DarkWater Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 a co to za maciupeńkie? Kamilka może by je poogłaszać? Quote
Iljova Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Niewiem niestety czy znajomy wybrał jakiegoś psiaka ze schroniska, nie mam w tej chwili z nim kontaktu, a miałam wielką nadzieję że któregoś weźmie i uratuje. A te psiaczki ze zdjęć są takie słodkie, śliczne. Żeby tak można było wszystkim im pomóc bez problemu, ale niestety to jest tylko moje wielkie marzenie. Jeśli część z nich znajdzie kiedyś domy to będzie szczęście. Zwierzaki są takie biedne, tak bardzo uzależnione od działań człowieka. Smutne i przygnębiające jest to, że te działania nie zawsze są dla nich dobre. :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
kamilka91 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='Magdalena']hmm... jesli dobrze kojarzę to budynek główny, "na tyłach", ale konkretnie który to był boks to nie pamiętam. Jesli znalazł juz dom to świetnie. Był jeszcze jeden sznaucerek, w kwarantanniku. Może znajdę fotkę. Zdjęć pasiaków mam ponad 300. O ile dobrze myślę, oba sznaucerki w domu. [quote name='DarkWater'] a co to za maciupeńkie? Kamilka może by je poogłaszać? Szczeniak już dawno w domu. Takie maluchy na ogół szybko znajdują domy... :) Quote
malawaszka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Kamilka jakby się jednak okazało, że jakiś sznupek został w schronie to daj znać na pw Quote
kamilka91 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Jasne, będę dawać znać, jak tylko coś się pojawi. Zdarza się to raz na jakiś czas... Quote
radovan2 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 w poniedzialek bylam w schronie zeby sprawdzic czy sa jakies polnocniaki. w boksie na kwarantannie przebywa spanielek i bardzo wychudzony onek.widac mu zeberka i ma zapadniete boczki :-(.niestety nie udalo mi sie zrobic dobrych fot bo aparat mi nawala Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us na fotach tego wychudzenia az tak nie widac jak na zywo.Wyglada bardzo zle Quote
radovan2 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 kurcze wstawilam foto w pelnym rozmiarze.jak klikniecie na fotki to bedzie ok. Quote
kamilka91 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Aniu, wiesz coś o nim? Byłam w schronisku wczoraj, ale nie widziałam go... (Fakt, że byłam tylko na chwilę i nie bardzo miałam czas na dokładne poszukiwania...) Quote
radovan2 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Kamilka niestety nie wiem nic wiecej.Tylko tyle ze byl na kwarantannie:( Quote
kamilka91 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Dobra, to postaram się czegoś dowiedzieć, jak będę w schronisku... Quote
obraczus87 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Przepraszam za OFF, ale pilnie poszukuję osoby, która mogłaby wykonać dla mojego psiaka wizyte przedadopcyjną w Bydgoszczy, ulica Sułkowskiego. Osobę, która mogłaby mi pomóć, zapraszam na PW. Quote
mru Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 i ja szukam kogoś na wizytę w Bydgoszczy :) Quote
Iljova Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Szkoda że nigdy nie przeprowadzałam rozmów przedadopcyjnych bo znalazłabym czas i chętnie bym pomogła. :-( To jednak jest duża odpowiedzialność. :-( Quote
Elka_Ka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [SIZE="3"]Zapraszamy na manifestację w sprawie mordowni w Dyminach. Przyłączcie się, pokażmy kieleckim urzędasom, ilu nas jest! http://www.dogomania.pl/threads/196014-Walka-o-schron-kielce-dyminy-organizujemy-manifestację-przyłącz-się-do-nas!!! [SIZE="2"]Wspomóż nas podpisując petycję http://www.petycje.pl/petycja/5853/petycja_w_sprawie_schroniska_dla_bezdomnych_zwierzĄt_w_kielcach_dyminy.html Quote
doddy Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Błagamy schroniska, fundacje o rozglądanie się za skradzionym pitbullem red nose Lemonem. Temat i fotki Lemona: http://www.dogomania.pl/threads/196449-LEMON-skradziony-PITBULL-RED-NOSE-szukamy-go-w-ca%C5%82ej-PL Quote
wilczek007 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 cioteczki powiedzcie co poradzić, bo nie wiem czy na dogo jest ktoś z Elbląga, a mama i jej pieski marzną w stodole; wiadomośc jest z FB; http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=149732665073577 Osoba, ktora napisala, chcialaby znalezc dla nich nowe domy ,bo tam gdzie sa nie czeka na nich nic dobrego.Jest podany telefon oraz email do kontaktu. 783680516 oraz email [email protected] Szczeniaki mają ok 3 tygodnii Jest to 5 piesków i suczka. Sa całe czarne,nie urosną duże ok 30-40 cm wys. Teraz są pod Elblągiem. Trzymane są w stodole gdzie ich matka się oszczeniła. Jest ona mieszańcem golden retrivera i jakiegoś kundelka ( też ok 30 cm wys) a ojciec nieznan...y.Jesli ktos chce pomoc pieskom prosze o kontakt pod nr tel 783680516 Quote
mru Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 hej, my nadal szukamy kogoś na wizyte jednak :) Quote
Charly Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 wilczek007 napisał(a):cioteczki powiedzcie co poradzić, bo nie wiem czy na dogo jest ktoś z Elbląga, a mama i jej pieski marzną w stodole; wiadomośc jest z FB; http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=149732665073577 Osoba, ktora napisala, chcialaby znalezc dla nich nowe domy ,bo tam gdzie sa nie czeka na nich nic dobrego.Jest podany telefon oraz email do kontaktu. 783680516 oraz email [email protected] Szczeniaki mają ok 3 tygodnii Jest to 5 piesków i suczka. Sa całe czarne,nie urosną duże ok 30-40 cm wys. Teraz są pod Elblągiem. Trzymane są w stodole gdzie ich matka się oszczeniła. Jest ona mieszańcem golden retrivera i jakiegoś kundelka ( też ok 30 cm wys) a ojciec nieznan...y.Jesli ktos chce pomoc pieskom prosze o kontakt pod nr tel 783680516 Kontaktowalam się z tą panią. Ona szczeniaki zabiera do siebie, sukę wezmie jej siostra, a na pieski ma nadzieję znaleść chętnych i jest w tej kwestii dobrej mysli (znajomi się zglaszają czy coś..) Bedzie probowała przekonać sąsiadów, aby sukę wysterylizowali. Quote
kamilka91 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 mru napisał(a):hej, my nadal szukamy kogoś na wizyte jednak :) Ja niestety raczej nie mam czasu, ale postaram się coś jeszcze znaleźć... Quote
Arktyka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 zapukajcie na priv do paulinken , ona jest z bydgoszczy:) Quote
radovan2 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 mru napisał(a):hej, my nadal szukamy kogoś na wizyte jednak :) kiepsko stoje z czasem ale moze cos wydumam.Dla jakiej rasy szukasz wizyty? Quote
radovan2 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 zaginal Husky w Murowańcu!!! jak bedzie ktos w schronisku w najblizych dniach zwroccie uwage czy taki sie tam znajduje!!!! Quote
smerfetka123 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 a kiedy zaginął? haskacza to ja na pewno czarno białego widziałam,nie pamiętam czy takiego, ale to było tydzień temu, dziś też będę,jak dojadę, to spojrzę Quote
Recommended Posts