Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 541
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niewiem niestety czy znajomy wybrał jakiegoś psiaka ze schroniska, nie mam w tej chwili z nim kontaktu, a miałam wielką nadzieję że któregoś weźmie i uratuje. A te psiaczki ze zdjęć są takie słodkie, śliczne. Żeby tak można było wszystkim im pomóc bez problemu, ale niestety to jest tylko moje wielkie marzenie. Jeśli część z nich znajdzie kiedyś domy to będzie szczęście.
Zwierzaki są takie biedne, tak bardzo uzależnione od działań człowieka. Smutne i przygnębiające jest to, że te działania nie zawsze są dla nich dobre. :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Posted

[quote name='Magdalena']hmm... jesli dobrze kojarzę to budynek główny, "na tyłach", ale konkretnie który to był boks to nie pamiętam. Jesli znalazł juz dom to świetnie. Był jeszcze jeden sznaucerek, w kwarantanniku. Może znajdę fotkę. Zdjęć pasiaków mam ponad 300.
O ile dobrze myślę, oba sznaucerki w domu.
[quote name='DarkWater']

a co to za maciupeńkie? Kamilka może by je poogłaszać?
Szczeniak już dawno w domu. Takie maluchy na ogół szybko znajdują domy... :)

Posted

w poniedzialek bylam w schronie zeby sprawdzic czy sa jakies polnocniaki.

w boksie na kwarantannie przebywa spanielek i bardzo wychudzony onek.widac mu zeberka i ma zapadniete boczki :-(.niestety nie udalo mi sie zrobic dobrych fot bo aparat mi nawala

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

na fotach tego wychudzenia az tak nie widac jak na zywo.Wyglada bardzo zle

Posted

Przepraszam za OFF, ale pilnie poszukuję osoby, która mogłaby wykonać dla mojego psiaka wizyte przedadopcyjną w Bydgoszczy, ulica Sułkowskiego.

Osobę, która mogłaby mi pomóć, zapraszam na PW.

Posted

cioteczki powiedzcie co poradzić, bo nie wiem czy na dogo jest ktoś z Elbląga, a mama i jej pieski marzną w stodole;
wiadomośc jest z FB;
http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=149732665073577

Osoba, ktora napisala, chcialaby znalezc dla nich nowe domy ,bo tam gdzie sa nie czeka na nich nic dobrego.Jest podany telefon oraz email do kontaktu.
783680516 oraz email [email protected]

Szczeniaki mają ok 3 tygodnii Jest to 5 piesków i suczka. Sa całe czarne,nie urosną duże ok 30-40 cm wys. Teraz są pod Elblągiem. Trzymane są w stodole gdzie ich matka się oszczeniła.
Jest ona mieszańcem golden retrivera i jakiegoś kundelka ( też ok 30 cm wys) a ojciec nieznan...y.Jesli ktos chce pomoc pieskom prosze o kontakt pod nr tel 783680516

Posted

wilczek007 napisał(a):
cioteczki powiedzcie co poradzić, bo nie wiem czy na dogo jest ktoś z Elbląga, a mama i jej pieski marzną w stodole;
wiadomośc jest z FB;
http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=149732665073577

Osoba, ktora napisala, chcialaby znalezc dla nich nowe domy ,bo tam gdzie sa nie czeka na nich nic dobrego.Jest podany telefon oraz email do kontaktu.
783680516 oraz email [email protected]

Szczeniaki mają ok 3 tygodnii Jest to 5 piesków i suczka. Sa całe czarne,nie urosną duże ok 30-40 cm wys. Teraz są pod Elblągiem. Trzymane są w stodole gdzie ich matka się oszczeniła.
Jest ona mieszańcem golden retrivera i jakiegoś kundelka ( też ok 30 cm wys) a ojciec nieznan...y.Jesli ktos chce pomoc pieskom prosze o kontakt pod nr tel 783680516

Kontaktowalam się z tą panią. Ona szczeniaki zabiera do siebie, sukę wezmie jej siostra, a na pieski ma nadzieję znaleść chętnych i jest w tej kwestii dobrej mysli (znajomi się zglaszają czy coś..) Bedzie probowała przekonać sąsiadów, aby sukę wysterylizowali.

• 2 weeks later...