Weronia Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Ra_dunia'] Charly, wsadzisz w 1 post..?? Quote
agaga21 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 zagląda...tylko co tu pisać?:shake: nadal zadnych telefonów z allegro o niego nie ma? zdjęcia do allegro dodałam Quote
Weronia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 agaga21 napisał(a):zagląda...tylko co tu pisać?:shake: nadal zadnych telefonów z allegro o niego nie ma? zdjęcia do allegro dodałam Agaga, ani jednego :( Quote
agaga21 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 dostałam pytanie na maila z allegro: Cześć. W jakim wieku jest pies? Ile waży? Czy ma jakieś ukryte choroby? Czy jet agresywny, nadpobudliwy, inteligentny, zaradny? Będę wdzięczny za ogólną charakterystykę. Maciej Stępień [email protected] Dziękuję! i nie wiem co mam odpowiedzieć...:roll: Quote
Ra_dunia Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Sądzę, że trzeba się skontaktować z Weronią lub osobami, które jeżdżą do schroniska... może Saint? Quote
Weronia Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 agaga21 napisał(a):dostałam pytanie na maila z allegro: Cześć. W jakim wieku jest pies? Ile waży? Czy ma jakieś ukryte choroby? Czy jet agresywny, nadpobudliwy, inteligentny, zaradny? Będę wdzięczny za ogólną charakterystykę. Maciej Stępień [email protected] Dziękuję! i nie wiem co mam odpowiedzieć...:roll: Pies ma ok 5 lat. Ile waży ?? :O Na to pytanie nikt nie odpowie. Jest zdrowy, nie jest agresywny. Dla ludzi bardzo przyjazny, innych psów nie akceptuje. Nadpobudliwy nie jest. I od lat kibluje w klatce (bo boksem tego nazwać nie można) z której nie wychodzi NIGDY Quote
Weronia Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Mam wielką prośbę.. Charly, jak znajdziesz momencik, może wkleiłabyś kilka nowszych fotek Tolka do 1 postu..? Bo to jedno, które robiłam komórką 100 lat temu nie prezentuje się najlepiej:( Quote
ketunia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Czy pan z Allegro odezwał się jeszcze? Quote
agaga21 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ketunia napisał(a):Co tam u Tolka ? Znalazł dom? no właśnie, co u niego? Quote
Weronia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Powiem szczerze, że nie wiem co u Tolka... nie jeżdżę już do Swarzędza.. może ktoś zna kogoś z okolic kto jeździ? Może warto zapytać na wątku ogólnym..? P.S. Dzięki w imieniu psiaka za ciągłe odnawianie allegro Quote
lania Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Dziewczyny ten psiaczek wabi się Zyga, jest jeszcze w schronie. Co prawda nie chodzę tam bo mam zakaz ale gdyby, któryś z moich podopiecznych znalazł dom, to bym o tym wiedziała. Quote
agaga21 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 czy w ogóle jest możliwość adopcji psów treraz ze schronu? ponoć jest zamknięty, jak to naprawdę wygląda? Quote
Weronia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Tak, adoptować można. Schronisko zamknięte, ale na przyjmowanie psów tylko. Boże, gdyby Toluś po tylu latach wyszedł z tej klatki... :( Quote
Lu_Gosiak Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 matko od 2 lat na dogo a On dalej w schronie taki piekny psiak:shake: podeślijcie mi KTo ma Jego zdjecia na maila [email protected] do kogo podac namiary w sprawie adopcji??? a moze spróbowac rozesłac watek i wyciagnac psiaka do hoteliku?? Quote
Wunia Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dziewczyny, serce się kroi, bardzo proszę osobę prowadzącą wątek o kontakt mailowy ze mną [email protected]. Wydaje mi się, że same ogłoszenia to jeszcze nie wszytko. Ktoś próbował mu znaleźć DT? Hotel? Próbowałyście zrobić mu jakąś zrzutę, bazarek, cokolwiek? Tyle czasu, dla takiego psa, to nawet nie wiem czy jest czas do odrobienia z pewnością DS czy DT w mieszkaniu nie wchodzi w grę, bo skoro nie wychodzi to znaczy, że załatwia się w boksie. Na zdjęciach jest głaskany, owszem, ale uszy po sobie kładzie i czujny jest. Proszę o kontakt. Quote
Wunia Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 można by Gosiu spróbować mu pomóc, ale przy takich szczątkowych informacjach to czarno to widzę. Wątek jest można powiedzieć do zamknięcia, nie wiemy o psie prawie nic, wiemy, że dwa razy wracał z adopcji, jakbyś chwilkę znalazła to napisz do dziewczyn z wątku PW, ja teraz muszę całą parę w gwizdek i Gapciem zająć się do końca. Taka jestem, że prowadzę psa od początku do końca, ale jednego, nie pięć na raz, bo z tego nic nie wychodzi. Ale jestem skłonna zająć się Tolkiem (Zyga to okropne imię nawet dla jaszczurki) bo Gapcio już bezpieczny i w trakcie rekonwalescencji i socjalizacji przed poszukiwaniem mu DS. Quote
Recommended Posts