Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale zrobil wczoraj numer - ruszyl pol baru:evil_lol::evil_lol:
[quote name='mmd']to ten zawał to z przepicia:)
niee no, tak ostro nie bylo:eviltong:
[quote name='mmd']I co teraz będziemy robić?
[quote name='Ra_dunia']ufff...
.......
3 muszkieter w domu :multi::loveu::multi: Musimy sobie teraz może jakiegoś Romea i Julię wyszukać?? Przecież taka ekipa nie może się po różnych wątkach rozleźć :cool3::eviltong::evil_lol:
noo dokladnie :loveu::loveu:....watek Tolka byl dla mnie najsympatyczniejszym, dzieki wspaniałym ludziom ktorzy sie tu zebrali;)
na miejsce Tolka ma jechac ta sunia:
http://www.dogomania.pl/threads/188448-Matka-szczeni%C4%85t-wraz-z-nimi-szukaj%C4%85-domu!

mieszka w lesie, w norze, miala szczeniaki - juz ich nie ma...zostala sama:-(
poki co nie ma zadnych deklaracji - oprocz beatki:loveu:, nie ma ludzi na watku i generalnie nie ma nic - jest sama jak palec i zdana na siebie - prosze zajrzyjcie na watek-moze Ktos moze przeniesc deklaracje, zrobic bazarek, lub po prostu podnosic:lol:

Posted

co do rozliczenia to trzeba poczekac na Wunie i Wiosne - niewiem czy wszyscy wplacili za lipiec i jaki jest stan koncowy finansow

a Wiosna wczoraj rozmawiala z domem Tolkowym i Jego nowy Pan jest Tolkiem podobno zachwycony:):multi: mowi, ze takiego psa jeszcze nie mial, Tolek nie brudzi w domu, nie niszczy njic nie gryzie, chodzi za Nim krok w krok i spi z Nim w lozku:):)nawet fakt, ze zagryzl kota:mad:/malutkiego/ i przestawil pol baru nie zmniejszylo zachwytu nad Tolkiem
SZCZESCIA TOLECZKU:loveu::loveu:

nie moge zmienic tytulu kurcze, bo ten stary jeszcze straszy

Posted

niewiem jak to dokladnie bylo, ale jakis malutki bezdomny kociak sie blakal po dzialce i Tolek moze nawet nie chcial Go zagrysc ale ma wielki pysk, wiec wystarczylo, ze wzial tego kotka do pyska i...niestety kot nie przezyl

mi ta edycja dziala wybiorczo...zmienil sie tytul w pierwszym poscie a glowny tylul nie:mad:

Posted

beataczl napisał(a):
a Tolkowe konto rozliczone ? moze cos zostalo i na sunie mozna by przeniesc za zgoda Cioteczek oczywiscie...:-(

ja jak najbardziej zgadzam sie na przelanie schedy, ile jej tam pozostalo, po Tolku na sunie z lesnej nory

wiadomosc, ze Tolus w koncu znalazl dom i pana, rodzine z busem i kanapa, powalila mnie, wielka to radosc, naprawde

dziekuje wszystkim opiekunkom Tolka, Lu ktora prowadzila jego sprawy i wate, Wiosnie, ktora go socjalizowala, wszystkim fajnym dziewczynom, dzieki ktorym byl to istotnie jeden z nielicznych supersympatycznych i pogodnych, przyjacielskich watkow na tym dziwnym portalu

gratulacje, drogie dziewczyny, duza buzka, a Tolkowi wszystkiego najlepszego na jego nowej drodze zycia w busie z kanapa

Posted

ja rowniez chcialam podziekowac wszystkim goraco:):) nie bede wymieniac by nikogo nie pominac, ale mam nadzieje, ze dalej bedziemy sie spotykac na watku Tolka:) i wesolo sobie gawedzic:D:D
i bardzo dziekuje zachec przekazania spadku na suke z nory - oby udalo sie teraz Jej pomoc
chociaz niewiem czy Wiosna nie zmienila zdania i dalej bedzie ode mnie psy przymowac:eviltong::eviltong:, po ostatniej akcji, jak byla na wizycie w przyszlym domku Tolka, kiedy nie moglam sie powstrzymac i miala chyba 5000 telefonow ode mnie, co wypytac na kazda ewentualna okazje:diabloti::evil_lol:

Posted

zaraz poprosze:)
ale sie ciesze, ze Toleczek grzeje tyłeczek w swoim domku:)
chyba w przyszlym tygodniu uda mi sie pojechac osobiscie Go zobaczyc - bo tej przyjemnoiesci sobie nie odmowie:D:D

Posted

oj Toluś , Toluś , tak kotka w zęby mocno:shake:
moja Fiśka wczoraj oberwała od żaby bo bardzo miała na nią ochotę a żaba się nie dała i Fiśce w pysk napluła ... takiego ślinotoku u psa to ja jeszcze nie widziałam :crazyeye: nie powiem przestraszyłam się bo z krzaczorów suka wypada i pianę z pyska toczy ...:lol:
niczego jej to nie nauczyło bo dzisiaj niestety drugą , albo tą samą żabę już w pysku miała ... ale jak szybko ją złapała tak szybko wypuściła słysząc mój i mojej córki solidarny krzyk aaaaaaaaaaaaa :evil_lol:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Lilka moze Twoj psiak ma pochodzenie francuskie, pies - żabojad:evil_lol::evil_lol:...albo szuka Królewicza jakiegos:cool3::cool3:

:evil_lol::evil_lol: no tak ...a od wczoraj ma ksywkę "żabojad" właśnie :evil_lol:
niestety to pies myśliwski więc wszystko co się rusza to wróg ...za kotami potrafi wspiąć się na siatkę więc wiem co to znaczy widzieć jak pies zagryza kota
może Tolek też ma jakieś geny drapieżcy :)

Posted

Ra_dunia napisał(a):
matko - jak to kota zagryzł??
Tolek - ja cię proszę! Ty nie testuj wytrzymałości ludzi. Nikogo już nie zagryzaj...

Tolek niec nie powiem....

Posted

Tolek widzę podpadł bardziej nam niż właścicielom ;)

Ja też będę spokojniejsza jak Lu jeszcze wszystko skontroluje już po adopcji (sprawdzi miękkość i wielkość kanapy ;) ).
A czekam na wiadomość bardzo niecierpliwie, bo jeśli wszystko będzie ok, to moją deklarację przeniosę do Nadinki, której brakuje na hotelik....

A sunia na miejsce Tolka kiedy do Wiosny się wybiera?

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Tolek widzę podpadł bardziej nam niż właścicielom ;)

Ja też będę spokojniejsza jak Lu jeszcze wszystko skontroluje już po adopcji (sprawdzi miękkość i wielkość kanapy ;) ).
A czekam na wiadomość bardzo niecierpliwie, bo jeśli wszystko będzie ok, to moją deklarację przeniosę do Nadinki, której brakuje na hotelik....

A sunia na miejsce Tolka kiedy do Wiosny się wybiera?

miekkosc kanapy:evil_lol::evil_lol: dobre...to mi przypomina jak na watku tez jednego z moich ulubiencow -Jacka- smiali sie ze mnie, ze sie martwie bo "trawka w ogrodzie nie jest wystarczajaco miekka dla mojego JAcusia":evil_lol:
w przyszlym tygodniu chcialabym pojechac do Tolka;)
a co do suni, to na dniach moglaby jechac, tylko dzis wynikl problem bo wrocil Jej jeden szczeniak z adopcji i teraz w sumie niewiem