Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='czerda']zrobę z wielką przyjemnością , może dostanę za to pocałunek od chłopaka[/QUOTE]
ufff ....dziekuje Ci bardzo:loveu::loveu::loveu:
a buzi napewno dostaniesz;)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']juz zaraz wysyłam:):)

miałam super telefon o Tolka, tylko strasznie daleko bo z Rzeszowa, transport to nie problem, ale Pan ma w domu jeszcze 2 koty i ratlerka wykastrowanego...generalnie Tolek podobno w hotelu jest jedynym z nielicznych , który nie pogryzl sie z innymi, wiec do psow to moze i by było jakoś - wiadomo duzo tez zalezy od drugiego psa...ale niewiadomo jak na koty...poprosiłam o sprawdzenie Tolka na koty, na łańcuchu jak był zapięty i koty chodziły to podobno nie reagował, ale Arni zrobił bliższe spotkanie i wsadził kota do klatki, wiec Tolek złapał go za nogę....i tak się dziwie, ze go nie zjadł...no ale cóż...chyba za daleko by ryzykować, ze jednak nie dogada się z którymś z domowników co myslicie???.....Pan ma sie dzis do mnie jeszcze odezwac[/QUOTE]
Może Gosiu powiedz Panu że sprawdzimy jeszcze Tolka na koty - najdalej we środę jak prosiłaś Czerdę:)
Z pozdrowieniami:)
I weź Gosiu od Pana telefon:)

Posted

[quote name='wojtuś']Może Gosiu powiedz Panu że sprawdzimy jeszcze Tolka na koty - najdalej we środę jak prosiłaś Czerdę:)
Z pozdrowieniami:)
I weź Gosiu od Pana telefon:)[/QUOTE]
noo czekam do środy...a telefon mam spisany:)

Posted

[quote name='Szarotka']I co tam u Tolka slychac ???[/QUOTE]
u Toleczka w miare dobrze:) mowie w miarę bo ma jakis lekki paraliż nerwu twarzy - chyba to jest paraliż, niewiem generalnie lewa strona leciutko ucieka do góry....i ma oczy bardzo załzawione - na oczy dostaje od czwartku masc, ale nie pomaga podobno jak narazie....poprosilam o dokladne badania m.in. uszu - ma miec jutro bo to "porażenie nerwu" o ile to jest jakieś porażenie, moze byc np. ze stanu zapalnego zeba albo ucha.....zobaczymy

Posted

a jak kotek? Wiedzialam że Arni ma pomysly "swietne ".....ale że aż takie hardcorowe ? Trzeba Mu to wybaczyć..... i poprosic aby w przyszlosci inaczej przeprowadzal takie "proby".... A jak pomysle ,że to byl pewnie ulubiony kot Stefana.... brrrrrrrrrrr............

Posted

[quote name='nescca']a jak kotek? Wiedzialam że Arni ma pomysly "swietne ".....ale że aż takie hardcorowe ? Trzeba Mu to wybaczyć..... i poprosic aby w przyszlosci inaczej przeprowadzal takie "proby".... A jak pomysle ,że to byl pewnie ulubiony kot Stefana.... brrrrrrrrrrr............[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: spoko kotu nic się nie stało;) za to Tolek na pewno byl w szoku o co chodzi....czy to obiad mu ruchomy dali czy co:p:p

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: spoko kotu nic się nie stało;) za to Tolek na pewno byl w szoku o co chodzi....czy to obiad mu ruchomy dali czy co:p:p[/QUOTE]

A o co chodzi, bo nie moge znalezc ?? Tolek chcial sie pozywic kotem ??

Posted

[quote name='Szarotka']A o co chodzi, bo nie moge znalezc ?? Tolek chcial sie pozywic kotem ??[/QUOTE]
Tolek mial dzis test na koty i zlapał kotka za noge...ale w środę drugi test z bezpieczniejszej odległości będzie robiony i wtedy zobaczymy Jego zachowanie;)

Posted

E taki test to tez nie jest wszystko. Mam w domu 2 koty i Maya je lubi, przyprowadzcie obcego a bedzie go gonic . Nic mu by nie zrobila, ale zaden kot jeszcze nie czekal co bedzie tylko kazdy uciekl, wiec Maya jak by byla na koty testowana to by oblala ............

Posted

[quote name='Szarotka']E taki test to tez nie jest wszystko. Mam w domu 2 koty i Maya je lubi, przyprowadzcie obcego a bedzie go gonic . Nic mu by nie zrobila, ale zaden kot jeszcze nie czekal co bedzie tylko kazdy uciekl, wiec Maya jak by byla na koty testowana to by oblala ............[/QUOTE]
noo właśnie wiem, ze dużo psów domowych kotów nie ruszy, ale już obce na ulicy to maja połknąć w całości;)

Posted

Mój kot Ladyk wbija zęby w grzbiet mojego Rokiego i tak chodzą. A jaki jest tego cel to nie mam pojęcia.

Faktem jest, że moje psy za innymi trochę gonią.

Posted

[quote name='Cajus JB']Mój kot Ladyk wbija zęby w grzbiet mojego Rokiego i tak chodzą. A jaki jest tego cel to nie mam pojęcia.
.....[/QUOTE]
widocznie lubi sobie pojeździć na psie:):)

Posted

a moja suka wyżlica to niestety prawdziwy dozgonny wróg kotów , całe szczęście że karna jest jak diabli ,bo niestety niejeden kot życie by stracił
potrafi wspiąć się na pionową siatkę żeby dorwać kota , potrafi go dogonić , tylko raz w porę nie zareagowaliśmy i kot został porządnie potrząśnięty , odrzuciła go na bok , kot zebrał się i uciekł ale niewesoło to wyglądało .... :shake:
niestety , ma na swoim koncie również kosy nieloty i ostatnio gołębia, którego przyniosła do domu i położyła go spokojnie u moich stóp :mad:

Posted

Ale się tutaj porobiło jak mnie nie było :)
Wujkowie :loveu: pięknie kaską sypnęli, Paulina :loveu: ogłoszeniami.
Wujku Ubocze - pół roku?? toż Tolek tak długo na pewno nie będzie siedział. Nie ma opcji :p

Test na kota przedni :diabloti: - jeszcze nie słyszałam, żeby psu do klatki kota wsadzali ;) biedny kot...
Według mnie jak Tolek nie zareagował jak był na smyczy to bardzo dobry objaw :) i dobrze wróży na przyszłość. Jeśli koty do psów przyzwyczajone i nie będą zwiewały, to powinno być dobrze. Nawet najbardziej kotolubne psiaki będą goniły za kotem - ale to raczej w celu zabawy niż zjedzenia :eviltong: (ucieka znaczy trzeba gonić).
Ale niestety są i psy wybitnie kotów nie lubiące, z tymże taki delikwent to na pewno nie będzie grzecznie stał na smyczy tylko rwał się będzie do kota z jazgotem i zębiskami.

Posted

Witam Tolkowe towarzystwo:)

noo wujkowie dali czadu i Tolkowi, juz tylko 30zł brakuje:multi::multi:

Raduniu dokładnie tez mi się tak wydaje, ze Toleczek nie taki straszny do kotów jak Go malują:evil_lol::evil_lol:

Posted

A mój Skate kocha wszystkie koty, bawił by się z nimi, merda ogonem jak szalony i zaczepia łapką do zabawy, normalnie jest szczęśliwy jak widzi kota. ewenement czy co, mam szczęście , bo to wszystkie koty nie moje, sąsiedzkie, albo obce całkiem.

Posted

ale jakby koty zaczęły uciekać to pewnie dalej chciałby kontynuować zabawę :) tylko w berka ;)
Mój jak kot spokojny i nie nawiewa, to lubi każdego :) Chyba myśli, że to jakiś inny pies...