Lu_Gosiak Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 mmd napisał(a):Już napisałam tam na bazarku, to leć :) juz bylam ...dzieki dzieki dzieki:multi::multi::multi: Quote
mmd Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 nie ma za co:) tyle zrobiłaś dla Luckiego, że niech on pomaga Tolkowi teraz:) Quote
Lu_Gosiak Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 nic nie zrobilam, oprócz allegro, ktore nota bene wlasnie dzis sie skonczylo i mialam pytac czy wznawiac, ale nie zdazylam:lol::lol:.... Quote
mmd Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 srutututu... allegro to jedno, a kto wołał, żeby do kojca nie oddawać? kto znalazł DT u Kikou? Quote
Lu_Gosiak Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 aaaa no bo wołac to ja potrafię;):evil_lol::evil_lol: Quote
polubek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 o nie kolejny wątek gdzie zbiera się cała elita i gadu gadu pierdu pierdu a potem se ciotka czytaj od huhu i ciut ciut a jak ze 2-3 dni nie zagladam to idzie narobić pod siebie żęby to nadgonić Quote
Wunia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Czołem Tolek i Tolkowe Cioteczki i Wujkowie ;) Nasz muszkieter specjalnej troski główkę ma do góry trzymać ;) Quote
Wunia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 oska1983 napisał(a):Tolek do góry. Szukaj domku tak jak Lucky:) o Ciocia nie w temacie ;) z naszych trzech muszkieterów najpierw Gapcio znalazł DS, potem Lakuś nazajutrz, więc teraz Tolek ino mig ;) Quote
oska1983 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Luckyego podczytywałam , gapcia nie kojarzę ale może i czytałam kiedyś o nim:) Quote
Ra_dunia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Gapcia nie kojarzysz?? Co za niedopatrzenie ;) Jeden z bardziej rozrywkowych wątków na dogo :D Co tam się wyprawia... :roll::evil_lol: Tak - Tolek stanowczo dzisiaj powinien iść do domu. Gosiaczku - miło mi było wczoraj z Tobą pogadać ;) i już skoro masz mój telefon to mam wielką prośbę. Jak Tolek będzie szedł do domku a mnie jeszcze nie będzie na dogo - wyślij mi smska :cool3::loveu: Ciotki Wuni nie będę molestowała, bo Ona przecież będzie zajęta wysyłaniem smsków do połowy dogo :evil_lol: Quote
Wunia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Ra_dunia']Ciotki Wuni nie będę molestowała, bo Ona przecież będzie zajęta wysyłaniem smsków do połowy dogo :evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: a właśnie, że nie :obrazic: Tolek to piesio Lu, sama będzie rozsyłała :evil_lol: Quote
viola005 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Trzymam palce za Tolka i serdecznie pozdrawiam. Quote
Ra_dunia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Wunia']:eviltong::eviltong::eviltong: a właśnie, że nie :obrazic: Tolek to piesio Lu, sama będzie rozsyłała :evil_lol: Jasne, jasne, tak jak Lakuś mmd ;) a kto smski wysyłał? :razz: Quote
Wunia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Ra_dunia']Jasne, jasne, tak jak Lakuś mmd ;) a kto smski wysyłał? :razz: do Lu wysłała np. Ciocia mmd ;) była szybsza ;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='Ra_dunia'].... Gosiaczku - miło mi było wczoraj z Tobą pogadać ;) i już skoro masz mój telefon to mam wielką prośbę. Jak Tolek będzie szedł do domku a mnie jeszcze nie będzie na dogo - wyślij mi smska :cool3::loveu: ... mi również bylo bardzo miło, chociaż nie dokończyłyśmy;) drugie zdanie bardzo mnie rozbawiło:evil_lol::evil_lol:...ale masz to jak w banku:razz: Quote
polubek Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Wunia napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong: a właśnie, że nie :obrazic: Tolek to piesio Lu, sama będzie rozsyłała :evil_lol: a jak o mnie zapomnicie to pójdę się powiesić o tak :grab::grab::grab::grab::grab: Quote
mmd Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 polubek napisał(a):a jak o mnie zapomnicie to pójdę się powiesić o tak :grab::grab::grab::grab::grab: do tego nie możemy dopuścić :) Quote
polubek Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 mmd napisał(a):do tego nie możemy dopuścić :) no tak bo kogo będziecie do pralki pakować nie? :evil_lol: Quote
mmd Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 i do pralki, i na deskę do prasowania, a później do szafy :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 mmd napisał(a):i do pralki, i na deskę do prasowania, a później do szafy :evil_lol: i jeszcze zapomniałaś o lodowce:D:D: Quote
Ellig Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 .... o zmywarce do naczyn i pekarniku ....polubek Ty sie nie daj Cioteczkom, jedz na te kawe:) Quote
Ra_dunia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 To teraz Polubek dostanie smsy od wszystkich jak Tolek dom znajdzie :) mnie nie będzie na dogo okropnie długo bo od jutra ponad tydzień! Aż do 6/7 czerwca... więc mam nadzieję, że Tolek do tego czasu na 100% dom znajdzie. Czy ktoś z Was ma linka do wątku Staszka? Muszę sobie poczytać jakie metody wychowawcze są w Obornikach - ponoć Staszek dostał obrożę przeciwszczekową... Tolek, chłopie, jak dobrze, że ty u Wiosny. Quote
Recommended Posts