Katerinas Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='adda'][quote name='asher'] sama nie wiem ile przeleżała w szufladzie z majtkami, [/quote] Lecę swoje gacie oglądać :P[/quote] Ciekawe czy znajdziesz czekoladę, czy piasek ... jak [b]malawaszka[/b].... :wink: Moga być jeszcze kamulce ... czy jak je nazwałaś komodulce? :wink: Quote
asher Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Malawaszka znalazła piasek w gaciach? :o Czyich??? I co to są komodulce? Znam mahamaki i bobąki, ale o komodulcach nie słyszałam :hmmmm: Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='asher']Malawaszka znalazła piasek w gaciach? :o Czyich??? [/quote] Swoich :lol: Ale kurka nie pamietam gdzie o tym pisała :hmmmm: Chyba i ja musze coś na sklerozę brać. Ale ja delicji nie wpierniczyłam :wink: [quote name='asher']I co to są komodulce? Znam mahamaki i bobąki, ale o komodulcach nie słyszałam :hmmmm:[/quote] A to są duże kamienie... według [b]addy[/b] :wink: Czyli kamulce :wink: Quote
adda Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='asher']Malawaszka znalazła piasek w gaciach? :o Czyich???[/quote] W swoich, nasypała jej Luna, i malawaszka nie mogła wygarnąć tego piachu, bo to łysa polana była. Ale od tej pory malawaszka uwielbia jak ją coś uwiera :roll: [quote]I co to są komodulce? Znam mahamaki i bobąki, ale o komodulcach nie słyszałam :hmmmm:[/quote] Nie komodulce, tylko [b]kamordole!!![/b] Takie duże kamienie. Quote
adda Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Katerinas']ups... sorki - to były kamordole :wink:[/quote] No i co? No i co? :lol: Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='asher']Malawaszka znalazła piasek w gaciach? :o Czyich??? I co to są komodulce? Znam mahamaki i bobąki, ale o komodulcach nie słyszałam :hmmmm:[/quote] A co to są mahamaki i bobąki? :hmmmm: Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='adda'][quote name='Katerinas']ups... sorki - to były kamordole :wink:[/quote] No i co? No i co? :lol:[/quote] No i gucio :silly: Quote
adda Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Katerinas'] Ale ja delicji nie wpierniczyłam :wink:[/quote] A może należałoby :roll: Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='adda'][quote name='Katerinas'] Ale ja delicji nie wpierniczyłam :wink:[/quote] A może należałoby :roll:[/quote] Nie lubię słodyczy :roll: Quote
adda Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Katerinas'] No i gucio :silly:[/quote] [img]http://www.gify.com.pl/albums/bu%BFki/t_buzki_24.gif[/img] Quote
PIKA Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Katerinas'][quote name='PIKA'][quote name='skuty'][quote name='PIKA'] Ales se nick wybral :lol:[/quote] se nie wybrałem tylko przylgnoł do mine jakieś 15 lat wstecz skuty[/quote] :o a czemu? :o Po gebie dostawales ciagle, czy jak? :o[/quote] Ale drastyczne masz skojarzenia :o[/quote]jakie drastyczne? :o sie mówi, "skuc komus gębę" :roll: [quote name='adda'][quote name='asher']Malawaszka znalazła piasek w gaciach? :o Czyich???[/quote] W swoich, nasypała jej Luna,.[/quote] :hmmmm: to gdzie ona te gacie trzyma, ze jej pies piach na nie sypie? :roll: [quote name='adda'] malawaszka nie mogła wygarnąć tego piachu, bo to łysa polana była.[/quote]. Malawaszka się "tam" depiluje? :oops: Quote
adda Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='PIKA']:hmmmm: to gdzie ona te gacie trzyma, ze jej pies piach na nie sypie? :roll: [/quote] Akurat miała je na doopie :roll: [quote][quote name='adda'] malawaszka nie mogła wygarnąć tego piachu, bo to łysa polana była.[/quote]. Malawaszka się "tam" depiluje? :oops:[/quote] A to już musisz malawaszki zapytać :roll: Quote
PIKA Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='adda'][quote name='PIKA']:hmmmm: to gdzie ona te gacie trzyma, ze jej pies piach na nie sypie? :roll: [/quote] Akurat miała je na doopie :roll: [/quote] :hmmmm: chyba musiala zdjąc, bo jakby jej Lunka piachu nasypała? :o Quote
adda Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='PIKA'] :hmmmm: chyba musiala zdjąc, bo jakby jej Lunka piachu nasypała? :o[/quote] Podobno się malawaszka wypinała, tfu... schylała... a Luna kopała i jej nasypała... Quote
PIKA Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='adda'][quote name='PIKA'] :hmmmm: chyba musiala zdjąc, bo jakby jej Lunka piachu nasypała? :o[/quote] Podobno się malawaszka wypinała, tfu... schylała... a Luna kopała i jej nasypała...[/quote] taaa, jak się wypieła, to musiala wczesniej zdjąc :lol: To kara za sikanie w krzaczorach :roll: Bo chyba w samych gaciach nie chodzi? :o Quote
adda Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='PIKA']taaa, jak się wypieła, to musiala wczesniej zdjąc :lol: To kara za sikanie w krzaczorach :roll:[/quote] Tam nie było krzaczorów, jakby były to by malawaszka sobie ten piasek wysypała 8) Quote
malawaszka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 goopie baby :roflt: obudziłam cały dom i ze śmiechu mi piach z gaci wyleciał i już nie będzie tak fajnie :evilbat: Quote
malawaszka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='adda'][quote name='asher']Malawaszka znalazła piasek w gaciach? :o Czyich???[/quote] W swoich, nasypała jej Luna,.[/quote] :hmmmm: to gdzie ona te gacie trzyma, ze jej pies piach na nie sypie? :roll: [quote name='adda'] malawaszka nie mogła wygarnąć tego piachu, bo to łysa polana była.[/quote]. Malawaszka się "tam" depiluje? :oops:[/quote] a Ty nie???? :o :evilbat: Quote
PIKA Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='adda'] Tam nie było krzaczorów, jakby były to by malawaszka sobie ten piasek wysypała 8)[/quote] :o tak publicznie goły tyłek wypinała ? :o [quote name='malawaszka'] [quote name='PIKA'] Malawaszka się "tam" depiluje? :oops:[/quote] a Ty nie???? :o :evilbat:[/quote] ale, żeby zaraz zupelnie na łyso? :o :evilbat: Quote
daga10011 Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 dziewczeta sie rozgadaly :evilbat: ..a to jest galeria :wink: ..a gdzie foteczki???????? :-? Quote
malawaszka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='adda'] Tam nie było krzaczorów, jakby były to by malawaszka sobie ten piasek wysypała 8)[/quote] :o tak publicznie goły tyłek wypinała ? :o [/quote] no właśnie nie wypinała publicznie i dlatego odkryła przyjemność z "posiadania" piasku w gaciach :lol: Quote
asher Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='malawaszka']odkryła przyjemność z "posiadania" piasku w gaciach :lol:[/quote] Ja tam wole czekoladę :roll: Quote
malawaszka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='asher'][quote name='malawaszka']odkryła przyjemność z "posiadania" piasku w gaciach :lol:[/quote] Ja tam wole czekoladę :roll:[/quote] szkoda zębów :lol: Quote
Recommended Posts