Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mmd napisał(a):

Magda ogromne dzieki!!!
szerloka wlasnie nie ma chyba, bo przegladalam liste stron z bazarku i nie zauwazylam szerloka - chyba, ze juz na oczy dobrze nie patrzylam;)
ale z szerolka jest niezly odzew, wiec zrobie mu dzis
kurcze martwie sie, Tolek bez domku dalej a ja za niedlugo wyjezdzam na urlop:roll:

Posted

Tolek ma szerloka, tylko ja zapomniałam
http://wroclaw.szerlok.pl/oferta/tolek-pies-wielkosci-labradora-do-adopcji-ID20jD.html
co nie znaczy, że nie można mu zrobić nowego na inne miasto;)

Moje maleństwo przeszło chrzest bojowy - dostał w ucho - dosłownie. Dziurka mała, ale lało się mocno - łepetyną trzepał, w łazience można było sceny do thrillera kręcić:) No to Młody dowiedział się, że inny pies może dziabnąć:)

Posted

Zbiorowa demencja:) Muszę przelecieć się po portalach, gdzie robiłam ogłoszenia, od maja chyba się wałkoniłam w temacie.

Kelbi się wystraszył mniej niż my:) Mały westi, wypierdek jak mój, kompletnie bez ostrzeżenia - dobrze, że mały, uszy są nadal dwa:)
Co to jest boroczek? :diabloti:

Posted

Jak wyjedziesz to będziesz miała kontakt ze światem? Wiesz, telefon, internet, te sprawy...;)
(obyś miała, bo może komus strzelic do głowy adoptować Tolusia) - ogólnie to się martwię, Tolek ma naprawdę niezłą sytuację, prawie cały czas full ogłoszeń i nic.

Posted

Nie ma się co martwić ;) Ważne, że Tolucha bezpieczny i pod dobrą opieką. Domek po prostu jeszcze go nie wypatrzył, ale jak się już trafi to będzie najlepszy z możliwych.

Posted

Chyba za bardzo chcemy:)
Tolek bezpieczny może sobie pupsko w wannie trzymać spokojnie, deklaracje mamy, miejsce dobre mamy, tragedii nie ma. Tylko skoro nam się on tak podoba, to czemu tylko nam? ;)

Posted

mmd napisał(a):
Jak wyjedziesz to będziesz miała kontakt ze światem? Wiesz, telefon, internet, te sprawy...;)
(obyś miała, bo może komus strzelic do głowy adoptować Tolusia) - ogólnie to się martwię, Tolek ma naprawdę niezłą sytuację, prawie cały czas full ogłoszeń i nic.

telefon zawsze mam przy sobie:)...internet niestety sporadycznie - jak znajde jakas kafejke
mmd napisał(a):
Chyba za bardzo chcemy:)
Tolek bezpieczny może sobie pupsko w wannie trzymać spokojnie, deklaracje mamy, miejsce dobre mamy, tragedii nie ma. Tylko skoro nam się on tak podoba, to czemu tylko nam? ;)

noo właśnie tez sie nad tym ostatnio zastanawiałam i nic sensownego nie wymyslilam:)

Posted

bo Wy publicznie piszecie, że on tak się Wam podoba, to i domki w ukryciu czyhają - "skoro go tak chcą, to niech go mają, co się będziemy o Tolka dopominać i kochającym pańciom zabierać" :eviltong:

Posted

bry... gorąco okropnie. W ogóle to w Poznaniu ostatnio jakiś biegun gorąca się zrobił. Wczoraj 34, dzisiaj 33... jutro też 33 zapowiadają. Za oknami jest już istny step przechodzący powoli w pustynię...
Rano - o 7mej jak jechałam do pracy było 25.
Wykończyć się można.

Toluś - a jak ty sobie radzisz w upały?

Posted

mmd napisał(a):
Toluś w wannie siedzi:)

Dla mnie raj:) Szkoda, że taka pogoda tak krótko zwykle trwa... Bugenwilla mi kwitnie jak szalona...

raj to moze by byl jakbym siedziala sobie w morzu, to wtedy moze tak grzac...ale w bloku to masakra - darmowa sauna 24h

Posted

Gosia! Sio z tym morzem, bo Ci się normalnie do samochodu włamię i nie dam się z niego wykurzyć aż do dojechania do plaży :eviltong:

Jakbyś wstała raz o 6 to wiesz jak jest wtedy chłodno fajnie? Najprzyjemniejsza pora dnia, cudownie, milutko, ciepło ale rześko, i muchcy paskudne końskie nie gryzą, a u nas to ich wysyp straszny.
Pozdrowienia od Tolusia z wanny :lol:

Posted

Wcale nie jest rześko o 6tej :( u nas jest cały czas gorąco... zwariować idzie. Psa przykrywam mokrą ścierką kuchenną - wygląda jakby się na dżihad wybierał :D
Dobrze, że choć u Was w miarę normalnie rano :)

Posted

Ok - dzisiaj rano dało się przeżyć :) Nawet było całkiem, całkiem :)
U Wiosny na pewno jest dużo przyjemniej, w końcu w koło łąki i pola a nie beton i bloki... Choć akurat u mnie zieleni jest dość sporo i niedaleko jezioro Malta :)

Nadal nikt się nie dopytuje o Tolka??

Posted

dzien doberek:)

Ra_dunia napisał(a):
.....
Nadal nikt się nie dopytuje o Tolka??

nic nie powiem narazie:p:p

ja dzis wyjezdzam w nocy pilnujecie prosze i odwiedzajcie naszego Toleczka:) bede sie meldowac jak tylko dorwe tam kawalek neta;)