Jump to content
Dogomania

Dorka i dwa cairn terriery urwisy - Lexi i Legenda ... a w pamięci na zawsze Gaja (') i Saba (')

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Łooo matko!!! :lol: Aż załuję, że wczesniej poszlam spac....teraz umieram ze smiechu!! Wariatki...

Skuty witamy, witamy....hihi..jakis cenzor sie przyda..(oby tylko mój na ten genialny pomysl nie wpadl... :roll: )

Posted

[quote name='asher'][quote name='malawaszka']odkryła przyjemność z "posiadania" piasku w gaciach :lol:[/quote]
Ja tam wole czekoladę :roll:[/quote] [b]Asher[/b], czekoladę w gaciach? :o Nie rozpuszcza Ci się?

Posted

[quote name='LAZY']Skuty witamy, witamy....hihi..jakis cenzor sie przyda..[/quote] I po kiego grzyba tak wylewnie witasz? :evilbat: Jeszcze uwierzy i będzie cenzurował :roll: Stracę wenę :evilbat:

Posted

[quote name='malawaszka']goopie baby :roflt: obudziłam cały dom i ze śmiechu mi piach z gaci wyleciał i już nie będzie tak fajnie :evilbat:[/quote] Olcia Ci ziarenek papuzich może pożyczyć, podobno świetnie uwierają, będziesz zachwycona :evilbat:

Posted

[quote name='adda'][quote name='malawaszka']goopie baby :roflt: obudziłam cały dom i ze śmiechu mi piach z gaci wyleciał i już nie będzie tak fajnie :evilbat:[/quote] Olcia Ci ziarenek papuzich może pożyczyć, podobno świetnie uwierają, będziesz zachwycona :evilbat:[/quote] .... ja mogę dołożyć papuzich piórek :wink: świetnie łaskoczą :wink:

Posted

[quote name='Katerinas'].. ja mogę dołożyć papuzich piórek :wink: świetnie łaskoczą :wink:[/quote] Za "miętkie" dla malawaszki :roll: Chyba, że same te... badyle, czy jak im tam dasz 8)

Posted

[quote name='adda'][b]Asher[/b], czekoladę w gaciach? :o Nie rozpuszcza Ci się?[/quote]

W mojej szufladzie z gaciami panuje temperatura pokojkowa 8)

Posted

Koniec offowania :evilbat: Tera bedo fotosy :wink:

Panowie od wodociągu musieli nam troszkę rozebrać płyty chodnikowe. Ale nim Marek je poukładał, to te diablice już wykopały dół :evil:

[img]http://www.katerinas.neostrada.pl/doly1.jpg[/img]

Saba, z nosem umorusanym piachem, ucieka z miejsca zbrodni...

[img]http://www.katerinas.neostrada.pl/doly2.jpg[/img]

Gaja myśli ... uciekać czy nie? :lol: będą się złościć czy nie? :lol:
Ale kolor łapek mówi sam za siebie - winna :evilbat:

[img]http://www.katerinas.neostrada.pl/doly4.jpg[/img]

Dora nic sobie z tego nie robi :roll: :lol: Uwaliła się w świeżo wykopanej, mokrej ziemi i jest szczęśliwa :roll: :lol:

[img]http://www.katerinas.neostrada.pl/doly3.jpg[/img]

Posted

[quote name='Katerinas'] nim Marek je poukładał, to te diablice już wykopały dół :evil:[/quote] Widać ociągał się z robotą 8)

Posted

[quote name='adda'][quote name='asher']W mojej szufladzie z gaciami panuje temperatura pokojkowa 8)[/quote] To Ty nie nosisz gaci na doopie? :o[/quote] ...no chyba jednej pary gaci nie ma, nie? :wink:

Posted

[quote name='Katerinas']...no chyba jednej pary gaci nie ma, nie? :wink:[/quote] No chyba nie :-? Ale malawaszka nosi piasek w gaciach co to je akurat na doopie ma :roll:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Katerinas'] nim Marek je poukładał, to te diablice już wykopały dół :evil:[/quote] Widać ociągał się z robotą 8)[/quote]... troszkę tak... ale ciiiii :wink:

Posted

jeeeżżżuuu... to mnie się wszystko wymieszało :o piach i piórka :lol: dobrze, że dziury fotką udokumentowane bo tyż bym pomyślała, że hmmmm... w gaciach :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Katerinas']... troszkę tak... ale ciiiii :wink:[/quote] Najpierw chłopa do kompa dopuściła, a teraz ciii... :evilbat:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Katerinas']... troszkę tak... ale ciiiii :wink:[/quote] Najpierw chłopa do kompa dopuściła, a teraz ciii... :evilbat:[/quote] Nie musiałam dopuszczać :evilbat: Sam się dopuścił :evilbat:
Ja na jednym on na drugim :evilbat:

Posted

[quote name='asher'][quote name='malawaszka']odkryła przyjemność z "posiadania" piasku w gaciach :lol:[/quote]

Ja tam wole czekoladę :roll:[/quote]
:o czekolada w gaciach? :o do kibla nie zdązyłaś? :oops:

[quote name='malawaszka'][quote name='asher'][quote name='malawaszka']odkryła przyjemność z "posiadania" piasku w gaciach :lol:[/quote]

Ja tam wole czekoladę :roll:[/quote]

szkoda zębów :lol:[/quote]
łomatko :o zęby w tyłku? :o

Posted

[quote name='PIKA'] :o czekolada w gaciach? :o do kibla nie zdązyłaś? :oops:[/quote]

Raz. Jako dziecko :oops: Ale zapewniam, że nie czekolada w gaciach wtedy była :oops:

[quote name='PIKA']łomatko :o zęby w tyłku? :o[/quote]

W jakim sensie? Zębaty odbyt, czy mniej lub bardziej delikatna pieszczota? Bo to drugie - czemu nie? 8)

Posted

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
O rety! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja tu przychodzę zdjęcia oglądać taaakie rzeczy.... :lol:

Posted

[quote name='asher'][quote name='PIKA'] :o czekolada w gaciach? :o do kibla nie zdązyłaś? :oops:[/quote]
Raz. Jako dziecko :oops: Ale zapewniam, że nie czekolada w gaciach wtedy była :oops: [/quote] Próbowałaś :o :o :o

Posted

[quote name='adda'][quote name='asher']Ale zapewniam, że nie czekolada w gaciach wtedy była :oops: [/quote] Próbowałaś :o :o :o[/quote]

:o To ty musisz próbowac, żeby odróżnić gó*** od czekolady? :o