Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja bym to uzalezniła od tego na ile on się podczas takiego wyjscia eksploatuje, ale generalnie lepiej częściej na krócej. A jutro bym już dołaczyła do tego jedno dłuższe wyjscie - z zastrzezeniem, że ma sie podczas niego dużo ruszać. Ja z Fuka od razu wprowadziłam dłuższy spacer, a było to w grudniu, no ale at mają więcej futra....
I szybciorem mi tu wklejaj zdjęcia :evilbat: :D

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fuka']I szybciorem mi tu wklejaj zdjęcia :evilbat: :D

Siem robi :lol: . Gringo padł z nadmiaru wrażeń i śpi jak zabity :D

Posted

Brawo dla Gringa :lol: i dla dzielnej Tanity :evilbat:

Ja dziś z Łatką przebiegłam sie po polach,zahaczyłyśmy o pobliską kępę drzew-szumnie zwaną lasem :P -i obydwie jestesmy teraz padnięte:-)Łatka mimo zmęcznie po spacerku wzięła sie za obgryzanie ucha cielęcego 8) Jak będę mieć zdjątka-obiecuje wstawić:)

Posted

[quote name='nikit1']Sexowne ma te mleczaki :lol: :lol: :lol:

Zbierasz już z dywanu? Ja w pewnym momencie codziennie znajdowałam jakieś zęby na dywanie :D

Witaj żono Pszyma :D
Gringo jeszcze nie gubi zębów, bo dopiero 3 miesiące kończy za tydzień, więc jeszcze wszystko przed nami :evilbat:
A my już byliśmy na drugim spacerku, mały śmigał już bez smyczy, spotkał brygadę yorków do których bardzo się przymilał, i już nie jest onieśmielony, biega jak stary, ale wraca :wink:

Posted

Tanita
Przyjedź do mnie z Gringiem to zapała do mnie milością jak do kotleta schabowego:)Taki urok rzucam na psy,że hej 8) a wyglądam co najmniej na utuczonego szczupaka... :o

Posted

Nitencja a kto ostatnio mowił, że kochany terier to śpiący terier :evilbat: .
Gringo dziś był już na spacerku i nawet po raz pierwszy zrobił siku na dworzu, bo wczoraj to chyba miał zbyt dużo wrażeń, żeby się takimi głupotami przejmować :lol: .
A jaki on jest grzeczny, jak patrzy na mnie gdzie idę i biegnie szybciutko żeby mnie nie zgubić. Ech... nawet się nie obejrze a będzie zwiedzał świat już bardziej samodzielnie :wink:
Fuka, pewnie że chcemy je zapoznać, ale niech Gringo najpierw otrzaska się z powietrzem i spacery będą się automatycznie wydłużać i pojedziemy w odwiedziny do Łatki 8)

Posted

A dzisiaj byłam z Gringiem u weta i pani z rejestracji jak go zobaczyła to powiedziała z szatańskim uśmiechem:" O terier, piesek dla odważnych" :evilbat:

Posted

Ha, a ja właśnie dostałam "świezutkie" zdjęcia z wystawy we Wrocławiu :lol:

Urwis v. Eberwinkel [Int.Ch. Brando v. Katzbachtal & Motte v. Eberwinkel]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...