Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o nie kolejny wątek gdzie zbiera się cała elita i gadu gadu pierdu pierdu a potem se ciotka czytaj od huhu i ciut ciut
a jak ze 2-3 dni nie zagladam to idzie narobić pod siebie żęby to nadgonić

Posted

oska1983 napisał(a):
Tolek do góry. Szukaj domku tak jak Lucky:)

o Ciocia nie w temacie ;) z naszych trzech muszkieterów najpierw Gapcio znalazł DS, potem Lakuś nazajutrz, więc teraz Tolek ino mig ;)

Posted

Gapcia nie kojarzysz?? Co za niedopatrzenie ;) Jeden z bardziej rozrywkowych wątków na dogo :D Co tam się wyprawia... :roll::evil_lol:
Tak - Tolek stanowczo dzisiaj powinien iść do domu.

Gosiaczku - miło mi było wczoraj z Tobą pogadać ;) i już skoro masz mój telefon to mam wielką prośbę. Jak Tolek będzie szedł do domku a mnie jeszcze nie będzie na dogo - wyślij mi smska :cool3::loveu:
Ciotki Wuni nie będę molestowała, bo Ona przecież będzie zajęta wysyłaniem smsków do połowy dogo :evil_lol:

Posted

[quote name='Ra_dunia']Ciotki Wuni nie będę molestowała, bo Ona przecież będzie zajęta wysyłaniem smsków do połowy dogo :evil_lol:
:eviltong::eviltong::eviltong: a właśnie, że nie :obrazic:
Tolek to piesio Lu, sama będzie rozsyłała :evil_lol:

Posted

[quote name='Wunia']:eviltong::eviltong::eviltong: a właśnie, że nie :obrazic:
Jasne, jasne, tak jak Lakuś mmd ;) a kto smski wysyłał? :razz:

Posted

[quote name='Ra_dunia']....
Gosiaczku - miło mi było wczoraj z Tobą pogadać ;) i już skoro masz mój telefon to mam wielką prośbę. Jak Tolek będzie szedł do domku a mnie jeszcze nie będzie na dogo - wyślij mi smska :cool3::loveu:
...
mi również bylo bardzo miło, chociaż nie dokończyłyśmy;)
drugie zdanie bardzo mnie rozbawiło:evil_lol::evil_lol:...ale masz to jak w banku:razz:

Posted

Wunia napisał(a):
:eviltong::eviltong::eviltong: a właśnie, że nie :obrazic:

a jak o mnie zapomnicie to pójdę się powiesić o tak :grab::grab::grab::grab::grab:

Posted

polubek napisał(a):
a jak o mnie zapomnicie to pójdę się powiesić o tak :grab::grab::grab::grab::grab:

do tego nie możemy dopuścić :)

Posted

To teraz Polubek dostanie smsy od wszystkich jak Tolek dom znajdzie :)

mnie nie będzie na dogo okropnie długo bo od jutra ponad tydzień! Aż do 6/7 czerwca... więc mam nadzieję, że Tolek do tego czasu na 100% dom znajdzie.

Czy ktoś z Was ma linka do wątku Staszka? Muszę sobie poczytać jakie metody wychowawcze są w Obornikach - ponoć Staszek dostał obrożę przeciwszczekową... Tolek, chłopie, jak dobrze, że ty u Wiosny.