Talcott Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 I to szybko zanim nie zostanie pogryziona :placz::placz::placz: Quote
malagos Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Madzik77 napisał(a):ciagle o niej mysle...:roll: ja tez o niej myślę, ale nie mogę pomóc :shake: :shake: :shake: Quote
Pogódka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 to ja jutro daje do gazety i lece jeszcze do dwóch osób, co tez maja serducha jak taka sytuacja... Tula??Dla mnie to jakoś tak jamniczka Karo pasuje bo czarna... Daję jutro do gazety o dt dla Karo -Tuli..hehe i jeszcze podskoczę w dwa miejsca, cholera jasna, nie wytrzymam, jamniki to cudowne psiaki, ale trzeba do nich odpowiednich włascicieli.. jak można tak zapaśc..moja miniaturka i waży tyle co miniaturka i uwierzcie....nie jest głodna....hehe, ...nie wyjadam jej:diabloti: nie no ja kurczę, nie mam szans, zeby wziąc,....bo 11 h/na dobę..15/h na dobę mnie nie ma dwa psy i cały dom innych stworów potrzebujących i dwie sunie, które i tak z nudów się łapią za ząbki, ale dobra daję ją jutro do gazety...ona nie może tam zostac..... Quote
modliszka84 Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 dzieki Pogódka, moze ktos ją wypatrzy Quote
malagos Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Razem z Pogodką na watku jakaś iskierka nadziei się pojawiła :cool1: :cool3: Quote
modliszka84 Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Kar0la napisał(a):Czy wiadomo jak ona się czuje? nie wiadomo bo nikogo z nas nie ma w Pabianicach Kasia wraca chyba w niedziele, mnie sie moze uda na chwile w sobote podjechac Quote
Madzik77 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 i jak takze kluseczko podnosze moze wykazujmy z tytulu -starsza- bo ona moze w kwiecie wieku dopiero jest... Quote
Kar0la Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 modliszka84 napisał(a):nie wiadomo bo nikogo z nas nie ma w Pabianicach Kasia wraca chyba w niedziele, mnie sie moze uda na chwile w sobote podjechac Mam nadzieję, że u niej wszystko OK o ile to możliwe w jej sytuacji...:-( Quote
Helga72 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ja podejdę do paróweczki w sobotę zobacze jak się ma mam nadzieję zebrać ekipę więc jak oni pójdą z tymi żywymi sreberkami na spacerek to ja wezme grubcie na rąsie i się poprzytulamy Quote
Recommended Posts