Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']poczekajmy na ostateczne roliczenie Wuniu ile zostalo po oplaceniu lipca

sledze watek Misia - rzeczywiscie biedak i mam nadzieje, ze dziewczyny zdecyduja sie Go dac do hoteliku, dzis moja znajoma przedstawila propozycje warta rozwazenia:)
ja mysle od wczoraj o tym biedaku i chcialabym chociaz czesc przekazac na Niego, nie ma nawet jeszcze swojego watku, ale juz mu zalatwilam hotel, jutro sie okaze czy Go wydadza:
http://i35.tinypic.com/ezmro9.jpg
http://i34.tinypic.com/9rrl06.jpg
http://www.dogomania.pl/threads/190008-Pogryziona-Su%C5%84ka-niesamowite-cierpienie.Potrzebny-DS-lub-hotel-POM%C3%93%C5%BBCIE!!!!!!!!!!!!!/page11

oczywiscie kazdy moze dac swoja propozycje na ktorego psiaka przenaczyc pozostale pieniazki - podzielimy jakos to:):)

faktycznie, straszna bieda z tego pieska, on nie moze wrocic do boksu ...:-(

Posted

o ja pier.... Gosiak! Ty chcesz nas wykończyć psychicznie??

Miśka też śledzę.

Za dużo tych psów :( za dużo :(

Poczekajmy na rozliczenie i zobaczmy, czy w ogóle jest co dzielić...

Posted

:loveu::loveu::loveu:Sliczny ten Tosiek,Gosiu chętnie bym pomogła,ale na razie nie mogę,jest mi wstyd że tyle ludzi pomaga....ale też tyle kopie te biedne pieski.Trzymaj się Tolek,ja i Sonia wspieramy cię chociaż wirtualnie.:loveu:

Posted

p.Genowefo:):) ogromne dzieki ale - jak juz rozmawialysmy -Tolus juz w nowym domku, mam nadzieje, ze wszystko jest ok bo poki co Wiosna sie nie moze dodzwonic, ale chcemy jechac w tym tygodniu do Niego

Posted

Ra_dunia napisał(a):
o ja pier.... Gosiak! Ty chcesz nas wykończyć psychicznie??
Miśka też śledzę.
Za dużo tych psów :( za dużo :(
.

noo sama sie pomalu tez juz wykańczam, jutro bedzie wiadomo czy Go wydadza - weterynarz ma zdecydowac...poki co ten psiak lezy w lazience w schronie i podobno bardzo placze
masz racje za duzo zdecydowanie:(

Posted

Wiosna rozmawiala z domkiem Tolka i Arek - Jego pan podobno zakochany na maxa w Tolku, ale nie tylko On, znajomi i rodzina tez, a mala Matylda - coreczka go przytula, jezdzi na nim prawie, mizia i spokoju nie daje...Tolus spi w lozku i podobno sie rozpycha:D:D i stal sie łaskawszy bo daje Panu pospac do 7 a nie jak do tej pory do 5.20:evil_lol::evil_lol:
mowil, ze Tolo jest super grzeczny i w ogole wow i nie sadzil ze pies moze byc taki kochany:multi::multi::multi:

Posted

mmd napisał(a):
A gdzie znowu Wunię wcięło? ja jakas czasoprzestrzeń co chwilę gdzies wciąga :D

Vilola, ja widzę, że Ty masz banerek i coś jeszcze co jest nieaktywne (niepodlinkowane) - może dlatego kolejny nie chce wskoczyć?

a tak, mam, udalo mi sie wcisnac bannerek Misia - a ten drugi byl widoczny na chrome, a na firefoksie nie, a ja moge tylko na firefoksie zmieniac sygnature (tez ciekawostka), wiec go nie widzialam i wydawalo mi sie,ze mam tylko jeden obrazek, a faktycznie mialam 2
no wiec usunelam to cos, co nie bylo widoczne (wchodzac na inna przegladarke - drobiazg, czasu mamy jak lodu) i wcisnelam Misia jako drugi obrazek
teraz wszystko sie zgadza, wg nowych praw tego wspanialego i ciagle ulepszanego portalu, mam przepisowo tylko 2 obrazki w sygnaturze i wiecej nie dostane, moge sobie powspominac, ze kiedys mialam 4, za to bedzie na serwerach wiecej miejsca dla reklam, moze sie zajma reklamowaniem broni palnej jak na naszej klasie, czemu nie, dobry towar

bo to sie musi OPLACAC

a ten niepodlinkowany obrazek to zdjecie Cesara Millana z jego stadem

Posted

Fajnie ma Tolek - nawet 6 miesięcy nie minęło i zamiast w schronie - chrapie na własnej poduszce.
A właściwie jak to się stało Gosiu, że go namierzyłaś?

Posted

mmd napisał(a):
Fajnie ma Tolek - nawet 6 miesięcy nie minęło i zamiast w schronie - chrapie na własnej poduszce.
A właściwie jak to się stało Gosiu, że go namierzyłaś?

a "chodzilam" kiedys po stronie głównej "psy w potrzebie" i zajrzalam sobie ot tak na watek i jak juz zobaczylam Tolusia i jak sie tuli do krat to postanowilam Go wyciagnac, potem pojawila sie Wunia, Ty i cala reszta super ludzi i sie udalo:multi::multi: - jeszcze raz ogromne DZIEKI wszystkim, ktorzy tak bardzo mi pomogli i przyczynili sie do szczescia Tolka:loveu::loveu:
i to jest dowod na to co moze zgrana ekipa super ludzi w tak w sumie krotkim czasie, Tolek mial wczesniej watek na dogo dwa lata...niestety tyle jest tych biedakow, ze ciezko to ogarnac - ale najwazniejsze, ze kolejny uratowany i ma super dom i jak to mowia do trzech razy sztuka;)

Posted

Przepraszam za offa...

Poszukuję osób z Brzegu Dolnego lub okolic, które w jakikolwiek sposób mogłyby pomóc
w ustaleniu miejsca zamieszkania ludzi - "bohaterów" programu TVP "Celownik" z 9.08.,
którzy na swoim podwórku trzymają psa,
na krótkim łańcuch, przytwierdzonym do czegoś, co chyba ma spełniać rolę budy...
Pani z oławskiego TOZu chce pojechać do tych ludzi, ale potrzebuje na nich namiary,
a najprawdopodobniej redakcja "Celownika" nie udzieli jej żadnych informacji.
Jeśli ktokolwiek może pomóc - proszę o PW.
Ten pies ma naprawdę ciężkie warunki, spójrzcie sami...
http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/celownik/wideo/09082010/2345054

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Wieści z Tolkowego domku rozbawiły mnie do łez :)
Pan Tolusia musi mieć duże łóżko, bo Tolek do maleństw jednak nie należy ;)
Buziaki w mokry nochal!

:):)
to jeszcze o jednym zapomnialam
Tolek jezdzi ze swoim panem wszedzie i nawet juz na Mazurach byli....Tolek zawsze siedzi z przodu podobno:) i raz pan mial tam wstawiony fotelik od coreczki, a Tolus - osiolek:loveu: skoro zawsze jezdzi z przodu to usiadl w tym foteliku :roflt::roflt:

Posted

Ja też się bardzo cieszę z domku Tolusia:) Ponieważ wpłacam deklarację z miesięcznym opóźnieniem to i tak przeleje na konto z pw moją lipcową deklarację - przyda się najwyżej dla kogoś innego:)

Posted

megii - dzieki bardzo:):)
owszem przyda sie bardzo, poki co sa typy przekazania spadku Tolusia na dwa psiaki:
Misiek przeznaczony do uspienia:
http://www.dogomania.pl/threads/190382-Mam-tylko-kilka-dni-(-Odchodz%C4%99-....-190-z%C5%82-cena-mojego-%C5%BCycia-(
Zulus pogryziony tak, ze nie ma uszu w ogole:
http://www.dogomania.pl/threads/190634-Ci%C4%99%C5%BCko-pogryzione-uszy-Zulusa-PILNIE-DS-POM%C3%93%C5%BBCIE!!!!!!!!!!!!!!!