polubek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Huan']Obecnie w podpisie można mieć maksymalnie 2 obrazki. Proszę połączyć mniejsze grafiki w jedną większą. Chodzi o ograniczenie ilości połączeń www przy wczytywaniu stron forum. widziałyście to? :crazyeye: nic tylko nas ograniczają, czy sądzicie że przez to dogo będzie sprawniej działać? :roll: :roll: :roll: bo ja uwierzę jak mi kaktus na ręce wyrośnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anhata Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Super wieści o Tolku. gratuluję ludziska :) Cieszę się, że psiak jest szczęśliwy. Quote
Ra_dunia Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 polubek napisał(a):widziałyście to? :crazyeye: nic tylko nas ograniczają, czy sądzicie że przez to dogo będzie sprawniej działać? :roll: :roll: :roll: bo ja uwierzę jak mi kaktus na ręce wyrośnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Można to obejść - zamiast banerka wstawić podpisy :) Tak jak mam w tej chwili. W ten sposób można mieć chyba nawet więcej psiaków... Chodzi o to, że wszystkie banerki (czyli obrazki) są ściągane z innych stron. Całkiem możliwe, że to obciąża serwery, ale to raczej powinni coś z serwerami zrobić. Quote
Wunia Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Witam wszystkich ;) Wieści z Tolkowego domku super ;) Zaraz uzupełnię post rozliczeniowy. mmd napisał(a):A gdzie znowu Wunię wcięło? ja jakas czasoprzestrzeń co chwilę gdzies wciąga :D no cóż ... racja, racja :D:D:D Quote
Wunia Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Toluś ma na koncie 284,76 - Lu czekam na dyspozycje ;) Quote
Lu_Gosiak Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Wuniu dzieki:) z dyspozycjami poczekajmy jeszcze bo maja wplynac dwie wplaty jeszcze od baldek2 - 30zl i od megi - 20zl narazie sa zgloszone dwa psiaki: Misiek przeznaczony do uspienia: http://www.dogomania.pl/threads/1903...o-%C5%BCycia-( Zulus pogryziony tak, ze nie ma uszu w ogole: http://www.dogomania.pl/threads/1906...C3%93%C5%BBCIE!!!!!!!!!!!!!!! jezeli jeszcze Ktos ma jakas propozycje to prosze:) i troche prywaty - dziewczyny zajrzyjcie do Zuluska, tak pogryziony, ze jeden wielki bol wczoraj udalo nam sie Go wyciagnac ze schronu z pomoca dziewczyn i Tozu tamtejszego, bo wet schroniskowy nie chcial Go wydac i kazal Nam dzwonic za 1,5 miesiaca!! poki co nie ma zadnych deklaracji, ale nie bylo czasu, zeby je zbierac zobaczcie jak pies wyglada: http://www.dogomania.pl/threads/190634-Ci%C4%99%C5%BCko-pogryzione-uszy-Zulusa-PILNIE-DS-POM%C3%93%C5%BBCIE!!!!!!!!!!!!!!!/page8 Quote
mmd Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Byłam już wcześniej u obu psiaków i właściwie każdy z nich potrzebuje pomocy jednakowo. Wunia się znalazła:) Buziaki dla Tolusia - niech sobie jeździ w foteliku, na karuzeli i gdzie chce - byleby był szczęśliwy:) Quote
Lu_Gosiak Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 mmd napisał(a):.... Buziaki dla Tolusia - niech sobie jeździ w foteliku, na karuzeli i gdzie chce - byleby był szczęśliwy:) dokladnie:multi::multi::loveu: Quote
polubek Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Ra_dunia napisał(a):Można to obejść - zamiast banerka wstawić podpisy :) Chodzi o to, że wszystkie banerki (czyli obrazki) są ściągane z innych stron. Całkiem możliwe, że to obciąża serwery, ale to raczej powinni coś z serwerami zrobić. wiem że obciąża serwery, ale dlaczego tak robią kosztem banerków? zamiast obcinać nam banerki, mogą zainwestować w naprawdę szybki sprzęt, jednorazowy większy wydatek potem co jakiś czas wymiana czegoś i wszystko śmigałoby jak burza ech....:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
lilk_a Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [FONT=Georgia]koniecznie zapraszam na cegiełkowy bazarek dla Hesi[/FONT] wejscie przez baner [FONT=Georgia] [/FONT][FONT=Georgia]prosimy o Wasze wsparcie . przed Hesią długie leczenie i rehabilitacja [/FONT] [FONT=Georgia]Hesia ma połamane przednie łapki , jedną zmiażdżoną dzisiaj odpadły jej dwa paluszki ....[/FONT] [FONT=Georgia]dajmy je szansę [/FONT] [FONT=Georgia] pozwólmy dzięki cegiełkom na normalne życie tej kruszynce , [/FONT] [FONT=Georgia] jest młodziutka ,[/FONT] [FONT=Georgia] ma jeszcze mleczne ząbki [/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] Quote
wojtuś Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ciesze się Kochani z domku Tolusia:) Pozdrawiam pięknie:) Na koniec lipca nie mogłem wpłacić żadnej deklaracji, dla Tolusia też, gdyby była jeszcze dla Niego potrzebna to uzupełnie w sierpniu;) Quote
Lu_Gosiak Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 dzieki Wojtusiu nie ma juz potrzeby, poza tym Ty masz zaplacony lipiec a Tolus poszed 30.07 do domku:):) Quote
wojtuś Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 I ja Wszystkim Wam dziekuję za tak szczęśłiwy finał dla Tolusia:):) Jak spojrzałem to juz dwa lata minęło jak Toluś pojawił się na wątku:) Przejęcie go Gosiu przez Ciebie i pomoc nieocenionych Cioteczek dały nową szansę i nowe życie dla Psiaka:) Quote
anhata Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ano właśnie są psiaki, które szybko znajdują domek, a są takie, co muszą dłużej czekać. I do czego to zależy? Nie wiem. Quote
lilk_a Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 anhata napisał(a):Ano właśnie są psiaki, które szybko znajdują domek, a są takie, co muszą dłużej czekać. I do czego to zależy? Nie wiem. bo muszą się znaleźć dwa serca bijące tak samo :):) ( ale napisałam :)) pamiętam jak braliśmy od myśliwego naszą Fiśkę ... jechaliśmy tam myśląc że to hodowla wyżłów ( prawdziwa hodowla ) ale nie było nawet czasu na to żeby się zdziwić że to pseudo hodowla , dwu i pół miesięczna sunia miała wielkość i posturę ratlerka , ratlerka z wielkim brzuchem , wysadzonym jedzeniem (" pani jej już dzisiaj niech nic nie daje do jedzenia , już się nażarła " :( )i robalami nie będę pisać jak wyglądała nasza rozmowa z tą panią bo nawet teraz po trzech latach się denerwuję , pies szedł przy ścianie bo nie miał siły ustać na trzęsących się nóżkach , córka wzięła ją na ręce i już nie puściła ... wyszliśmy i Fisia była nasza tzn jest nasza :):) i cały czas myślę że czekała właśnie na nas , biedne psiątko , ostatnie niesprzedane z miotu ( ogłoszenie o niej wygrzebałam w internecie już w kopiach , nie było aktywne ) i mamy teraz małą terrorystkę która wysadza nas z foteli i rozpycha się na kanapie :) to taki off był ;) Tolek czekał długo , ale jak widać miał na co :) :thumbs: Quote
mmd Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Czasem warto poczekać. Jeżdżenie w foteliku bezcenne:) Quote
_Goldenek2 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Może znasz kogoś, kto pokocha LUSIĘ??? http://www.dogomania.pl/threads/1914...3#post15243143 Quote
Lu_Gosiak Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 [quote name='megii1']Przelała zaległą deklarację:) dzieki megi jak wroci Wunia to wszystko zaktualizuje [quote name='_Goldenek2']Może znasz kogoś, kto pokocha LUSIĘ??? http://www.dogomania.pl/threads/1914...3#post15243143 Goldenku Twoj link nie dziala:( Quote
obraczus87 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Tolusiu :) jak tam Ci w nowym domeczku ?? :) Quote
_Goldenek2 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']dzieki megi jak wroci Wunia to wszystko zaktualizuje Goldenku Twoj link nie dziala:( http://www.dogomania.pl/threads/191421-Młoda-goldenka-LUSIA-szuka-domu Quote
Lu_Gosiak Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='obraczus87']Tolusiu :) jak tam Ci w nowym domeczku ?? :) no wlasnie niewiem jak....trzeba bedzie zadzwonic znowu i zapytac:)... zapraszam na watek kolejnego psa wyrwanego z mordowni w Olkuszu wczoraj - brak deklaracji, brak ludzi na watku i brak skarbnika:-( http://www.dogomania.pl/threads/146047-FS-Wystraszony-Chojrak-z-OL-w-super-DS!!-PREGUSEK-wyrwany-z-mordowni-brakuje-160z-!!/page55?p=15251087#post15251087 Quote
Lu_Gosiak Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='megii1']Przelała zaległą deklarację:) czyli juz wszystko co mialo wplynac wplynelo..jesli dobrze zapamietalam to chyba jutro wraca Wunia i trzeba w koncu przelac spadek po Tolku na inne biedy i tak: wczesniej byly dwie propozycje: na Zuluska i na Misie, ale niestety Misia przez durnych wetow, ktorzy zrobili Jej sterylke umarla- na Jej miejsce jest wyciagnieta Berta, ktora ma komplet deklaracji juz, natomiast Zulus, poki co ma kase, wiec pomyslalam, ze moze lepiej wspomoc psy, ktore sa w hotelikach a maja dlugi, bo wiadomo, ze jka pies jest w hoteliku i juz bezpieczny to 100razy trudniej nazbierac na niego pieniazki i tak mam dwa typy: Nadinka naszej kochanej Ra_duni, ktora ma dlug - Nadine nie Radunia:) http://www.dogomania.pl/threads/145955-*Czarna-dzika-pi%C4%99kno%C5%9B%C4%87-NADINE*-prosi-o-dom-i-pilne-wsparcie-finansowe! i onek Leo, ktory zostal wyciagniety bez zadnych deklaracji bo likwidowali schron i nie bylo czasu zbierac, a teraz ma 20zl stakych deklaracji i dlug za hotelik i leczenie bo mial tak ogromny stan zaplny ucha, ze nosi glowe pochylona i niestety chyba juz na to ucho nie slyszy: http://www.dogomania.pl/threads/190321-ONek-Leo-potworny-stan-zapalny-uszu-POMOCY!!!-BRAK-DEKLARACJI-!! i czekam na Wasze propozycje i opinie czy sie zgadzacie, prosze wypowiedzcie sie bo to sa tez Wasze pieniazki a ja nie chce sama decydowac Quote
Recommended Posts