Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bambino napisał(a):
Zapiszę wątek i poczytam później, bo sporo stron.

obraczus87 napisał(a):
Witam. Na razie zapisuję. Potem poczytam ;)

dzieki dziewczyny:loveu::loveu:
witamy porannie u Tolka:multi:

Posted

o rany te oczy...:( ja deklaruje jednorazowo 30 zl....moze potem zadeklaruje cos na stale.
chetnie bede mu tez robic ogloszenia na cafeanimal do skutku.

a jak to jest z ta agresja?wygląda mega lagodnie ... :(

Posted

Ola la napisał(a):
o rany te oczy...:( ja deklaruje jednorazowo 30 zl....moze potem zadeklaruje cos na stale.
chetnie bede mu tez robic ogloszenia na cafeanimal do skutku.

a jak to jest z ta agresja?wygląda mega lagodnie ... :(

hej Ola:)
dzieki wielkie....z agresja jest tak, ze podobno do ludzi jest super misiek, ale nie toleruje samców...jak jest naprwde dowiemy sie jak Go wyciągniemy

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
a co ciocia mmd taka skuteczna??:D:D:

Bez przesady... cudotwórca ze mnie żaden. Uparty upierdliwiec i diablica, ale czy to wystarczy...
A Tereska to święta kobieta i bez napuszczania pomoże (jeśli może) - ona to prawdziwy cudotwórca:)

Posted

[quote name='mmd']Bez przesady... cudotwórca ze mnie żaden. Uparty upierdliwiec i diablica, ale czy to wystarczy...
Ty tu sobie może nie umniejszaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uparty upierdliwiec i diablica ... skromnie coś :diabloti:

Posted

witam u Tolka...widze, ze rannne ptaszki juz Go odwiedziły SUPER:D:D:D

obraczuś dzieki ...zaraz Cie dopisze do jednorazowych.....na naszej klasie tez odezwala sie do mnie jedna dobra duszyczka, ze wspomoze Tolka:)

MyrkurDakur da znac co z miejscem u Murki...ja zaraz dzwonie do Tereski iiiiiiiii juz niedlugo Tolek bedzie sie cieszyc tym wspaniałym słonkiem...MUSI

Posted

mmd napisał(a):
Weronia, kamerę w pogotowiu trzymaj :megagrin:

nooo Weronia szykuj sie!!!

rozmawiałam z p.Tereska;) i jest miejsce dla Tolka od juz!! w Obornikach hotelik super warunki z weterynarzem ,który wspanile zajmuje sie psami....warunki kameralne...powiedzial, ze poradza sobie z Tolkiiem najwyzej bedzie osobno wyprowadzany....zaraz poszukam na internecie bo maja swoja stone...sa opisy psiakow, zdjecia i pomoc w adopcjach:) koszt 300zł +karma
transport też bez problemu zalatwia ceny dogomaniackie 50gr/km czyli za paliwo wyszło by ok 150zł

CZYLI POTRZEBUJEMY JESZCZE 340ZŁ DEKLARACJI!!! I TOLEK MOZE JECHAC

aha i kolejna sprawa roznie wazna: czy Ktos zgodzi sie byc ksiegowa Tolka i zbierac pieniazki na swoje konto???

Posted

czyli mamy:
deklaracje stałe:
Wunia - 10zł
Lu_Gosiak- 10zł
mmd - 20zł
czerda - 20zł
p.Wioleta - 100zł
razem - 160zł
brakuje 240zł

jednorazowe:
bico -50zł
AgusiaP - 30zł
lika_a pomoc bazarkowa
elik - 50zł
basia1968
Ola la - 30zł
obraczus - 20zł

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
p.Wioletta z naszej klasy deklaruje na Tolka 100zł miesiecznie:multi::multi::multi:

:modla::modla: Dziękujemy :sweetCyb::sweetCyb: