Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 541
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romka']Dziewczyny,szukam kogoś do sprawdzenia domu w miejscowości Juncewo 16 km od Żnina w kierunku Wągrowca.PILNE!może znacie tam kogoś,dajcie znać.[/QUOTE]

ja jestem z okolic Znina ale w kierunku Rogowa odemnie do Juncewa to ok.30 km.jak nie znajdziecie nikogo blizej ...

Posted

[quote name='rytka']ja jestem z okolic Znina ale w kierunku Rogowa odemnie do Juncewa to ok.30 km.jak nie znajdziecie nikogo blizej ...[/QUOTE]
Oj,Rytka nie znam nikogo bliżej ;),już widzę,że jesteś na naszym wątku.Bardzo się cieszę!:lol:

Posted

Kochani, potrzebuję DT dla 3letniej boksi i jej 2miesięcznego szczeniaka , psiaki zostały odebrane interwencyjnie z pseudo, macie jakiś pomysł??

Posted

olly napisał(a):
Kochani, potrzebuję DT dla 3letniej boksi i jej 2miesięcznego szczeniaka , psiaki zostały odebrane interwencyjnie z pseudo, macie jakiś pomysł??

O kurczaczek... :(
Kilka razu do schronu przejechała wielbicielka boksiów i chciała jakiegoś adoptować, jak ją jeszcze spotkam to mogę jej powiedzieć. Mają psiaki wątek? Więcej info?

Posted

rasowa2410 napisał(a):
O kurczaczek... :(
Kilka razu do schronu przejechała wielbicielka boksiów i chciała jakiegoś adoptować, jak ją jeszcze spotkam to mogę jej powiedzieć. Mają psiaki wątek? Więcej info?

psiska ulokowane :) dzięki :)
jakby Pani chciała boksia to możesz podać jej stronkę naszej Fundacji :) http://www.sosbokserom.com.pl

Posted

Przepraszam za offa ;-)
Poszukuję osoby do wizyty PA w miejscowości Szembekowo 20 km za Toruniem w stronę Warszawy. Jest potencjalny domek dla czarnej wyżełki . Sprawę prowadzi Ati z Dogomanii.
Może znacie kogoś , kto mógłby przeprowadzić wizytę .

• 3 months later...
Posted

aktualne psiaki sa na forum bydgoskiego schroniska, juz pare razy myslalam o tym,zeby odswiezyc watek, dac wszystkie psiaki,ktore sa na forum,ale sama nie dam rady, potrzebna mi pomoc....chyba,ze w wakacje sie za to wezme...

Posted

super,dziewczyny dzieki! wiem,ze na watku na forum bydgoskiego schronu deklarowaly sie jeszcze Zuzka i Martuchny(tez sa na dogo),musze sie dowiedziec czy to jeszcze aktualne..*w takim razie musimy sie jakos umowic logistycznie ;) wysylam pw :)*