Poker Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Lu_Gosiak mnie tu zaprosiła , pewnie przypadkiem ;). Może u Jamora się dowiedzieć o hotelik . Quote
Lu_Gosiak Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 napisalam do Teresy Borcz o jakis hotelik dogomaniacki...czekam na odpowiedz:) Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Puściłam do Murki PW i do Greven info kanałami poza dogo :) W hotelikach kolejki ... myślimy dalej ... Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Poker napisał(a):Lu_Gosiak mnie tu zaprosiła , pewnie przypadkiem ;). Może u Jamora się dowiedzieć o hotelik . U Jamora "kolejka", wiozłam tam Gapcia 14.03. ... Quote
Lu_Gosiak Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Poker napisał(a):Lu_Gosiak mnie tu zaprosiła , pewnie przypadkiem ;). Może u Jamora się dowiedzieć o hotelik . :evil_lol::evil_lol:..noo prawie przypadkiem;) u Jamora chyba w kolejce czeka tylko Golin...ale widzialam właśnie ze na jakims watku p.Tereska pisała, ze miejsca w hotelikach są Quote
Szarotka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dzisiaj chyba pojechal do domu Toffino to moze miejsce jest. Quote
Lu_Gosiak Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 wydaje mi sie z opisu dziewczyn, ze Tolek bedzie potrzebował po pierwsze mozliwości separacji od innych psów z uwagi na ich nietolerowanie , po drugie stanowczego prowadzenia i to też musimy wziaść pod uwagę wybierając hotelik Quote
Lu_Gosiak Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Szarotka napisał(a):Dzisiaj chyba pojechal do domu Toffino to moze miejsce jest. racja....trzeba zapytac Jamora w takim razie, tam by mi chyba najbardziej Tolek pasował:) Quote
Ellig Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Wunia napisał(a):Ellig hotelu szukamy ... :( Wspomóż wiedzą i doświadczeniem ... Podalem linki do hoteli:) Quote
Ellig Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [dolnoslaskie] asiawroclaw [dolnoslaskie] lilutosi [dolnoslaskie] zuziaM (na poczatek dla 3 wylacznie srednich psiakow - starszych i spokojnych) [kujawsko-pomorskie] Ania+Milva i Ulver [lubeskie] Murka [lubeskie] AngelikaXD (tylko w nagłym wypadku) [lubuskie] czia [lubuskie] medar (poza miesiącami zimowymi) [lodzkie] owieczka [malopolskie] Ulaa [mazowieckie] Neris [mazowieckie] jayo [mazowieckie] rybon36 (w ramach szpitala możemy leczyć stacjonarnie, mamy do dyspozycji kojec z buda) [mazowieckie] karo20 [oposkie] wiosna [podkarpackie] g_o_n_i_a (bez konkretnego zadaszenia) [slaskie] Mona4 (gdy tylko jest wolny) [wielkopolskie] frogg [wielkopolskie] Ninka [zachodniopomorskie] Greven Quote
agaga21 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='Ellig'][dolnoslaskie] asiawroclaw [dolnoslaskie] lilutosi [dolnoslaskie] zuziaM (na poczatek dla 3 wylacznie srednich psiakow - starszych i spokojnych) [kujawsko-pomorskie] Ania+Milva i Ulver [lubeskie] Murka [lubeskie] AngelikaXD (tylko w nagłym wypadku) [lubuskie] czia [lubuskie] medar (poza miesiącami zimowymi) [lodzkie] owieczka [malopolskie] Ulaa [mazowieckie] Neris [mazowieckie] jayo [mazowieckie] rybon36 (w ramach szpitala możemy leczyć stacjonarnie, mamy do dyspozycji kojec z buda) [mazowieckie] karo20 [oposkie] wiosna [podkarpackie] g_o_n_i_a (bez konkretnego zadaszenia) [slaskie] Mona4 (gdy tylko jest wolny) [wielkopolskie] frogg [wielkopolskie] Ninka [zachodniopomorskie] Greven to raczej nieaktualny spis. przynajmniej nie do końca, ninke i greven wykasuj na 100% mogę polecić w zachodniopomorskim jest u mariamc, warunki super, opieka wspaniała, tylko nie wiem jak teraz z miejscami. mamy tam kilka bullowatych obecnie. w bogatyni jest hotel ze szkoleniowcem. mogę podać namiary jakby co. nasze amstaffy też tam przebywają za 400zł miesięcznie. przez kilka ostatnich miesięcy wystawiam tolkowi allegro. na razie się wstrzymuję w razie czego wznowię. i tak miałam przestać go wystawiać, bo nic nie wiadomo co u niego na bierząco ale sumienie mi nie pozwalało. w razie czego mozecie liczyć na moje allegro jak pies już będzie w hoteliku. finansowo nie pomogę ale trzymam kciuki i kibicuję tolkowi. Quote
Ellig Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Pomoc - hotel [dolnoslaskie] zuziaM (( najlepiej starsze i spokojne po przejsciach )) [lubeskie] Murka [lodzkie] owieczka [malopolskie] hiron [malopolskie] Patia (kontakt z hotelem Psia Kość w Lednicy koło Wieliczki , uwaga pies musi być szczepiony !) [mazowieckie] Neris [mazowieckie] nadzieja (mam wlasny lokal) [mazowieckie] Belula [oposkie] wiosna [podlaskie] Legend (6zł/doba, tylko małe i średnie suki, mieszkanie w bloku) [podlaskie] joi [pomorskie] test5555 [slaskie] Mona4 (wolny od 5.03 .2008) [slaskie] UeMka (Z powodu średnich finansów nie moge utrzymywać zwierząt ale pomogę jeśli zajdzie potrzeba i zaopiekuje sie czworonogiem jeśli będzie miał zapewnioną żywnośc i weta ( albo finanse)) [warminsko-mazurskie] basia0607 [wielkopolskie] Bonsai (znam bardzo dobry i sprawdzony pod Kaliszem, upust dla psów w potrzebie) Quote
Ellig Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179750-Schronisko-w-Szczecinku-zapraszamy-do-odwiedzin-MoA-e-znajdziesz-tu-przyjaciela mariamc Quote
Ellig Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Hotel znajduje si? pod W?growcem oraz przy trasie Szamotu?y - Oborniki . W?growiec Jacek i Barbara Bileccy Podlesie Wysokie 31 Tel. 606-381-512 e-mail : [email protected] GG : 1933347 Quote
kizimizi Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 dziewzcyny wiem ze u murki bylo wolne. Pytajcie koniecznie Quote
Lu_Gosiak Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 agaga21 napisał(a): mogę polecić w zachodniopomorskim jest u mariamc, warunki super, opieka wspaniała, tylko nie wiem jak teraz z miejscami. mamy tam kilka bullowatych obecnie. w bogatyni jest hotel ze szkoleniowcem. mogę podać namiary jakby co. nasze amstaffy też tam przebywają za 400zł miesięcznie. z tego co wiem, hotel u mariamc jest przy schronisku, jakos nie widze tam Tolka natomiast jak jest z miejscami w Bogatyni??? jest cos wolnego?? 400zł to przystępna cena jak na dużego psa i to jeszcze u szkoleniowca Quote
Lu_Gosiak Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 kizimizi napisał(a):dziewzcyny wiem ze u murki bylo wolne. Pytajcie koniecznie zaraz zapytam:) dzieki Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):zaraz zapytam:) dzieki Pisałam do Murki PW już, czekam na odpowiedź ... Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):z tego co wiem, hotel u mariamc jest przy schronisku, jakos nie widze tam Tolka natomiast jak jest z miejscami w Bogatyni??? jest cos wolnego?? 400zł to przystępna cena jak na dużego psa i to jeszcze u szkoleniowca Z Bogatyni wyszedł Riki ale 29.03 przyjeżdża już suczka ... Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Szarotka napisał(a):Dzisiaj chyba pojechal do domu Toffino to moze miejsce jest. U Jamora dwa psy w kolejce czekają ... Quote
Lu_Gosiak Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Wunia napisał(a):Pisałam do Murki PW już, czekam na odpowiedź ... no to bedzie miala dubel:) trudno u Jamora Tolek byłby trzeci...szukam dalej Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Wunia napisał(a):U Jamora dwa psy w kolejce czekają ... Lu_Gosiak napisał(a):no to bedzie miala dubel:) trudno u Jamora Tolek byłby trzeci...szukam dalej No właśnie to pisałam :D Lu_Gosiak musimy jakoś uzgodnić działania, bo obie ganiamy i te same info zbieramy :D Quote
Recommended Posts