Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie,
Kochani, to jest mój pierwszy post na tym forum ;)
Wraz z mężem jesteśmy zainteresowani ofisrowaniem domu tymczasowego.
Potrzebujemy jednak Waszej pomocy, ponieważ nidgy wcześniej nie pomagaliśmy w ten sposób. Nie bardzo wiemy "z czym to sie je" (jak zacząć, co potem) ;)

Bardzo prosze o odpowiedź na forum, lub zapraszam na prywatnego mail'a (jeszcze nie doszłam, gdzie dopisać swój numer GG :oops: )

NAturalnie na początek jesteśmy zainteresowani Tulą
Dziękujemy za pomoc

Posted

ale cudownie :D
taka wiadomość z rana... :multi:

pomaganie bardzo łatwe :)
kochani jesteście, ze chcecie małej dać tymczas
ona tam nie miałaby szans... :(

przeszczęśliwe tulkowe ciotki na pewno się z wami skontaktują :)
i powiedzą co i jak
a my pomożemy :)

Posted

anetka23 napisał(a):
Witajcie,
Kochani, to jest mój pierwszy post na tym forum ;)
Wraz z mężem jesteśmy zainteresowani ofisrowaniem domu tymczasowego.
Potrzebujemy jednak Waszej pomocy, ponieważ nidgy wcześniej nie pomagaliśmy w ten sposób. Nie bardzo wiemy "z czym to sie je" (jak zacząć, co potem) ;)

Bardzo prosze o odpowiedź na forum, lub zapraszam na prywatnego mail'a (jeszcze nie doszłam, gdzie dopisać swój numer GG :oops: )

NAturalnie na początek jesteśmy zainteresowani Tulą
Dziękujemy za pomoc

Byłoby rewelacyjnie, ja się nawet bałam ostatnio tu zaglądać. JEżeli weźmiesz Tulcię, to ja deklaruję swoją stała pomoc jako jamnicza ciotka. Tym bardziej ze mieszkamy jak sądzę z podpisu pod avkiem w jednej wsi :lol:

Posted

anetka23, być DT to sama rozkosz - polecam. Bierzesz psa i czekasz, aż znajdzie się DS. Możesz liczyć na wszelką pomoc, finansową również - prawda, dziewczyny? Nic się nie martw, zaraz cię dopadną i wszystko stanie się jasne. Pozdrawiam.

Posted

Supeeer, takiego szybkiego echa sie nie spodziewałam :lol:

Jest jedno ALE.....ja do schroniska raczej nie wejdę, żeby psiaka wyciągnąć :shake:, nie dam rady...

Posted

O jezuuu jakie dobre wieści od rana. Kamień z serca. Anetko z transportem do Warszawy raczej nie będzie problemu. Może Modliszka ją zabierze, a jeśli akurat nie będzie jechała to z Łodzi do Warszawy jeździ sporo osób. Coś się znajdzie.
Anetko miałaś kiedyś psa?

Posted

agata51 napisał(a):
Możesz liczyć na wszelką pomoc, finansową również - prawda, dziewczyny?

to prawda :)
dogomaniacy Was nie zostawią :D
może i wyglądają na same nicki z avatarami i podpisy na forum ;) ale to, co tu robią jest ... (zostawiam puste miejsce, bo nie ma słowa, żeby to opisać:loveu:)
no i zawsze pomogą

no i na moją skromną pomoc tez możecie liczyć:roll:

a Tulę ktoś dla Was pewnie może wynieść :)
chociaż nie ma co się bać schronisk (chociaż wiem o czym mówisz)

Tulka! czeka Cię dieta pod okiem tymczasowej pani :D i szukanie stałego domku!

Posted

Kar0la napisał(a):
O jezuuu jakie dobre wieści od rana. Kamień z serca. Anetko z transportem do Warszawy raczej nie będzie problemu. Może Modliszka ją zabierze, a jeśli akurat nie będzie jechała to z Łodzi do Warszawy jeździ sporo osób. Coś się znajdzie.
Anetko miałaś kiedyś psa?

Tak, z psami żyję od urodzenia :lol:
Po przeprowadzeniu się do bloku mieliśmy jamnisię, którą niestety musieliśmy uspać pod koniec kwietnia br. :placz: (miała dopiero 14 lat)
Dlatego nie wiemy czy jesteśmy gotowi na nowego psiaka, więc R. zaproponował, że może tymczas :cool3:

Posted

Hihi więc to taki tymczas, który może z czasem stać się w domem stałym. :cool3::multi::multi:
Czekamy na Modliszkę. Pewnie się ucieszy z tymczasu. :multi::multi:

Posted

anetka23 napisał(a):
[quote name='Kar0la']Hihi więc to taki tymczas, który może z czasem stać się w domem stałym. :cool3::multi::multi:

To nie jest wykluczone :evil_lol:

Dzięki Cioteczko!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Witaj W Jamniczym klubie!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

woooow :multi:
ale dzisiaj mam dobry dzien :) taka niespodzianka na dogo :multi:

Anetka - a jak z transportem?
Jestescie w stanie przyjechac do Łodzi?

Ja bede jechac w niedziele z Pabianic do Wawy ale pociagiem (bo na benzyne juz zbankrutowałam...:oops: ) i nie wiem jakby ona zniosła podroz pociagiem.