rashelek Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Flexi najlepiej dobrać tak, żeby Wam do wszystkiego pasowała :P Zwłaszcza, że jeśli dobrze pamiętam, to głównie na niej wychodzicie, nie będzie Ci się gryzła ;) Quote
Talia Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Stara flexi mam z serii kawowej w kolorze camel. Tylko ta biała-ecru taśma już nie daje się doprać. Co raz częściej myślę nad różową :siara: Ale najpierw pójdę do stacjonarnego i zobaczę jak kolorki się prezentują. Zdjęcia wstawię jak dostane od znajomej z wtorkowego spaceru w Koszalinie :) Meridy zdjęć powinno kilka być. Tinka spacer spędziła w kagańcu bo była niegrzeczna i chciała bronić swojego szczeniaczka przed "złymi" koleżankami. :look3: 1 Quote
rashelek Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Biała taśma w smyczy to dla mnie jakaś pomyłka, przecież to nie może być czyste :P Czekamy na fotasy! :D Quote
Talia Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 To, że jest biała to jeszcze nic. Cuchnie jakby ktoś na nią pawia puścił! Już ogłosiłam w domu, że każdy wyskakuje z kasy na smyczkę dla Tinki pod choinkę. Oczywiście jest bunt, bo mama jej nie używa - ma głupi zwyczaj łapania za taśmę i bardzo się krzywdzi podczas użytkowania. Tata za to jest wierny jednej, skórzanej, przepinanej smyczy z dingo. Zaległe zdjęcia ze spaceru w Koszalinie (Zdjęcia autorstwa Ani z hod.Alstem) Quote
*Monia* Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 A co Tina tak od dupy strony się pokazuje? :evil_lol: Ło, napisałam i pokazała się i od przodu :megagrin: Quote
Talia Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 A co Tina tak od dupy strony się pokazuje? :evil_lol: Ło, napisałam i pokazała się i od przodu :megagrin: Tina była bardzo złym pieskiem na spacerze. Uznała, że wszyscy biją jej maluszka (a przecież tylko ona może) i krzyczała jak któreś się za szybko ruszało. Quote
*Monia* Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Tina była bardzo złym pieskiem na spacerze. Uznała, że wszyscy biją jej maluszka (a przecież tylko ona może) i krzyczała jak któreś się za szybko ruszało. To przecież oczywiste że tylko ona może :jumpie: Quote
Talia Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Ona nigdy nie pojęła tego, że psom może sprawiać przyjemność kontakt cielesny z innym psem, dotykanie się w zabawie, uderzanie łapkami. Dla niej jak zabawa to tylko pościg i to taki zakończony złapaniem króliczka za zadek. Wszelkie inne kontakty fizyczne nie przystoją takim poważnym psom jak ona. Quote
Guest TyŚka Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 :O Gdzie się podział ten szczyl.... :O O, to mój jednak należy do psów, który ubóstwia nawalanki i brutalne zabawy ;) Quote
Talia Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Wielkością już prawie dorównuje dorosłym gordonom. Mózgiem jeszcze nie :megagrin: Ostatnio przyniosła TŻ kaktusika do łóżka. Na szczęście mało kującego, ale wyświniła pół domu i jeszcze zdziwiona, że pan nie był zadowolony z aportu. Quote
a_niusia Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 wiekszosc moich pieskow juz ma dowod osobisty, a nadal lubia jesc kaktusy. jednak nie sa debilami jedza je cichaczem na balkonie, bo wiedza, ze mnie to wkurza:))) Quote
marta1624 Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 O kurde, nie poznaję tego małego szczeniaczka :-o A Tina biedna, zakagańcowali ją, a ona przecież jest grzeczna :p Quote
Oscar Patric Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Na bardzo piękną suczkę wyroła :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
betty_labrador Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 czesc :) Odwiedzamy Was dopiero teraz bo dopiero wróciłam na dogo po półrocznej przerwie :) Sunia Twoja jest piekna :D Zgraja seterów robi wrażenie :> takie goopcie :megagrin: :wink: pozdrawiamy Quote
Erykowa Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 O nieźle ! Ja też nie poznaje tego maleństwa! Piekna dziewczyna z Niej wyrosła ,choć jako mała tez była piekna :) to teraz taka pełna gracji ;) Quote
Talia Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Z tą gracją to bym nie przesadzała. :) Ona nawet jak się przemieszcza po mieszkaniu to wydaje dzwięk jak biegnący koń :) Ogromna różnica w porównaniu do tinkowego cyk cyk cyk. Quote
Majkowska Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Muszę mieć duże zaległości skoro wchodzę w galerię i nagle nie wiem który pies to Meri... Ale Tinę rozpoznałam :D Quote
Talia Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Dziękujemy za odwiedziny. Wczoraj byłyśmy na V Karnawałowej wystawie psów rasowych w Gdańsku. Meri wywalczyła zwycięzce młodzieży i najlepszego juniora w rasie. :) Quote
Erykowa Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Super,Gratulacje !!! Tylko więcej zdjęć daj i napisz jak sie zachowywała :) I co u Tinki? Quote
Recommended Posts