Lu_Gosiak Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='czerda']zrobę z wielką przyjemnością , może dostanę za to pocałunek od chłopaka[/QUOTE] ufff ....dziekuje Ci bardzo:loveu::loveu::loveu: a buzi napewno dostaniesz;) Quote
wojtuś Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']juz zaraz wysyłam:):) miałam super telefon o Tolka, tylko strasznie daleko bo z Rzeszowa, transport to nie problem, ale Pan ma w domu jeszcze 2 koty i ratlerka wykastrowanego...generalnie Tolek podobno w hotelu jest jedynym z nielicznych , który nie pogryzl sie z innymi, wiec do psow to moze i by było jakoś - wiadomo duzo tez zalezy od drugiego psa...ale niewiadomo jak na koty...poprosiłam o sprawdzenie Tolka na koty, na łańcuchu jak był zapięty i koty chodziły to podobno nie reagował, ale Arni zrobił bliższe spotkanie i wsadził kota do klatki, wiec Tolek złapał go za nogę....i tak się dziwie, ze go nie zjadł...no ale cóż...chyba za daleko by ryzykować, ze jednak nie dogada się z którymś z domowników co myslicie???.....Pan ma sie dzis do mnie jeszcze odezwac[/QUOTE] Może Gosiu powiedz Panu że sprawdzimy jeszcze Tolka na koty - najdalej we środę jak prosiłaś Czerdę:) Z pozdrowieniami:) I weź Gosiu od Pana telefon:) Quote
Lu_Gosiak Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='wojtuś']Może Gosiu powiedz Panu że sprawdzimy jeszcze Tolka na koty - najdalej we środę jak prosiłaś Czerdę:) Z pozdrowieniami:) I weź Gosiu od Pana telefon:)[/QUOTE] noo czekam do środy...a telefon mam spisany:) Quote
Lu_Gosiak Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Szarotka']I co tam u Tolka slychac ???[/QUOTE] u Toleczka w miare dobrze:) mowie w miarę bo ma jakis lekki paraliż nerwu twarzy - chyba to jest paraliż, niewiem generalnie lewa strona leciutko ucieka do góry....i ma oczy bardzo załzawione - na oczy dostaje od czwartku masc, ale nie pomaga podobno jak narazie....poprosilam o dokladne badania m.in. uszu - ma miec jutro bo to "porażenie nerwu" o ile to jest jakieś porażenie, moze byc np. ze stanu zapalnego zeba albo ucha.....zobaczymy Quote
nescca Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 a jak kotek? Wiedzialam że Arni ma pomysly "swietne ".....ale że aż takie hardcorowe ? Trzeba Mu to wybaczyć..... i poprosic aby w przyszlosci inaczej przeprowadzal takie "proby".... A jak pomysle ,że to byl pewnie ulubiony kot Stefana.... brrrrrrrrrrr............ Quote
Lu_Gosiak Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='nescca']a jak kotek? Wiedzialam że Arni ma pomysly "swietne ".....ale że aż takie hardcorowe ? Trzeba Mu to wybaczyć..... i poprosic aby w przyszlosci inaczej przeprowadzal takie "proby".... A jak pomysle ,że to byl pewnie ulubiony kot Stefana.... brrrrrrrrrrr............[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: spoko kotu nic się nie stało;) za to Tolek na pewno byl w szoku o co chodzi....czy to obiad mu ruchomy dali czy co:p:p Quote
Szarotka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: spoko kotu nic się nie stało;) za to Tolek na pewno byl w szoku o co chodzi....czy to obiad mu ruchomy dali czy co:p:p[/QUOTE] A o co chodzi, bo nie moge znalezc ?? Tolek chcial sie pozywic kotem ?? Quote
Lu_Gosiak Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Szarotka']A o co chodzi, bo nie moge znalezc ?? Tolek chcial sie pozywic kotem ??[/QUOTE] Tolek mial dzis test na koty i zlapał kotka za noge...ale w środę drugi test z bezpieczniejszej odległości będzie robiony i wtedy zobaczymy Jego zachowanie;) Quote
Szarotka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 E taki test to tez nie jest wszystko. Mam w domu 2 koty i Maya je lubi, przyprowadzcie obcego a bedzie go gonic . Nic mu by nie zrobila, ale zaden kot jeszcze nie czekal co bedzie tylko kazdy uciekl, wiec Maya jak by byla na koty testowana to by oblala ............ Quote
Lu_Gosiak Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Szarotka']E taki test to tez nie jest wszystko. Mam w domu 2 koty i Maya je lubi, przyprowadzcie obcego a bedzie go gonic . Nic mu by nie zrobila, ale zaden kot jeszcze nie czekal co bedzie tylko kazdy uciekl, wiec Maya jak by byla na koty testowana to by oblala ............[/QUOTE] noo właśnie wiem, ze dużo psów domowych kotów nie ruszy, ale już obce na ulicy to maja połknąć w całości;) Quote
Cajus JB Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Mój kot Ladyk wbija zęby w grzbiet mojego Rokiego i tak chodzą. A jaki jest tego cel to nie mam pojęcia. Faktem jest, że moje psy za innymi trochę gonią. Quote
Lu_Gosiak Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Cajus JB']Mój kot Ladyk wbija zęby w grzbiet mojego Rokiego i tak chodzą. A jaki jest tego cel to nie mam pojęcia. .....[/QUOTE] widocznie lubi sobie pojeździć na psie:):) Quote
lilk_a Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 a moja suka wyżlica to niestety prawdziwy dozgonny wróg kotów , całe szczęście że karna jest jak diabli ,bo niestety niejeden kot życie by stracił potrafi wspiąć się na pionową siatkę żeby dorwać kota , potrafi go dogonić , tylko raz w porę nie zareagowaliśmy i kot został porządnie potrząśnięty , odrzuciła go na bok , kot zebrał się i uciekł ale niewesoło to wyglądało .... :shake: niestety , ma na swoim koncie również kosy nieloty i ostatnio gołębia, którego przyniosła do domu i położyła go spokojnie u moich stóp :mad: Quote
Szarotka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Maya nic obcemu kotu nie zrobi, ale jak taki smok leci to obcy kot ucieknie. Quote
Ra_dunia Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ale się tutaj porobiło jak mnie nie było :) Wujkowie :loveu: pięknie kaską sypnęli, Paulina :loveu: ogłoszeniami. Wujku Ubocze - pół roku?? toż Tolek tak długo na pewno nie będzie siedział. Nie ma opcji :p Test na kota przedni :diabloti: - jeszcze nie słyszałam, żeby psu do klatki kota wsadzali ;) biedny kot... Według mnie jak Tolek nie zareagował jak był na smyczy to bardzo dobry objaw :) i dobrze wróży na przyszłość. Jeśli koty do psów przyzwyczajone i nie będą zwiewały, to powinno być dobrze. Nawet najbardziej kotolubne psiaki będą goniły za kotem - ale to raczej w celu zabawy niż zjedzenia :eviltong: (ucieka znaczy trzeba gonić). Ale niestety są i psy wybitnie kotów nie lubiące, z tymże taki delikwent to na pewno nie będzie grzecznie stał na smyczy tylko rwał się będzie do kota z jazgotem i zębiskami. Quote
Lu_Gosiak Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Witam Tolkowe towarzystwo:) noo wujkowie dali czadu i Tolkowi, juz tylko 30zł brakuje:multi::multi: Raduniu dokładnie tez mi się tak wydaje, ze Toleczek nie taki straszny do kotów jak Go malują:evil_lol::evil_lol: Quote
beataczl Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 A mój Skate kocha wszystkie koty, bawił by się z nimi, merda ogonem jak szalony i zaczepia łapką do zabawy, normalnie jest szczęśliwy jak widzi kota. ewenement czy co, mam szczęście , bo to wszystkie koty nie moje, sąsiedzkie, albo obce całkiem. Quote
Ra_dunia Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 ale jakby koty zaczęły uciekać to pewnie dalej chciałby kontynuować zabawę :) tylko w berka ;) Mój jak kot spokojny i nie nawiewa, to lubi każdego :) Chyba myśli, że to jakiś inny pies... Quote
Lu_Gosiak Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='lilk_a']..... i ostatnio gołębia, którego przyniosła do domu i położyła go spokojnie u moich stóp :mad:[/QUOTE] żywego??:crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts