anhata Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 O jaki pzrystojniak :) Szkoda, że nie mogę już wespzreć finansowo. Quote
mmd Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Cześć, Toleczku kochany. Gosia, byłam pewna, że jestes jasną blondynką:) Quote
Lu_Gosiak Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 mmd napisał(a):Cześć, Toleczku kochany. Gosia, byłam pewna, że jestes jasną blondynką:) kiedys dawno temu bylam:):) teraz juz tylko moje dziecko jest blondyna;) Quote
oska1983 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Tolek jest z tego rodzaju psów który najbardziej lubię, wielki brązowy misiek. Niech się ktoś znajdzie taki z moim gustem:) A na tym zdjęciu na scenie to jest siostra/ brat bliżniak Tolka? bo jest prawie identyczny:) Quote
wiosna Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Gosia, a gdzie te zdjęcia z Tobą?! :eviltong: Obok Tolka jest bokserowaty Maks, też nasz podopieczny, wygląda jak Tolek w wersji slim :lol: i malutki milutki haseczek Snapi. Quote
mmd Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Po akcji ogłoszeniowej chyba cisza... Toleczku, idź ty już do domku, proszę :) Quote
Lu_Gosiak Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 noo niestety z ogloszen cisza..zero telefonu, maila...nic:( Quote
beataczl Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Toluś widać pieknie się zaprezentował, wygląda świetnie na zdjeciach z wystawy. Quote
Lu_Gosiak Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 agata51 napisał(a):Takie piękne żółte psisko i nic?! noo poki co niestety nic.....ale mam nadzieje, ze juz niedlugo, odezwie sie wymarzony domek Tolkowy Quote
mmd Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Wunia napisał(a):Lu, a kiedy masz urodziny? Po Twoich:) Musimy wymyślić inna okazję Quote
Wunia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 mmd napisał(a):Po Twoich:) Musimy wymyślić inna okazję o szit ... no to co nam zostaje ... 22 lipiec :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ANETTTA Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 zastanawiam sie co w nim jest takiego ......ze on na ten swój dom musi tak długo czekac...przeciez jest ładnym psiakiem ..?? Quote
Lu_Gosiak Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Wunia napisał(a):Lu, a kiedy masz urodziny? pierwszy dzien jesieni...:roll::roll: lepiej, zeby nie czekal do moich urodzin:razz: a Tolek od dzisiaj jest w kojcu a suczka Nadia;) z ktora wczoraj probowal sie bawic na wybiegu...jej jedno wielkie kolo to Tolka ledwo jedna trzecia podobno.....ledwo dawal rade nadazyc, ale chyba nigdy nie bawil sie z psiakami bo pierwszy dzien calkowicie ja olewal, dopiero wczoraj zaczal sie z Nia bawic....wczesniej pewne Nikt nie dal mu szansy na zabawe z innymi psami, w schronie siedzial sam w klatce....a w Tolku zero agresji nawet przy jedzeniu Wisona mowi, ze spokojnie razem z Nadia jedli, kazdy ze swojej miski Quote
lilk_a Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):pierwszy dzien jesieni...:roll::roll: lepiej, zeby nie czekal do moich urodzin:razz: a Tolek od dzisiaj jest w kojcu a suczka Nadia;) z ktora wczoraj probowal sie bawic na wybiegu...jej jedno wielkie kolo to Tolka ledwo jedna trzecia podobno.....ledwo dawal rade nadazyc, ale chyba nigdy nie bawil sie z psiakami bo pierwszy dzien calkowicie ja olewal, dopiero wczoraj zaczal sie z Nia bawic....wczesniej pewne Nikt nie dal mu szansy na zabawe z innymi psami, w schronie siedzial sam w klatce....a w Tolku zero agresji nawet przy jedzeniu Wisona mowi, ze spokojnie razem z Nadia jedli, kazdy ze swojej miski biedny Toluś , tyle lat z przypiętą łatką agresora .... przez ludzką głupotę ...eh :( Quote
Wunia Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 lilk_a napisał(a):biedny Toluś , tyle lat z przypiętą łatką agresora .... przez ludzką głupotę ...eh :( wiesz Liluś, to chyba nawet nie przez głupotę, tylko strach, że pies może być mądrzejszy od niektórych ludzi ... myślę, że tak było w przypadku Tolusia ... Quote
mmd Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 czesc malutki konczy sie wyroznienie gumtree, chyba na krakow przerzuce Quote
Lu_Gosiak Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 mmd napisał(a):czesc malutki konczy sie wyroznienie gumtree, chyba na krakow przerzuce super, przerzucaj Mmd:):) stolica bez odzewu byla..... Quote
mmd Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 przerzucony http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Niewinnie-skazany-Tolek-czeka-na-wybawce-W0QQAdIdZ209680333 Quote
Recommended Posts