Fuka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Ja bym to uzalezniła od tego na ile on się podczas takiego wyjscia eksploatuje, ale generalnie lepiej częściej na krócej. A jutro bym już dołaczyła do tego jedno dłuższe wyjscie - z zastrzezeniem, że ma sie podczas niego dużo ruszać. Ja z Fuka od razu wprowadziłam dłuższy spacer, a było to w grudniu, no ale at mają więcej futra.... I szybciorem mi tu wklejaj zdjęcia :evilbat: :D
tanita Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='Fuka']I szybciorem mi tu wklejaj zdjęcia :evilbat: :D Siem robi :lol: . Gringo padł z nadmiaru wrażeń i śpi jak zabity :D
Fuka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Super :multi: :Dog_run: Dziwiłabym się gdyby nie padł :D Jedno jest pewne, nie wygląda na zgubionego :lol:
tanita Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Dziękujemy za słowa uznania 8) Gringo właśnie odespał pierwszy szok i jest już gotowy do następnej porcji wrażeń :lol:
nikit1 Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Sexowne ma te mleczaki :lol: :lol: :lol: Zbierasz już z dywanu? Ja w pewnym momencie codziennie znajdowałam jakieś zęby na dywanie :D
Petra_ Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Brawo dla Gringa :lol: i dla dzielnej Tanity :evilbat: Ja dziś z Łatką przebiegłam sie po polach,zahaczyłyśmy o pobliską kępę drzew-szumnie zwaną lasem :P -i obydwie jestesmy teraz padnięte:-)Łatka mimo zmęcznie po spacerku wzięła sie za obgryzanie ucha cielęcego 8) Jak będę mieć zdjątka-obiecuje wstawić:)
tanita Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='nikit1']Sexowne ma te mleczaki :lol: :lol: :lol: Zbierasz już z dywanu? Ja w pewnym momencie codziennie znajdowałam jakieś zęby na dywanie :D Witaj żono Pszyma :D Gringo jeszcze nie gubi zębów, bo dopiero 3 miesiące kończy za tydzień, więc jeszcze wszystko przed nami :evilbat: A my już byliśmy na drugim spacerku, mały śmigał już bez smyczy, spotkał brygadę yorków do których bardzo się przymilał, i już nie jest onieśmielony, biega jak stary, ale wraca :wink:
Nitencja Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 i te wasy i broda - wypisz wymaluj terier :-D
tanita Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Ja protestuje, niektóre teriery brody nie mają :wink: Ale facet jak najbardziej terieromaniacki :evilbat:
Petra_ Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Najpierw słuchamy: Potem węszymy: I stały punkt programu:pokaż mi patyczek: A w mig go znajdę:
tanita Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Petra, Łatka wpatrzona w Ciebie jak w kawałek kiełbasy :lol: A tak wygląda Gringo po pierwszym dniu spacerów:
Petra_ Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Tanita Przyjedź do mnie z Gringiem to zapała do mnie milością jak do kotleta schabowego:)Taki urok rzucam na psy,że hej 8) a wyglądam co najmniej na utuczonego szczupaka... :o
Fuka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 e tam - wołowinka jest lepsza :facelick: :cunao: no i właśnie - kiedy zamierzacie je ze sobą zapoznac?
tanita Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Nitencja a kto ostatnio mowił, że kochany terier to śpiący terier :evilbat: . Gringo dziś był już na spacerku i nawet po raz pierwszy zrobił siku na dworzu, bo wczoraj to chyba miał zbyt dużo wrażeń, żeby się takimi głupotami przejmować :lol: . A jaki on jest grzeczny, jak patrzy na mnie gdzie idę i biegnie szybciutko żeby mnie nie zgubić. Ech... nawet się nie obejrze a będzie zwiedzał świat już bardziej samodzielnie :wink: Fuka, pewnie że chcemy je zapoznać, ale niech Gringo najpierw otrzaska się z powietrzem i spacery będą się automatycznie wydłużać i pojedziemy w odwiedziny do Łatki 8)
tanita Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 A dzisiaj byłam z Gringiem u weta i pani z rejestracji jak go zobaczyła to powiedziała z szatańskim uśmiechem:" O terier, piesek dla odważnych" :evilbat:
aga_ostaszewska Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 No to bedziemy czekac na relacje zdjeciowa Łatka&Gringo... Sesja moze byc calkiem ciekawa! Z pewnoscia duzo zabawy bedzie :lol:
Fuka Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 A ja się grzecznie zapytowywuję gdzie sa jakiekolwiek zdjęcia Łatki i Gringa????? :hmmmm:
Fuka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Ha, a ja właśnie dostałam "świezutkie" zdjęcia z wystawy we Wrocławiu :lol: Urwis v. Eberwinkel [Int.Ch. Brando v. Katzbachtal & Motte v. Eberwinkel]
nikit1 Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Fajowy ten Urwis. Ma tyle czarnego, takze napewno ma rogata duszę :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts