tanita Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Ej no nie mogę bo kto za mnie wrzuci zdjęcia do kompa :evilbat: :wink:
Petra_ Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 To ja tymczasem szybko powiem,ze poczatek spotkania byl masakryczny.. Gringo chyba nie wiedział,co ma robić,ale jak pokazały późniejsze wydarzenia w mig załapał "co i jak" z Łatką 8) Zaabawa była przednia,ale to już Tanita wrzuci foty i napisze swój koment :P
Fuka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 No ja mysle, że złapał o co chodzi. Dzisiaj miałam wiesci od Łatka - podobno w ogóle nie szczeka :o A jego właściciele nie mogą sie zalogować na dogo, próbuja, probuja i nic :evilbat:
tanita Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 W przerwie między wrzucaniem zdjęć powiem, że Gringo właśnie spadł z fotela, na którym spał :lol: Zwłoki nie pies :evilbat:
Fuka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Biedaczek, ciekawe kto mu to zrobił :wink: a jak Łateczka - żywa jeszcze?
Petra_ Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Łatka też na początku nie szczekała.Dopiero gdy sunia-dog od sąsiada podeszła do ogrodzenia i zaczęła ujadac na Łatke,foksiczka nie mogla sobie tego darowac i obszczekała tamtą! :) Od tego czasu szczeka,kiedy poczuje taką potrzebę..:)NP jak kot jest na podwórku i zapominamy wpuscic go do domciu :oops: to łatunia podchodzi do drzwi i szczeka :P p.s. łatka przed chwilą podeszła do mnie i chciała sie bawić,ale teraz zeszła na dół,ja za nią,patrzę a ona u mojego taty na kolanach-razem oglądają tv :roll:
tanita Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 No już jestem 8) Gringo miał dzisiaj dzień pelen wrażen, najpierw podróż autobusem, potem pociągiem gdzie był o wiele grzeczniejszy a potem spotkanie z Łatka :lol: Biedak jak zobaczył jak Łatka na niego wyskoczyła cała szczęśliwa to schował się od razu za żywopłot i wogóle był lekko spanikowany :fadein: No ale z czasem towarzystwo się rzobrykało i poszły konie po betonie :evilbat: A na koniec coś na Walentynki 8)
bogula Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 tanita---dzięki za uroczy fotorepotraż walentynkowy :D
aga_ostaszewska Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Łatka & Gringo CUDA! Nic dodac nic ujac! :lol:
Fuka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 :multi: :klacz: :bigok: :modla: :buzi: :Dog_run: Dzięki - są wspaniałe :D :oops: chciałabym wiecej :roll: No i widac wyrażnie teraz, że z Łatki sie już podlotek zrobił cała gębą :P
nikit1 Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Zakochana para!!! zakochana paaaaaaaaraaaaaaaaaaaa :buzi: :B-fly: I właśnie takiego towarzystwa brakuje Rolkowi!!! To kiedy spacer??? :D :D :D
Petra_ Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Nikit niech puszczą wreszcie te śniegi i niech zniknie chlapa :) Myślę,ze wtedy zabiore Łateczkę a Tanita Gringa i przyjedziemy na spotkanie z Rolkiem :D Biorąc pod uwagę dziką zabawę,jaką pieski urządziły sobie wczoraj z Rollem będzie jeszcze maskaryczniej :evilbat:
tanita Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 [quote name='Fuka']A jego właściciele nie mogą sie zalogować na dogo, próbuja, probuja i nic :evilbat: Wiesz Fuka ja też ze swojego kompa wogóle nie mogłam się zalogować cały czas mi się jakiś error pokazywał, musiałam to zrobić z kompa Petry a wtedy wszystko było już ok. A Gringo przez spotkanie z Łatka coraz bardziej odważny i skory do łobuzerki :evilbat: Nikit pewnie, że się spotkamy, tylko niech się ciut cieplej zrobi bo to jednak długa wyprawa dla nas :fadein:
nikit1 Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Super! Nie możemy się juz doczekać :Dog_run:
tanita Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Oto w jakiej pozie spał Gringulec po spotakniu z Łatą :lol:
tajdzi Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Bo mu pańcia za małe łóżeczko kupiła 8) :lol: :lol: Mój też tak spływal jak był mały. Zasypiał w łóżeczku, a jak po chwili się na niego spojrzało, to prawie cały był już na dywanie :)
tanita Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote name='tajdzi']Bo mu pańcia za małe łóżeczko kupiła 8) :lol: :lol: tajdzi Ty tutaj co za miła niespodzianka :lol: , wpadłaś żeby nabrać lepszego apetytu na Gringa? :evilbat: :wink: . A wiesz, że właśnie kupiłam pyszne pączki 8) , są takie moje sekretne najlepsze w całej Warszawie :oops:
tajdzi Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 o kurczaczki to przyjadę i zjem nie tylko psice, ale i pączka??? :lol:
tanita Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 tajdzi napisał(a):o kurczaczki to przyjadę i zjem nie tylko psice, ale i pączka??? :lol: Tylko musisz się spieszyć, bo mają duże powodzenie i pączki i pies :lol:
tajdzi Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Jak już wcześniej wspomniałam - mam już spakowane walizeczki ;) W kontenerek biere kota i robimy Ci demolkę w domciu :evilbat:
Recommended Posts