Talcott Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 To pewnie następny pies starszej osoby wywalony przez kochających krewnych:placz::placz::placz: Quote
malagos Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Kar0la napisał(a):O rany ja się zastrzelę. Jaki ona ma charakter? to zastrzel i mnie .... :placz: w przyszłym tygodniu jedę na 10 dni na Mazury, ledwie uprosiłam męża, zeby został sam z 3 kotami i 5 psami.... nie mogę mu dołozyć jeszcze jamnika, na miłość Boską :placz: A gotowa byłabym ją wziać na tymczas..... Quote
Talcott Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Oj !!!! Weź zabierz biedę!!! :modla::modla::modla: Quote
Kar0la Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 O rany to może ktoś by ją przetrzymał przez dwa tygodnie, a potem pojechałaby na tymczas do kochanej cioci Malagos. Kiedy dokładnie wracasz? Czy to by było pewne, że ją weźmiesz jak wrócisz? Kurcze ja też nie mogę jej wziąć. Mam cały czas Sarenkę na tymczasie, nie mogę wziąźć 4 psa. Ludzie pomocy!! Quote
modliszka84 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Ja tez nie moge...wyjeżdzam na miesiąc. Nie znam nikogo z Pabianic kto by ją wziął na ten czas... Trzeba szukać w Łodzi... PS. Jestescie kochane. Quote
kasia14 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ja niestety nie pomoge - w niedziele wyjeżdzam... Quote
malagos Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Kar0la napisał(a):O rany to może ktoś by ją przetrzymał przez dwa tygodnie, a potem pojechałaby na tymczas do kochanej cioci Malagos. Kiedy dokładnie wracasz? Czy to by było pewne, że ją weźmiesz jak wrócisz? Kurcze ja też nie mogę jej wziąć. Mam cały czas Sarenkę na tymczasie, nie mogę wziąźć 4 psa. Ludzie pomocy!! nie jest to pewne.... Już robiłam delikatne podchody w rodzinie, ale nic z tego nie wyszlo :placz: Quote
Talcott Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Jezuu!!1 a ja mam Jamniczkę która nienawidzi suń:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Talcott Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='modliszka84']Pomocy! Natychmiast potrzebny jest dom tymczasowy lub stały dla starszej ok 10 letniej suczki jamniczki. Sunia jest tak gruba, że ma trudności z poruszaniem się. Nie ma siły chodzić, po przejściu 500 m kładzie się i sapie. Została potraktowana jak zbędny smieć. Prawdopodobnie ktoś się jej pozbył przed wakacjami bądź została zbędnym "spadkiem" po zmarłej osobie. Nie ma przecież możliwości, żeby tak gruby pies komukolwiek uciekł. Jedno jest pewne - ona nie przetrwa w schronisku!!!! Przebywa w Pabianicach. Ratujmy ją. tel 793 046 770 To jest psiak najwyżej 6 -7 letni trochę opieki i będzie cudna!!!!!!! Quote
Talcott Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='modliszka84']Pomocy! Natychmiast potrzebny jest dom tymczasowy lub stały dla starszej ok 10 letniej suczki jamniczki. Sunia jest tak gruba, że ma trudności z poruszaniem się. Nie ma siły chodzić, po przejściu 500 m kładzie się i sapie. Została potraktowana jak zbędny smieć. Prawdopodobnie ktoś się jej pozbył przed wakacjami bądź została zbędnym "spadkiem" po zmarłej osobie. Nie ma przecież możliwości, żeby tak gruby pies komukolwiek uciekł. Jedno jest pewne - ona nie przetrwa w schronisku!!!! Przebywa w Pabianicach. Ratujmy ją. tel 793 046 770 Ona nie obroni się przed innym psem... Quote
Isadora7 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Arial Black]S.O.S. dla jamnisi[/FONT][FONT=Impact] Ona potrzebuje człowieka. Kogoś kto zadba aby wróciła do formy. Jamnisia odwdzięczy się merdającą miłością[/FONT] Quote
kasia14 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Mógłby ktoś zorbić jakiś ładny bannerek dla jamnisi? Quote
Kar0la Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Biedna klusia. Modliszko czy ona ma jakieś imię? Quote
Talcott Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Isadora7'][FONT=Arial Black]S.O.S. dla jamnisi[/FONT][FONT=Impact] Ona potrzebuje człowieka. Kogoś kto zadba aby wróciła do formy. Jamnisia odwdzięczy się merdającą miłością[/FONT] W schronisku zgine!!!! Quote
taxelina Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 nawet my z zagranicy myslism y jak jej pomioc.. ide oglosic na jamnikach Quote
Talcott Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 :Rose::Rose::Rose::Rose::modla::modla::modla::modla:Brawo!!! Ona musi szybciutko znaleźc opiekuna inaczej zginie!!!! Quote
taxelina Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 pewnie gdyby nie durne przepisy z wjazdem dpo szwecji i jej stan zdrowia to moglaby u nas tymczas znalesv i tu do adopcji pojsc... a tak nici.. ale oglaszam gdzie moge Quote
Celina12 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Serce pęka....Boże jak milusia i biedna....Kuleczka...:shake: Quote
Recommended Posts