Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień doberek!
Tolek - a co ty jeszcze bez domku??
Jakie śliczne zdjęcia przystojniaka :) Gosaiczku, Ty wiesz co, ładnie Wam razem z Tolusiem ;) Stanowczo do siebie pasujecie :cool3:

Lecę na resztę wątków... pa.

Posted

dzien dobry wszystkim:loveu::loveu:
Raduniu no widzisz...staralismy sie wszyscy, zeby domek byl a tu nic....cisza, jak makiem zasial

za to Tolek u Wiosny ma coraz to nowe przezycia, oprocz mieszkania z Nadia i nauki wspolnej zabawy, wczoraj bawil sie z Wiosna w przeciaganie sznura i generalnie chyba jest bardzo zadowolony.....zastrzykli juz skonczyl brac, czy cos daly, niewiem...Wiosna mowi, ze raczej nie widzi zbytniej roznicy

Posted

Najważniejsze, że ten paraliż to tylko na pysiu. Mam nadzieję, że go to nie ściąga i nie boli, ale skoro się bawi i jest przyjacielski to pewnie nie czuje dyskomfortu.

Posted

Właśnie była u nas Kasia, wet, która Tolka leczyła - powiedziała, że pycholo jest lepszy, ładny!! :) Nie jest to co prawda całkowite uleczenie, mięśnie dalej są troszkę napięte, ale mniej! :bigcool:

Toluś Nadię bardzo polubił, bawią się bardzo przyjaźnie. Myślę, że Nadii też ta znajomość dobrze zrobi - mam nadzieję, że od Tolka nabierze trochę opanowania i przyjaźni do ludzi.

Posted

wiosna napisał(a):
Właśnie była u nas Kasia, wet, która Tolka leczyła - powiedziała, że pycholo jest lepszy, ładny!! :) Nie jest to co prawda całkowite uleczenie, mięśnie dalej są troszkę napięte, ale mniej! :bigcool:

To trzeba dużo masować teraz, głaskać znaczy :evil_lol: DS z dużą ilością miziania konieczny.
Idę wyróżnić dzieciaka w tym Krakowie.

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Wiolu dziekuje pieknie:)
co do sakrpety sterylkowej, uwazam, ze wspaniala sprawa - weszlam wlasnie kiedys z Twojego banerka i juz wplacilam pare grosikow, bo akcja jest rewelacyjna!!!
Wiosna to zrobila specjanie :mad::mad:- to nie Ona jest na tym zdjeciu:evil_lol::evil_lol:Tolus jest ze mna to zdjecie jak ostatnio byli u mnie na Dniach Lublinca i Tolek byl prezentowany szerokiej publicznosci - niestety nie znalazl domku:shake:

Zdjecia z pokazu piekne, Tolek boski, Lu-modelka boska, a jeszcze i to, ze byli tam mezczyzni! To wlasnie oni sa bardzo potrzebni na dogo i psom w ogole. Mezczyzni, szczegolnie mlodzi, maja inna niz nasza energie, sa bardziej sportowi, zolnierscy, potrafia wybiegac i wymeczyc wysokoenergetyczne psy, rwac z nimi przez las przeskakujac przez przeszkody. Znam wiele historii fantastycznego zgrania dynamicznego psa z jego panem.

Oczywiscie nieraz i kobiety to potrafia, ale my jednak jestesmy lepsze w opiece i calowaniu w pysk, a facet wymeczy takiego Aresa, za co Ares bedzie go kochal jak legionista Pilsudskiego.

Ja wole psy spokojne i lagodne, te wielkie, cielakowate, ciche, moga byc stare, a nawet chore, zycie z nimi jest pieeeeekneeee... Aresa bym nie dala rady opanowac, ale Tolka jak najbardziej.

Kurde, gdybym mieszkala w Polsce, to juz bym miala o kilka psow wiecej, bo wzielabym Tolka i Pole z Broka (http://www.dogomania.pl/threads/186950-BROK-mama-po-wypadku-6-maluch%C3%B3w-POMOCY-POTRZEBNE-WSZYSTKO!) i pare innych duzych cielakow lagodnych, ktore mnie ujely swoimi pyskami i brakiem agresji.
Swobodnie moglabym prowadzic hotel dla psich emerytow i wielkich potulnych niskoenergetycznych. Ale w obecnym wcieleniu mam male mieszkanie w bloku w wielkim miescie.....:angryy::-(:shake::placz:

Malgosia, jeslis w pierwszy dzien jesieni zrodzona, tozes Waga? 23 wrzesnia, czy sie myle?

Posted

dzisiaj jestem tylko z doskoku, bo paskudna grypa zołądkowa mnie zaatakowala i nie umiem trzymac pionu..

mmd dzieki piekne, ze czuwasz nad gumetree:loveu::loveu:...wolja kiedy wyroznisz to przelejemy /znaczy Wunia nasza;)/ za wyroznienie

Wiolu, nawet nie wiesz jak ja załuje, ze nie mieszkasz w Polsce, Tolus by wtedy mial domek z marzen:cool3::cool3:

tak jestem waga - podobno opanowana i zrównoważona - ale do czasu:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Ra_dunia']
Jak się czujesz Lu? Mam nadzieję, że lepiej.
[quote name='Wunia']Lu, jak zdrówko?
Buziaki dla wszystkich ;)
[quote name='mmd']Czółko:)
Gosia, o 7 rano - oooo to znaczy chora :(
dzieki:loveu::loveu::loveu:
od 5 dzis nie moglam spac:shake:

[quote name='Wunia']post rozliczeniowy uzupełniony ;)
Przyszedł dla Tolka prezent od Gapcia i Cioci mmd ;)
ale jak to zobaczylam do ozdrowialam w sekunde :evil_lol: DZIEKUJE Gapciowi i cioci MMD:loveu::Rose::Rose::Rose:
będzie można przeznaczyć część na platne ogloszenia :multi::multi:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):

od 5 dzis nie moglam spac:shake:

Niefajnie...

Byłam na wątku Nadine, fajną laskę sobie Tolek przygruchał:)

Posted

mmd napisał(a):
Niefajnie...

Byłam na wątku Nadine, fajną laskę sobie Tolek przygruchał:)

juz jest dobrze:):)

a Tolus odbił Ja Chojrakowi - młodziutka, zgrabniutka i do tego jeszcze Go zaczepia- czego facet moze chciec wiecej;):evil_lol::evil_lol: