Lu_Gosiak Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 mmd napisał(a):http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Tolek-spokojny-stateczny-pies-do-adopcji-W0QQAdIdZ216710002 zrobione szerloka ma, zapomniałam Magda ogromne dzieki!!! szerloka wlasnie nie ma chyba, bo przegladalam liste stron z bazarku i nie zauwazylam szerloka - chyba, ze juz na oczy dobrze nie patrzylam;) ale z szerolka jest niezly odzew, wiec zrobie mu dzis kurcze martwie sie, Tolek bez domku dalej a ja za niedlugo wyjezdzam na urlop:roll: Quote
mmd Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Tolek ma szerloka, tylko ja zapomniałam http://wroclaw.szerlok.pl/oferta/tolek-pies-wielkosci-labradora-do-adopcji-ID20jD.html co nie znaczy, że nie można mu zrobić nowego na inne miasto;) Moje maleństwo przeszło chrzest bojowy - dostał w ucho - dosłownie. Dziurka mała, ale lało się mocno - łepetyną trzepał, w łazience można było sceny do thrillera kręcić:) No to Młody dowiedział się, że inny pies może dziabnąć:) Quote
Lu_Gosiak Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Tolek ma u mnie na Katowicach szerloka - zapomnialam zupelnie, a tu nowy na Poznan: http://poznan.szerlok.pl/oferta/tolek-czy-ktos-go-w-koncu-pokocha-ID2rrX.html biedny Kelbi, to sie na pewno wystraszył boroczek:roll: Quote
mmd Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Zbiorowa demencja:) Muszę przelecieć się po portalach, gdzie robiłam ogłoszenia, od maja chyba się wałkoniłam w temacie. Kelbi się wystraszył mniej niż my:) Mały westi, wypierdek jak mój, kompletnie bez ostrzeżenia - dobrze, że mały, uszy są nadal dwa:) Co to jest boroczek? :diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 mmd napisał(a):..... Co to jest boroczek? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: taka sierotka Quote
mmd Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Jak wyjedziesz to będziesz miała kontakt ze światem? Wiesz, telefon, internet, te sprawy...;) (obyś miała, bo może komus strzelic do głowy adoptować Tolusia) - ogólnie to się martwię, Tolek ma naprawdę niezłą sytuację, prawie cały czas full ogłoszeń i nic. Quote
Ra_dunia Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Nie ma się co martwić ;) Ważne, że Tolucha bezpieczny i pod dobrą opieką. Domek po prostu jeszcze go nie wypatrzył, ale jak się już trafi to będzie najlepszy z możliwych. Quote
mmd Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Chyba za bardzo chcemy:) Tolek bezpieczny może sobie pupsko w wannie trzymać spokojnie, deklaracje mamy, miejsce dobre mamy, tragedii nie ma. Tylko skoro nam się on tak podoba, to czemu tylko nam? ;) Quote
Lu_Gosiak Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 mmd napisał(a):Jak wyjedziesz to będziesz miała kontakt ze światem? Wiesz, telefon, internet, te sprawy...;) (obyś miała, bo może komus strzelic do głowy adoptować Tolusia) - ogólnie to się martwię, Tolek ma naprawdę niezłą sytuację, prawie cały czas full ogłoszeń i nic. telefon zawsze mam przy sobie:)...internet niestety sporadycznie - jak znajde jakas kafejke mmd napisał(a):Chyba za bardzo chcemy:) Tolek bezpieczny może sobie pupsko w wannie trzymać spokojnie, deklaracje mamy, miejsce dobre mamy, tragedii nie ma. Tylko skoro nam się on tak podoba, to czemu tylko nam? ;) noo właśnie tez sie nad tym ostatnio zastanawiałam i nic sensownego nie wymyslilam:) Quote
wiosna Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 bo Wy publicznie piszecie, że on tak się Wam podoba, to i domki w ukryciu czyhają - "skoro go tak chcą, to niech go mają, co się będziemy o Tolka dopominać i kochającym pańciom zabierać" :eviltong: Quote
Lu_Gosiak Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 dzien doberek wszystkim:):) wodyyyyyyyyyy..........masakra jak goroąco!! Quote
Ra_dunia Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 bry... gorąco okropnie. W ogóle to w Poznaniu ostatnio jakiś biegun gorąca się zrobił. Wczoraj 34, dzisiaj 33... jutro też 33 zapowiadają. Za oknami jest już istny step przechodzący powoli w pustynię... Rano - o 7mej jak jechałam do pracy było 25. Wykończyć się można. Toluś - a jak ty sobie radzisz w upały? Quote
mmd Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Toluś w wannie siedzi:) Dla mnie raj:) Szkoda, że taka pogoda tak krótko zwykle trwa... Bugenwilla mi kwitnie jak szalona... Quote
Lu_Gosiak Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 mmd napisał(a):Toluś w wannie siedzi:) Dla mnie raj:) Szkoda, że taka pogoda tak krótko zwykle trwa... Bugenwilla mi kwitnie jak szalona... raj to moze by byl jakbym siedziala sobie w morzu, to wtedy moze tak grzac...ale w bloku to masakra - darmowa sauna 24h Quote
_Goldenek2 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Sorry za OT link do wątku Sojki: http://www.dogomania.pl/threads/1890...5#post15024555 Quote
wiosna Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Gosia! Sio z tym morzem, bo Ci się normalnie do samochodu włamię i nie dam się z niego wykurzyć aż do dojechania do plaży :eviltong: Jakbyś wstała raz o 6 to wiesz jak jest wtedy chłodno fajnie? Najprzyjemniejsza pora dnia, cudownie, milutko, ciepło ale rześko, i muchcy paskudne końskie nie gryzą, a u nas to ich wysyp straszny. Pozdrowienia od Tolusia z wanny :lol: Quote
mmd Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 wiosna napisał(a):Jakbyś wstała raz o 6 (...) albo poszła spać o 7 - trzymajmy się ziemi :diabloti: Quote
Ra_dunia Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Wcale nie jest rześko o 6tej :( u nas jest cały czas gorąco... zwariować idzie. Psa przykrywam mokrą ścierką kuchenną - wygląda jakby się na dżihad wybierał :D Dobrze, że choć u Was w miarę normalnie rano :) Quote
mmd Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Powstał wątek o psim losie w upały. Staruszek odszedł, może z przegrzania. A na wątku rozgorzała dyskusja o tym, czy polewać, czy nie, czy całego, czy nie. W sumie sporo informacji, tylko niektóre się wykluczają (gdzie dwóch Polaków tam trzy opinie...) http://www.dogomania.pl/threads/188494-Prawie-zabi%C5%82am-swojego-psa-((( Quote
Lu_Gosiak Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 moj labek tez ledwie dycha i na spacery to ciezko Go wyciagnac....ja niewiem jakie u Nas jest rano;):evil_lol::evil_lol: Quote
mmd Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 U mnie już jest chłodno, ale ja nie jestem miarodajna;) Quote
Ra_dunia Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Ok - dzisiaj rano dało się przeżyć :) Nawet było całkiem, całkiem :) U Wiosny na pewno jest dużo przyjemniej, w końcu w koło łąki i pola a nie beton i bloki... Choć akurat u mnie zieleni jest dość sporo i niedaleko jezioro Malta :) Nadal nikt się nie dopytuje o Tolka?? Quote
Lu_Gosiak Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 dzien doberek:) Ra_dunia napisał(a):..... Nadal nikt się nie dopytuje o Tolka?? nic nie powiem narazie:p:p ja dzis wyjezdzam w nocy pilnujecie prosze i odwiedzajcie naszego Toleczka:) bede sie meldowac jak tylko dorwe tam kawalek neta;) Quote
Ra_dunia Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Lu_Gosiak napisał(a): nic nie powiem narazie:p:p Taaa... nie ma to jak budowanie napięcia :mad: Quote
Recommended Posts