Jump to content
Dogomania

Poczwarkowo-gordonkowa galeria czyli Kudłata Dama Tina i Merida Waleczna

Recommended Posts

Posted

Stara flexi mam z serii kawowej w kolorze camel. Tylko ta biała-ecru taśma już nie daje się doprać. 
Co raz częściej myślę nad różową  :siara: Ale najpierw pójdę do stacjonarnego i zobaczę jak kolorki się prezentują. 

Zdjęcia wstawię jak dostane od znajomej z wtorkowego spaceru w Koszalinie :) Meridy zdjęć powinno kilka być. Tinka spacer spędziła w kagańcu bo była niegrzeczna i chciała bronić swojego szczeniaczka przed "złymi" koleżankami.  :look3: 

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted

To, że jest biała to jeszcze nic. Cuchnie jakby ktoś na nią pawia puścił! Już ogłosiłam w domu, że każdy wyskakuje z kasy na smyczkę dla Tinki pod choinkę. Oczywiście jest bunt, bo mama jej nie używa - ma głupi zwyczaj łapania za taśmę i bardzo się krzywdzi podczas użytkowania. Tata za to jest wierny jednej, skórzanej, przepinanej smyczy z dingo. 

Zaległe zdjęcia ze spaceru w Koszalinie (Zdjęcia autorstwa Ani z hod.Alstem)
DSC_0005.jpg

DSC_0009.jpg

DSC_0012.jpg

DSC_0013.jpg

DSC_0023.jpg

Posted

A co Tina tak od dupy strony się pokazuje?  :evil_lol:

Ło, napisałam i pokazała się i od przodu  :megagrin:

Tina była bardzo złym pieskiem na spacerze. Uznała, że wszyscy biją jej maluszka (a przecież tylko ona może) i krzyczała jak któreś się za szybko ruszało. 

Posted

Tina była bardzo złym pieskiem na spacerze. Uznała, że wszyscy biją jej maluszka (a przecież tylko ona może) i krzyczała jak któreś się za szybko ruszało. 

To przecież oczywiste że tylko ona może  :jumpie:

Posted

Ona nigdy nie pojęła tego, że psom może sprawiać przyjemność kontakt cielesny z innym psem, dotykanie się w zabawie, uderzanie łapkami. Dla niej jak zabawa to tylko pościg i to taki zakończony złapaniem króliczka za zadek. Wszelkie inne kontakty fizyczne nie przystoją takim poważnym psom jak ona.  

Posted

:O Gdzie się podział ten szczyl.... :O

O, to mój jednak należy do psów, który ubóstwia nawalanki i brutalne zabawy ;)

Posted

Wielkością już prawie dorównuje dorosłym gordonom. Mózgiem jeszcze nie  :megagrin: 
Ostatnio przyniosła TŻ kaktusika do łóżka. Na szczęście mało kującego, ale wyświniła pół domu i jeszcze zdziwiona, że pan nie był zadowolony z aportu. 

• 2 weeks later...
Posted

Z tą gracją to bym nie przesadzała. :) Ona nawet jak się przemieszcza po mieszkaniu to wydaje dzwięk jak biegnący koń :) Ogromna różnica w porównaniu do tinkowego cyk cyk cyk. 

• 2 weeks later...
Posted

Dziękujemy za odwiedziny. Wczoraj byłyśmy na V Karnawałowej wystawie psów rasowych w Gdańsku. 
Meri wywalczyła zwycięzce młodzieży i najlepszego juniora w rasie. :) 

1621871_800132763356676_7376396579860706