Wunia Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Buziaczki wszystkim ;) Post rozliczeniowy uzupełniony ;) Quote
obraczus87 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Cześć Tolek :loveu::loveu::loveu::loveu: Miłego dnia wszystkim życze :loveu: Quote
Ra_dunia Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Dzień doberek! Tolek - a co ty jeszcze bez domku?? Jakie śliczne zdjęcia przystojniaka :) Gosaiczku, Ty wiesz co, ładnie Wam razem z Tolusiem ;) Stanowczo do siebie pasujecie :cool3: Lecę na resztę wątków... pa. Quote
Lu_Gosiak Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 dzien dobry wszystkim:loveu::loveu: Raduniu no widzisz...staralismy sie wszyscy, zeby domek byl a tu nic....cisza, jak makiem zasial za to Tolek u Wiosny ma coraz to nowe przezycia, oprocz mieszkania z Nadia i nauki wspolnej zabawy, wczoraj bawil sie z Wiosna w przeciaganie sznura i generalnie chyba jest bardzo zadowolony.....zastrzykli juz skonczyl brac, czy cos daly, niewiem...Wiosna mowi, ze raczej nie widzi zbytniej roznicy Quote
Ra_dunia Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Najważniejsze, że ten paraliż to tylko na pysiu. Mam nadzieję, że go to nie ściąga i nie boli, ale skoro się bawi i jest przyjacielski to pewnie nie czuje dyskomfortu. Quote
wiosna Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Właśnie była u nas Kasia, wet, która Tolka leczyła - powiedziała, że pycholo jest lepszy, ładny!! :) Nie jest to co prawda całkowite uleczenie, mięśnie dalej są troszkę napięte, ale mniej! :bigcool: Toluś Nadię bardzo polubił, bawią się bardzo przyjaźnie. Myślę, że Nadii też ta znajomość dobrze zrobi - mam nadzieję, że od Tolka nabierze trochę opanowania i przyjaźni do ludzi. Quote
mmd Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 wiosna napisał(a):Właśnie była u nas Kasia, wet, która Tolka leczyła - powiedziała, że pycholo jest lepszy, ładny!! :) Nie jest to co prawda całkowite uleczenie, mięśnie dalej są troszkę napięte, ale mniej! :bigcool: To trzeba dużo masować teraz, głaskać znaczy :evil_lol: DS z dużą ilością miziania konieczny. Idę wyróżnić dzieciaka w tym Krakowie. Quote
viola005 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']Wiolu dziekuje pieknie:) co do sakrpety sterylkowej, uwazam, ze wspaniala sprawa - weszlam wlasnie kiedys z Twojego banerka i juz wplacilam pare grosikow, bo akcja jest rewelacyjna!!! Wiosna to zrobila specjanie :mad::mad:- to nie Ona jest na tym zdjeciu:evil_lol::evil_lol:Tolus jest ze mna to zdjecie jak ostatnio byli u mnie na Dniach Lublinca i Tolek byl prezentowany szerokiej publicznosci - niestety nie znalazl domku:shake: Zdjecia z pokazu piekne, Tolek boski, Lu-modelka boska, a jeszcze i to, ze byli tam mezczyzni! To wlasnie oni sa bardzo potrzebni na dogo i psom w ogole. Mezczyzni, szczegolnie mlodzi, maja inna niz nasza energie, sa bardziej sportowi, zolnierscy, potrafia wybiegac i wymeczyc wysokoenergetyczne psy, rwac z nimi przez las przeskakujac przez przeszkody. Znam wiele historii fantastycznego zgrania dynamicznego psa z jego panem. Oczywiscie nieraz i kobiety to potrafia, ale my jednak jestesmy lepsze w opiece i calowaniu w pysk, a facet wymeczy takiego Aresa, za co Ares bedzie go kochal jak legionista Pilsudskiego. Ja wole psy spokojne i lagodne, te wielkie, cielakowate, ciche, moga byc stare, a nawet chore, zycie z nimi jest pieeeeekneeee... Aresa bym nie dala rady opanowac, ale Tolka jak najbardziej. Kurde, gdybym mieszkala w Polsce, to juz bym miala o kilka psow wiecej, bo wzielabym Tolka i Pole z Broka (http://www.dogomania.pl/threads/186950-BROK-mama-po-wypadku-6-maluch%C3%B3w-POMOCY-POTRZEBNE-WSZYSTKO!) i pare innych duzych cielakow lagodnych, ktore mnie ujely swoimi pyskami i brakiem agresji. Swobodnie moglabym prowadzic hotel dla psich emerytow i wielkich potulnych niskoenergetycznych. Ale w obecnym wcieleniu mam male mieszkanie w bloku w wielkim miescie.....:angryy::-(:shake::placz: Malgosia, jeslis w pierwszy dzien jesieni zrodzona, tozes Waga? 23 wrzesnia, czy sie myle? Quote
Lu_Gosiak Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 dzisiaj jestem tylko z doskoku, bo paskudna grypa zołądkowa mnie zaatakowala i nie umiem trzymac pionu.. mmd dzieki piekne, ze czuwasz nad gumetree:loveu::loveu:...wolja kiedy wyroznisz to przelejemy /znaczy Wunia nasza;)/ za wyroznienie Wiolu, nawet nie wiesz jak ja załuje, ze nie mieszkasz w Polsce, Tolus by wtedy mial domek z marzen:cool3::cool3: tak jestem waga - podobno opanowana i zrównoważona - ale do czasu:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
wojtuś Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Z pozdrowieniami dla Tolusia:) i Całej Brygady od Muszkieterów;);) Quote
Lu_Gosiak Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 dzien doberek wszystkim!! witaj Tolku:):) tak wczesnie to jeszcze u Ciebie nie bylam;) Quote
Ra_dunia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Miłego dnia wszystkim :) Jak się czujesz Lu? Mam nadzieję, że lepiej. Quote
Wunia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 post rozliczeniowy uzupełniony ;) Przyszedł dla Tolka prezent od Gapcia i Cioci mmd ;) Quote
Lu_Gosiak Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Ra_dunia'] Jak się czujesz Lu? Mam nadzieję, że lepiej. [quote name='Wunia']Lu, jak zdrówko? Buziaki dla wszystkich ;) [quote name='mmd']Czółko:) Gosia, o 7 rano - oooo to znaczy chora :( dzieki:loveu::loveu::loveu: od 5 dzis nie moglam spac:shake: [quote name='Wunia']post rozliczeniowy uzupełniony ;) Przyszedł dla Tolka prezent od Gapcia i Cioci mmd ;) ale jak to zobaczylam do ozdrowialam w sekunde :evil_lol: DZIEKUJE Gapciowi i cioci MMD:loveu::Rose::Rose::Rose: będzie można przeznaczyć część na platne ogloszenia :multi::multi: Quote
mmd Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Lu_Gosiak napisał(a): od 5 dzis nie moglam spac:shake: Niefajnie... Byłam na wątku Nadine, fajną laskę sobie Tolek przygruchał:) Quote
Lu_Gosiak Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 mmd napisał(a):Niefajnie... Byłam na wątku Nadine, fajną laskę sobie Tolek przygruchał:) juz jest dobrze:):) a Tolus odbił Ja Chojrakowi - młodziutka, zgrabniutka i do tego jeszcze Go zaczepia- czego facet moze chciec wiecej;):evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts