Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On na pewno jakiś sabotaż robi... kasuje wszystkie maile dotyczące jego adopcji i przechwytuje wszystkie telefony. Za dobrze mu u Wiosny ;) dlatego ruszyć do domu się nie chce ;)

Posted

mmd napisał(a):
Wunia, sprawdzałaś stan kasy? Nikt się nie wykruszył?

mam problemy techniczne :placz::placz::placz: może dzień albo dwa :placz::placz:

Posted

witam wszystkich:):)
Tolus chyba powoli wybiera sie do domku:)..Wiosna ma jechac jeszcze na wizyte:)
byl Pan u Wiosny zainteresowany innym psem, ktory juz bedzie mial domek i ogladal psiaki, w sumie chcial mlodszego - jest tam piekny mlody Negro- ale po uslyszeniu historii Tolka, ze siedzial 6 lat zamkniety w schronie, ze ma paraliz pyska - stwierdzil, ze Tolek chyba ma mniejsze szanse na dom niz mlodsze psy, a Jemu wiek nie przeszkadza absolutnie i zapragnal Tolka wziasc ze soba
mieszka w bloku sam, pracuje na dzialce, gdzie moglby Tolka zabierac ze soba w dzien:)

jezeli na miejscu wszystko bedzie ok, to ja jak wroce pojade na poadopcyjna:)

mam prosbe zajryzjcie prosze do tej biedy, z racji ograniczonego dostepu nie mam jak rozsylac watku a na watku cisza, zalatwilam hotelik, ale z kasa problem, przydaliby sie ludzie do podnoszenia i pomocy wszelakiej:
http://www.dogomania.pl/threads/188448-Matka-szczeni%C4%85t-wraz-z-nimi-szukaj%C4%85-domu!

Posted

Ra_dunia napisał(a):
O rany :) mam nadzieję, że wszystko się uda! Mocno zaciskam kciuki.

Trzymam kciuki, Tolkowi bardzo potrzebny jest dom:)

Posted

Byleby tylko nie oddał. Tak się martwię o te powroty z adopcji, to zawsze ryzyko, nie krzyczcie, że kraczę, Tolek dwa razy wracał przecież... Tak chciałabym już dobrego zakończenia - to trzeci Muszkieter przecież, oby jemu się poszczęściło! Chociaż pozostali dwaj domki sobie znaleźli świetne
Toleczku - idź i nie wracaj ;)