anhata Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Słuchajcie wklejan ważny wątek. Chodzi o psiaki z Sandomierza. Dzisiaj był program na dwójce o 21:45 o zwierzakach z powodzi. Tam w Sandomierzu brakuje misek, kocy itd. http://www.dogomania.pl/threads/186165-SANDOMIERZ-przytulisko-po-POWODZI-pęka-w-szwach.-Potrzebna-pomoc-dogomaniaków! Quote
Lu_Gosiak Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 witam:):) w ten sloneczny dzionek:multi: Quote
Wunia Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):witam:):) w ten sloneczny dzionek:multi: Cześć Lu :D Jak zdrówko? No i jaki słoneczny ... może był słoneczny ... teraz nadciąga czarne chmursko ... chyba będzie się działo ciekawie :( Quote
mmd Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):witam:):) w ten sloneczny dzionek:multi: Akurat ;) Jakaś burza nad nami, ale my nie jesteśmy zagrożeni powodzią i jak dla mnie może lać do mojego ogródka zamiast gdzie indziej. Quote
Lu_Gosiak Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Wunia napisał(a):Cześć Lu :D Jak zdrówko? No i jaki słoneczny ... może był słoneczny ... teraz nadciąga czarne chmursko ... chyba będzie się działo ciekawie :( a dziekuje...bardzo dobrze:loveu::loveu: wysmienicie wrecz:evil_lol: ale bylam na wekend na śląsku i chyba stamtad to przywlekłam, bo nawet w TV mowili, ze na terenach zalanych jakas ostra wirusowka panuje...kibel 24h :shake: u nas goraco:lol::lol: i ani jednej chmurki nie widac Quote
Wunia Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Burze nad Łodzią przeszły ... poszły sobie, niestety w kierunku na Warszawę :shake::shake::shake: Quote
Lu_Gosiak Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 jedem z trzech muszkieterow odszedl....Lakus:(:( wtedy kiedy mial domek i taka kochajaca rodzine - jakie to zycie bywa przewrotne:(:( Quote
anhata Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 WYSTARCZY KLIKNĄĆ http://szerlok.pl/nakarm_psa/ranking/to jest strobnka wystarczy kliknąć na zwierzaka i może dostać karmę...proszę o pomoc Quote
Lu_Gosiak Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='anhata']WYSTARCZY KLIKNĄĆ http://szerlok.pl/nakarm_psa/ranking/to jest strobnka wystarczy kliknąć na zwierzaka i może dostać karmę...proszę o pomoc super akcja....ja juz kliknelam Quote
Lu_Gosiak Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 zajrzyjcie:( prosze http://www.dogomania.pl/threads/187260-KIELCE!!!-Omal-jej-nie-ukamienowali-!!!?p=14850355#post14850355 Quote
Ra_dunia Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Tolusiu... już Was tylko 2 muszkieterów zostało :( Quote
Wunia Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ra_dunia napisał(a):Tolusiu... już Was tylko 2 muszkieterów zostało :( Oklapłam zupełnie ... :( Quote
obraczus87 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ra_dunia napisał(a):Tolusiu... już Was tylko 2 muszkieterów zostało :( :( :( :( ............. Quote
Lu_Gosiak Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 czołem wszystkim:) ale mam dzis juz dłuuugi dzien od rana:evil_lol::evil_lol: mialam budzik w postaci Wuni:loveu::loveu: Dzieki Wuniu za miejsce jeszcze raz!!!:Rose::Rose::Rose: Quote
Wunia Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']czołem wszystkim:) ale mam dzis juz dłuuugi dzien od rana:evil_lol::evil_lol: mialam budzik w postaci Wuni:loveu::loveu: Dzieki Wuniu za miejsce jeszcze raz!!!:Rose::Rose::Rose: Lu ja Ciebie jeszcze raz przepraszam, że Cię obudziłam :oops::oops::oops: i nie ma za co dziękować, jak się da, to się da, a jak się nie da, to nawet ja już nic nie poradzę, aż takich mocy sprawczych nie posiadam ...:shake: Quote
Lu_Gosiak Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Wunia napisał(a):Lu ja Ciebie jeszcze raz przepraszam, że Cię obudziłam :oops::oops::oops: ....... przestań, przecież żartuje:):evil_lol::evil_lol: obudzil mnie głos mojego dziecka: "halo...ceś":evil_lol::evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Tolek - idź do domu - humory się nam wówczas bardzo poprawią ;) (taki szantaż emocjonalny zastosuję ;) ) Quote
Lu_Gosiak Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Ra_dunia napisał(a):Tolek - idź do domu - humory się nam wówczas bardzo poprawią ;) (taki szantaż emocjonalny zastosuję ;) ) Ra_duniu stosuj ile wlezie, byle pomoglo i cos sie ruszylo:) Quote
Ra_dunia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 to trzeba jeszcze czary odprawić - szamana wezwać, i zwołać zlot czarownic ;) Na pewno poskutkuje. A byliście kiedyś u Lorka wielkopsa? http://www.dogomania.pl/threads/137612-Olbrzym-LORI-w-hoteliku-Praca-teraz-si%C4%99-zaczyna!-Pilne-wp%C5%82aty-od-deklarowicz%C3%B3w!!!/page159 Patrzcie co małe kobietki mogą zrobić z olbrzymim facetem :D (Pralineczka to "moja" psina ;) następczyni Karmelki - tak, tak, małe, rude niskopodłogowce to mój typ ;). Karmelcia była na tyle bezczelna, że Lorkowi smaczki prawie że z pyska zabierała :evil_lol:). Ciekawe, czy Nadinka też już Tolkiem rządzi :cool1:. Quote
Recommended Posts