostawiam, po wypłacie się przypomnę ;) Wielkie dzięki! Oczywiście potwierdzę, jak tylko wpłata dotrze :loveu: Quote
gusia0106 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Nutusiu, Bros - zdjęcia dotarły :multi: Dziś pewnie wyrzeźbię bazarki Quote
Nutusia Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='gusia0106']Nutusiu, Bros - zdjęcia dotarły :multi: Dziś pewnie wyrzeźbię bazarki Gusiak, Ty się najpierw wylecz, dobra?...:razz: Wysłałam Ci wczoraj jeszcze 2 maile - z ostatnimi zdjęciami Tośki oraz drugi z resztą bandy. Jeden na pewno nie dotarł, tylko nie wiem który... Quote
gusia0106 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Nutusia']Gusiak, Ty się najpierw wylecz, dobra?...:razz: Wysłałam Ci wczoraj jeszcze 2 maile - z ostatnimi zdjęciami Tośki oraz drugi z resztą bandy. Jeden na pewno nie dotarł, tylko nie wiem który... ten z Tośką nie dotarł Resztą bandy jestem zaaaaaaaaaaachwycona :evil_lol: Leczę się, leczę - i tak muszę chodzić do pracy, więc w domu też mogę coś porobić na wpół leżąc ;) Quote
bros Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 gusia jeśli Cie to pocieszy (łączę się z Tobą w bólu ;) ) to od jakiegoś czasu chodzę zakatarzona zakaszlona ogólnie zdechła co nie przeszkadza mojemu psu ciągnac mnie w wielki deszcz ochoczo do parku :mad: Quote
Cantadorra Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Toskanka witaj z rana! Postaw ciotkom gorzalkę na rozgrzanie, bo sie rozchorują na dobre! Quote
gusia0106 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='bros']gusia jeśli Cie to pocieszy (łączę się z Tobą w bólu ;) ) to od jakiegoś czasu chodzę zakatarzona zakaszlona ogólnie zdechła co nie przeszkadza mojemu psu ciągnac mnie w wielki deszcz ochoczo do parku :mad: Ucałuj go koniecznie w nichal ode mnie :razz: I niech nie szaleje z tymi spacerami i da Pańci wyzdrowieć ;) Quote
Nutusia Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 gusia0106 napisał(a):ten z Tośką nie dotarł Resztą bandy jestem zaaaaaaaaaaachwycona :evil_lol: Leczę się, leczę - i tak muszę chodzić do pracy, więc w domu też mogę coś porobić na wpół leżąc ;) No niestety, w bandzie został już tylko ON-ek Oskar, schizol Lesio (york olbrzym:evil_lol:) oraz kocica Nocka i kocur Dzionek + oczywiście Tośka, czyli oddział geriaryczny w komplecie!:diabloti: Boksia Nutka i mniamniorka Pestka dotrzymują nam towarzystwa leżąc pod ogrodową choinką... Chomik zginął śmiercią tragiczną po wtrojeniu ozdobnej świecy :placz: ps. Jak to musisz chodzić do pracy?! :mad:Ze swego przykrego doświadczenia Ci powiem, że marne szanse, żeby to ktoś docenił... Quote
Ra_dunia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Popieram! Zdrowie najważniejsze! A poza tym - co to za rozsiewanie zarazków na innych współpracujących? Jak ktoś u mnie w dziale choruje to go od razu wywalam do lekarza i do domu. Co mi będą tu kichać, smarkać, kaszleć i zarażać :mad:W ten sposób udaje mi się tą jesień przetrwać bez choróbska :) Dodatkowo jak się porządnie wyleżysz i wychorujesz to i szybciej dojdziesz do siebie... a tak... to głupie przeziębienie może się ciągnąc i miesiąc... Quote
gusia0106 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ra_dunia napisał(a):Popieram! Zdrowie najważniejsze! A poza tym - co to za rozsiewanie zarazków na innych współpracujących? Jak ktoś u mnie w dziale choruje to go od razu wywalam do lekarza i do domu. Co mi będą tu kichać, smarkać, kaszleć i zarażać :mad:W ten sposób udaje mi się tą jesień przetrwać bez choróbska :) Dodatkowo jak się porządnie wyleżysz i wychorujesz to i szybciej dojdziesz do siebie... a tak... to głupie przeziębienie może się ciągnąc i miesiąc... Wiem Ciotki kochane, wiem... Ale ostatnie dwa tygodnie byłam na urlopie więc....no same wiecie jak to jest.... Dobrze, że weekend niebawem :cool3: Mam zdjęcia Toski - chce ktoś obejrzeć :cool3: Quote
Cantadorra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Fajny rozleniwiony psiaczek. Widac, ze jej dobrze :loveu: Quote
Cantadorra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Widac tez placuszek lysawy. Oj Toskanka, Toskanka, nie dasz Nutusi spokojnie pozyc. Ciagle jej urozmaicasz zycie, zeby sie za bardzo nie nudzila przy tobie.:shake: Quote
Ra_dunia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Troszku znowu Tośka wyłysiała widzę... :shake: Quote
gusia0106 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Zapraszam na drugi bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171748 Quote
gusia0106 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 I na trzeci: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13346195#post13346195 Quote
gusia0106 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 I na czwarty ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13346746#post13346746 Quote
bros Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Gusiu należą Ci się :Rose::calus: :bluepaw: Quote
Cantadorra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Gusia, twoja produktywnosc mnie zadziwia :loveu: Quote
Nutusia Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 figanadrzewna napisał(a):cioteczki obdzielam jak mogę, tu też 30 zł przelałam. Numer konta sobie zostawiam, po wypłacie się przypomnę ;) Figuniu, potwierdzam otrzymanie przelewu i jeszcze raz dziękuję w imieniu swoim i "dzika" :evil_lol: Quote
Nutusia Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Cantadorra napisał(a):Gusia, twoja produktywnosc mnie zadziwia :loveu: I mnie też! :loveu: Musi się Ciocia przestraszyła, że na amen zbankrutuję i odstawię Toscankę na Ursynów :diabloti: Quote
Recommended Posts