Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tak na poważnie, na każdego przychodzi czas.
Na mnie przyszedł w wieku latek 37 :cool3:
A swojego przyszłego poznałam można powiedzieć dzięki Bonusi :-(, mojej nieżyjącej już suczynce z porazeniem :-(

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa36 napisał(a):
(...) A swojego przyszłego poznałam można powiedzieć dzięki Bonusi :-( (...)

Nie wierzę własnym oczom, czytając ten wpis!!! A mój udział to co??? Hę??? :mad:

Posted

Skoro i tak już prawie wszystko wiadomo, to powiem jak to było :cool3:
Ciotka Majga tak zaczarowała, że trafienie nastąpiło za pierwszym strzałem :diabloti:
Ona ma dobrą rękę nie tylko do psów :loveu:
Ciotki nie opuszczajcie nochali na kwintę bo wam zatoki ruszą :evil_lol:
Chłopak jest ok zreszta to też duże zwierzę :cool3:
Tak więc zostajemy w pełni w temacie :multi:
Nie ma mowy o zaprzestaniu pomocy dla psiarni, przecież coś trzeba robić :razz:

Posted

Irenko, schron w Korabiewicach to trudny temat.
to prywatne przytulisko (moja Bonusia była stamtąd zabrana a właściwie wykradziona), prowadzaca Pani Magda jest dosc specyficzna - kolekcjonuje, tam nie ma na dobrą sprawę adopcji.
Coś więcej moze Ci pomóc Olga_nik.
O schronie w Józefowie nic nie wiem.

Posted

dziewczyny chcemy z Goś zrobić małej allegro cegiełkowe czy któraś z Was może podać nam (może na gg ) na jakie konto i jakie informacje , namiary można podać w aukcji ?????? :bluepaw:

Posted

Właśnie dzwonił kolega narzeczony :diabloti:
Wie o Tośce, dorzuci się :cool3:
Bójcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny :evil_lol:

Posted

ewa36 napisał(a):
Właśnie dzwonił kolega narzeczony :diabloti:
Wie o Tośce, dorzuci się :cool3:
Bójcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny :evil_lol:

Dawaj nam tego gościa i nie strasz;):multi:
Mam nadzieję, że uprzedziłaś faceta, że z nami tak łatwo mu nie pójdzie:cool3:.
Wkupić się musi w nasze łaski ;); przecież takiego Skarbeczka jak TY:loveu: darmo nie oddamy:mad:;)

Posted

Wkupić się musi a juści :diabloti:
Dostałam pytanko, na jakie konto miały spływać wpłaty a allegro dla Tośki (w przygotowaniu) ?
Allegro robi nasza Bros z koleżanką Goś :loveu:

Posted

ewa36 napisał(a):

Dostałam pytanko, na jakie konto miały spływać wpłaty a allegro dla Tośki (w przygotowaniu) ?
Allegro robi nasza Bros z koleżanką Goś :loveu:

Najlepiej konto Magdy:loveu:.
Pewnie masz, to ja już nie wysyłam.

Posted

Dziewuszki wyślijcie mi na maila ten numer konta...i jakieś dane osoby, żeby było wiarygodnie. Święta są, może ludzie będą bardziej skłonni do niesienia pomocy...
To mój e-mail: [email protected]
Czekam na nr konta i wszelkie sugestie co do ogłoszenia. Zdjęcia mam już wybrane. Dziękczynna karteczka "cegiełka" też jest. Tylko konta na wpłaty mi brakuje...Nie chcę brać na swoje, bo to może dziwnie na allegro wyglądać i wzbudzać nieufność wśród ludzi

Posted

uuuuffffff a ja się dziś dopiero oderwałam na momencik, wcale to takie proste nie jest :shake: w domu masa roboty , z raniutka psiura muszę wybiegać potem wizyta u rodzinki i póznym popołudniem wpadam na dogo - więc teraz wszystkim Dogomaniaczkom/kom SPOKOJNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY - jako że to Tosiny wątek specjalnie dla Tosi i jej opiekunów ZDRÓWKA i MIŁOŚCI :loveu: życzy brosowa z broskiem

Posted

[quote name='NaamahsChild']Witaj maleńka w ten świąteczny poranek..
Pamiętaj, że my pamiętamy!

Ech, ależ mnie ta Wasza pamięc wzruszyla! Wielkie dzięki!
Nie ma mnie dosłownie kilka chwil, a tu niespoździewanie posag Tośki rośnie:multi:

Wieści od Doktora z czwartku są dobre - płucka słyszalne aż miło!:multi: W prezencie świątecznym Tośka od Doktora dostała bezpłatny lux manicure :eviltong:Niestety, wstrętne prochy w liczbie 24 tabletek dziennie utrzymane póki co... :placz:
Wyników skóry jeszcze nie ma - może będą we wtorek. Następną wizytę kontrolną mamy w najbliższy czwartek (do tego czasu wyniki skórne powinny byc).

Oderwawszy się od świątecznego stołu u naszych nieocenionych sąsiadów, pędzę więc życzyc Wszystkim Wielbicielom naszej Tośki cudnych, spokojnych świąt. A Ewusi - dużo szaleństw i najmokrzejszego Dyngusa, jak na panienkę przystało!!!!! :diabloti:

Do poczytanka!