Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kar0la napisał(a):
O rany ja się zastrzelę. Jaki ona ma charakter?

to zastrzel i mnie .... :placz:
w przyszłym tygodniu jedę na 10 dni na Mazury, ledwie uprosiłam męża, zeby został sam z 3 kotami i 5 psami.... nie mogę mu dołozyć jeszcze jamnika, na miłość Boską :placz: A gotowa byłabym ją wziać na tymczas.....

Posted

O rany to może ktoś by ją przetrzymał przez dwa tygodnie, a potem pojechałaby na tymczas do kochanej cioci Malagos. Kiedy dokładnie wracasz? Czy to by było pewne, że ją weźmiesz jak wrócisz?

Kurcze ja też nie mogę jej wziąć. Mam cały czas Sarenkę na tymczasie, nie mogę wziąźć 4 psa. Ludzie pomocy!!

Posted

Kar0la napisał(a):
O rany to może ktoś by ją przetrzymał przez dwa tygodnie, a potem pojechałaby na tymczas do kochanej cioci Malagos. Kiedy dokładnie wracasz? Czy to by było pewne, że ją weźmiesz jak wrócisz?

Kurcze ja też nie mogę jej wziąć. Mam cały czas Sarenkę na tymczasie, nie mogę wziąźć 4 psa. Ludzie pomocy!!

nie jest to pewne.... Już robiłam delikatne podchody w rodzinie, ale nic z tego nie wyszlo :placz:

Posted

[quote name='modliszka84']Pomocy!
Natychmiast potrzebny jest dom tymczasowy lub stały dla starszej ok 10 letniej suczki jamniczki. Sunia jest tak gruba, że ma trudności z poruszaniem się. Nie ma siły chodzić, po przejściu 500 m kładzie się i sapie.

Została potraktowana jak zbędny smieć. Prawdopodobnie ktoś się jej pozbył przed wakacjami bądź została zbędnym "spadkiem" po zmarłej osobie. Nie ma przecież możliwości, żeby tak gruby pies komukolwiek uciekł.

Jedno jest pewne - ona nie przetrwa w schronisku!!!!
Przebywa w Pabianicach.

Ratujmy ją.

tel 793 046 770

To jest psiak najwyżej 6 -7 letni trochę opieki i będzie cudna!!!!!!!

Posted

[quote name='modliszka84']Pomocy!
Natychmiast potrzebny jest dom tymczasowy lub stały dla starszej ok 10 letniej suczki jamniczki. Sunia jest tak gruba, że ma trudności z poruszaniem się. Nie ma siły chodzić, po przejściu 500 m kładzie się i sapie.

Została potraktowana jak zbędny smieć. Prawdopodobnie ktoś się jej pozbył przed wakacjami bądź została zbędnym "spadkiem" po zmarłej osobie. Nie ma przecież możliwości, żeby tak gruby pies komukolwiek uciekł.

Jedno jest pewne - ona nie przetrwa w schronisku!!!!
Przebywa w Pabianicach.

Ratujmy ją.

tel 793 046 770

Ona nie obroni się przed innym psem...

Posted

[FONT=Arial Black]S.O.S. dla jamnisi[/FONT][FONT=Impact]

Ona potrzebuje człowieka.
Kogoś kto zadba aby wróciła do formy.
Jamnisia odwdzięczy się merdającą miłością
[/FONT]

Posted

[quote name='Isadora7']