Lu_Gosiak Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='Wunia']No właśnie to pisałam :D Lu_Gosiak musimy jakoś uzgodnić działania, bo obie ganiamy i te same info zbieramy :D dokładnie:) czekam jeszcze na odpowiedz p.Tereski Ona te hoteliki spod ziemi wyciaga:D, dlatego trzeba sie skupic na deklaracjach bo bez tego ani rusz przypomne co juz mamy: deklaracje stałe: Wunia - 10zł Lu_Gosiak- 10zł mmd - 20zł czerda - 20zł razem - 60zł brakuje 390zł jednorazowe: bico -50zł AgusiaP - 30zł lika_a pomoc bazarkowa elik - 50zł basia1968 Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 No tak, Murka do mnie napisała, że Gosi odpowiedziała, a Gosia już śpi :( Quote
Lu_Gosiak Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Wunia napisał(a):No tak, Murka do mnie napisała, że Gosi odpowiedziała, a Gosia już śpi :( nie śpie, jeszcze z psem musze wyjsc:) Murka mi napisała, ze na dzien dzisiejszy miejsca nie ma ale pierwsza w kolejce jest MykurDakar, ktorej psiak jest juz nieaktualny, wiec mamy do Niej uderzyc bo do dnia dzisiejszego nie dała znac czy jakis inny psiak przyjedzie na to miejsce Quote
Lu_Gosiak Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Wunia napisał(a):MykurDakar to nick? tak ale juz mało widze i przekreciłam:evil_lol: dokładny nick to MyrkurDagur Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Dasz radę napisać, czy ja mam to zrobić? Cobyśmy znowu obie nie wypaliły :D:D:D Quote
Lu_Gosiak Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Wunia napisał(a):Dasz radę napisać, czy ja mam to zrobić? Cobyśmy znowu obie nie wypaliły :D:D:D jasne, ze dam...właśnie miałam Cie pytać o to samo:):) Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):jasne, ze dam...właśnie miałam Cie pytać o to samo:):) No, to Gosiu, działamy jak automaty zaprogramowane na to samo :D:D:D:D Bliźniaczki :D:D Quote
furciaczek Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Wielkopies:loveu: Zajze jutro i poczytam, dzisiaj juz padam troszke na pysk;) Quote
Lu_Gosiak Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Wunia napisał(a):No, to Gosiu, działamy jak automaty zaprogramowane na to samo :D:D:D:D Bliźniaczki :D:D jeszcze sie okaże, ze jednojajowe:D:D furciaczek napisał(a):Wielkopies:loveu: Zajze jutro i poczytam, dzisiaj juz padam troszke na pysk;) też mam do tych wielkich słabość, takie przytulaśne miśki w wiekszości napisałam do Myrkura.....jutro podziałam dalej bo też już troszke padam, a jeszcze pies na mnie patrzy i sie domaga spaceru jutro bedzie dzień spamowania i mam nadzieje, że za niedługo zobaczymy usmiechniety pysk Tolka Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 furciaczek napisał(a):Wielkopies:loveu: Zajze jutro i poczytam, dzisiaj juz padam troszke na pysk;) Zapraszam Cię furciaczku, to wspaniały wielkopies :D:D:D Quote
Ra_dunia Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 ale dziewczyny działacie! super! Wuniu - udało Ci się dowiedzieć co i jak? Lu_Gosiak - kontakt do mnie co do adopcji jest nieaktualny. Nie mam żadnego kontaktu z Tolkiem... Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ra_dunia napisał(a):ale dziewczyny działacie! super! Wuniu - udało Ci się dowiedzieć co i jak? Lu_Gosiak - kontakt do mnie co do adopcji jest nieaktualny. Nie mam żadnego kontaktu z Tolkiem... Powysyłałam PW w cały świat i okolice, więc czekamy z Gosią na efekty :) Quote
Lu_Gosiak Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 super jest....odpisala mi p.Teresa miejsce jakies powinno byc - wynegocjowane przez nia ceny w hotelikach to 300zł+ karma..wejdzie wieczorem na watek i sama napisze:) wiec potrzebujemy deklaracji brakuje 340zł:placz::placz: liczac 100zł za karme Quote
Lu_Gosiak Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Tytuł narazie taki....chyba, ze Ktos ma inna propozycje KTo dorzuci Tolkowi grosik???:modla::modla::modla: Quote
katarzyna005 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Witam serdecznie. Dostałam wiadomość. Postaram się coś wyskrobać. Tylko później napiszę ile i jak. Pozdrawiam Tolka. Quote
Lu_Gosiak Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 katarzyna005 napisał(a):Witam serdecznie. Dostałam wiadomość. Postaram się coś wyskrobać. Tylko później napiszę ile i jak. Pozdrawiam Tolka. super...:D:D dziekujemy bardzo Quote
Ra_dunia Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Grosik po grosiku i zbierzemy sumkę na opłacenie hoteliku :) Quote
Weronia Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='polubek']********************* ojejku wczoraj wieczorem padłam jak kawka ale już nadrabiam zaległości Ale bannerków pięknych! Tylko, że Toluś siedzi już o wiele dłużej chyba, bo 3 lata temu już odwiedzaliśmy schron, a już wtedy siedział czas jakiś... Quote
katarzyna005 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Napiszcie mi gdzie jest hotel, czy już jest miejsce i ile kosztuje? Quote
Lu_Gosiak Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 katarzyna005 napisał(a):Napiszcie mi gdzie jest hotel, czy już jest miejsce i ile kosztuje? to bedzie wieczorkiem jak Teresa Borcz wejdzie na watek to napisze co i jak z miejscami i gdzie:) Quote
Lu_Gosiak Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Ra_dunia napisał(a):Grosik po grosiku i zbierzemy sumkę na opłacenie hoteliku :) noo jeszcze sporo tych grosikow zostało do zebrania...Tolus czeka na wsparcie Quote
madcat1981 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ale uda się zobaczycie. Ja na razie tylko sercowo wspieram ale postaram się jakoś pomóc potem. Tolku... a ty tak długo czekasz:placz: Quote
Ra_dunia Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 czeka :( ale ma wreszcie szansę, że się doczeka :) Quote
Recommended Posts