Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
witam:):) w ten sloneczny dzionek:multi:

Cześć Lu :D Jak zdrówko? No i jaki słoneczny ... może był słoneczny ... teraz nadciąga czarne chmursko ... chyba będzie się działo ciekawie :(

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
witam:):) w ten sloneczny dzionek:multi:

Akurat ;) Jakaś burza nad nami, ale my nie jesteśmy zagrożeni powodzią i jak dla mnie może lać do mojego ogródka zamiast gdzie indziej.

Posted

Wunia napisał(a):
Cześć Lu :D Jak zdrówko? No i jaki słoneczny ... może był słoneczny ... teraz nadciąga czarne chmursko ... chyba będzie się działo ciekawie :(

a dziekuje...bardzo dobrze:loveu::loveu: wysmienicie wrecz:evil_lol:
ale bylam na wekend na śląsku i chyba stamtad to przywlekłam, bo nawet w TV mowili, ze na terenach zalanych jakas ostra wirusowka panuje...kibel 24h :shake:

u nas goraco:lol::lol: i ani jednej chmurki nie widac

Posted

czołem wszystkim:)
ale mam dzis juz dłuuugi dzien od rana:evil_lol::evil_lol: mialam budzik w postaci Wuni:loveu::loveu: Dzieki Wuniu za miejsce jeszcze raz!!!:Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']czołem wszystkim:)
ale mam dzis juz dłuuugi dzien od rana:evil_lol::evil_lol: mialam budzik w postaci Wuni:loveu::loveu: Dzieki Wuniu za miejsce jeszcze raz!!!:Rose::Rose::Rose:
Lu ja Ciebie jeszcze raz przepraszam, że Cię obudziłam :oops::oops::oops:
i nie ma za co dziękować, jak się da, to się da, a jak się nie da, to nawet ja już nic nie poradzę, aż takich mocy sprawczych nie posiadam ...:shake:

Posted

Wunia napisał(a):
Lu ja Ciebie jeszcze raz przepraszam, że Cię obudziłam :oops::oops::oops:
.......

przestań, przecież żartuje:):evil_lol::evil_lol:
obudzil mnie głos mojego dziecka: "halo...ceś":evil_lol::evil_lol:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Tolek - idź do domu - humory się nam wówczas bardzo poprawią ;) (taki szantaż emocjonalny zastosuję ;) )

Ra_duniu stosuj ile wlezie, byle pomoglo i cos sie ruszylo:)

Posted

to trzeba jeszcze czary odprawić - szamana wezwać, i zwołać zlot czarownic ;) Na pewno poskutkuje.

A byliście kiedyś u Lorka wielkopsa? http://www.dogomania.pl/threads/137612-Olbrzym-LORI-w-hoteliku-Praca-teraz-si%C4%99-zaczyna!-Pilne-wp%C5%82aty-od-deklarowicz%C3%B3w!!!/page159
Patrzcie co małe kobietki mogą zrobić z olbrzymim facetem :D (Pralineczka to "moja" psina ;) następczyni Karmelki - tak, tak, małe, rude niskopodłogowce to mój typ ;). Karmelcia była na tyle bezczelna, że Lorkowi smaczki prawie że z pyska zabierała :evil_lol:). Ciekawe, czy Nadinka też już Tolkiem rządzi :cool1:.