Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

dostałam pytanie na maila z allegro:

Cześć. W jakim wieku jest pies? Ile waży? Czy ma jakieś ukryte choroby? Czy jet agresywny, nadpobudliwy, inteligentny, zaradny? Będę wdzięczny za ogólną charakterystykę. Maciej Stępień [email protected] Dziękuję!

i nie wiem co mam odpowiedzieć...:roll:

Posted

agaga21 napisał(a):
dostałam pytanie na maila z allegro:

Cześć. W jakim wieku jest pies? Ile waży? Czy ma jakieś ukryte choroby? Czy jet agresywny, nadpobudliwy, inteligentny, zaradny? Będę wdzięczny za ogólną charakterystykę. Maciej Stępień [email protected] Dziękuję!

i nie wiem co mam odpowiedzieć...:roll:

Pies ma ok 5 lat. Ile waży ?? :O Na to pytanie nikt nie odpowie. Jest zdrowy, nie jest agresywny. Dla ludzi bardzo przyjazny, innych psów nie akceptuje. Nadpobudliwy nie jest.
I od lat kibluje w klatce (bo boksem tego nazwać nie można) z której nie wychodzi NIGDY

• 2 weeks later...
Posted

Mam wielką prośbę.. Charly, jak znajdziesz momencik, może wkleiłabyś kilka nowszych fotek Tolka do 1 postu..?
Bo to jedno, które robiłam komórką 100 lat temu nie prezentuje się najlepiej:(

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

Powiem szczerze, że nie wiem co u Tolka... nie jeżdżę już do Swarzędza.. może ktoś zna kogoś z okolic kto jeździ?
Może warto zapytać na wątku ogólnym..?

P.S. Dzięki w imieniu psiaka za ciągłe odnawianie allegro

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny ten psiaczek wabi się Zyga, jest jeszcze w schronie. Co prawda nie chodzę tam bo mam zakaz ale gdyby, któryś z moich podopiecznych znalazł dom, to bym o tym wiedziała.

• 3 weeks later...
Posted

Dziewczyny, serce się kroi, bardzo proszę osobę prowadzącą wątek o kontakt mailowy ze mną [email protected].
Wydaje mi się, że same ogłoszenia to jeszcze nie wszytko. Ktoś próbował mu znaleźć DT? Hotel? Próbowałyście zrobić mu jakąś zrzutę, bazarek, cokolwiek?
Tyle czasu, dla takiego psa, to nawet nie wiem czy jest czas do odrobienia z pewnością DS czy DT w mieszkaniu nie wchodzi w grę, bo skoro nie wychodzi to znaczy, że załatwia się w boksie.
Na zdjęciach jest głaskany, owszem, ale uszy po sobie kładzie i czujny jest.
Proszę o kontakt.

Posted

można by Gosiu spróbować mu pomóc, ale przy takich szczątkowych informacjach to czarno to widzę. Wątek jest można powiedzieć do zamknięcia, nie wiemy o psie prawie nic, wiemy, że dwa razy wracał z adopcji, jakbyś chwilkę znalazła to napisz do dziewczyn z wątku PW, ja teraz muszę całą parę w gwizdek i Gapciem zająć się do końca. Taka jestem, że prowadzę psa od początku do końca, ale jednego, nie pięć na raz, bo z tego nic nie wychodzi. Ale jestem skłonna zająć się Tolkiem (Zyga to okropne imię nawet dla jaszczurki) bo Gapcio już bezpieczny i w trakcie rekonwalescencji i socjalizacji przed poszukiwaniem mu DS.