taxelina Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 No to super! :loveu: Wyglaszcz cala trojke :loveu: (ale Ci zazdroszcze troche po cichu tyle jamnisiow na raz :loveu:) Quote
Mika31 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 :loveu:ja też zazdroszcze są takie śliczne Quote
bianka0 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Zapomniałam że Doroty są również wrześniowe :oops: Wszystkiego dobrego, spóźnione życzenia ale szczere.:Rose: Quote
Isadora7 Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 [quote name='deer_1987']No to super! :loveu: Wyglaszcz cala trojke :loveu: (ale Ci zazdroszcze troche po cichu tyle jamnisiow na raz :loveu:)[/QUOTE] No muszę przyznać ze nie wyobrażam sobie ze kiedyś był jeden. [quote name='Mika31']:loveu:ja też zazdroszcze są takie śliczne[/QUOTE] Śliczne, cóż dla właściciela jego pies/psy zawsze najśliczniejsze. Ale Rambo ma padaczkę, a w efekcie tez inne problemy. Ganga ma wypadajaca rzepkę (a ja zyskałam nowa umiejętność - nastawianie) a Ruda... zdrowa ale ma totalnego fiołka na moim punkcie :) [quote name='bianka0']Zapomniałam że Doroty są również wrześniowe :oops: Wszystkiego dobrego, spóźnione życzenia ale szczere.:Rose:[/QUOTE] Nic nie szkodzi wiem zę jesteś jedną z tych osób które mi życza szczerze i dobrze. Ja tez jestem w tak totalnym niedoczasie że szok. W weekend bede udawała ze mnie nie ma, wyłacze telefony i musze nadgonic bo mam pusto na allegro a tyle jamnisi ów i innych psiaków czeka. Quote
taxelina Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 ja mam zawsze Niunie tez :loveu: ale dwa jamnisie to co innego :loveu: Quote
Mika31 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 ciociu mój Maksiu ma starość i siwą mordke Pik ma bardzo chore serce i bardzo wredny charakter a i tak je mocno kocham ja przy mojej jamisi Izie za tm nauczyłam się masaży i rehabilitacji miała niedowład kończyn Quote
Celina12 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 ...tak wiele nas uczą te nasze kochane Istotki....a przede wszystkim miłości takiej prawdziwej,oddanej...wierności,przebaczania....ktoś kiedyś powiedział...pies to jedyna istota na ziemi,która kocha swego właściciela bardziej niż siebie.. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Śliczna ta Twoja trójeczka Isadorko! Pozdrowionka i mizianka dla całej Gromadki:buzi::buzi::buzi:!!! Quote
Celina12 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Rambo!!!!! Może byś w końcu napisał co u WAS???? U Harutka to piszesz....a tu co??? Nowe fotki prosze..... Quote
Isadora7 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Napisałem u Harutka, a tu jak zdjęcia kiedyś zrobie to napisze Quote
yunona Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Nie wiecie, że szewc bez butów chodzi? .... O swoich zawsze na końcu i jak czas będzie... he,he ;) Quote
rasowa2410 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 ale i tak wszyscy z niecierpliwością czekają na zdjęcia! Włączam się do protestu :D Quote
Sarunia-Niunia Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Też włączam się do protestu.... Czekamy na fotki, a póki co, ślę miazianka dla całej Trójeczki i Ich Pańci:):):) Quote
yunona Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 A zapytam, czy Isadorze robił ktoś wizytę poadopcyjną? Czy uważacie , że należałoby - tak długo nie ma fot, nie wiadomo co z psiakami:eviltong::evil_lol::grins::grins: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='yunona']A zapytam, czy Isadorze robił ktoś wizytę poadopcyjną? Czy uważacie , że należałoby - tak długo nie ma fot, nie wiadomo co z psiakami:eviltong::evil_lol::grins::grins:[/QUOTE] Tak, tak Yunonko! Święte słowa! Chyba trzeba będzie coś koniecznie zrobić w tym kierunku:mad:... !!!Pilnie poszukujemy kogoś do wizyty po/adopcyjnej w Warszawie!!! Yunona - padło na Ciebie i czekamy na efekty:crazyeye::evil_lol::diabloti: Quote
yunona Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Isadora , drżyj maleńka zrobię Ci wizytkę , bo swoich piekności nie pokazujesz.:eviltong::evil_lol::grins: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 ......:cool3::razz::eviltong:hihihi:eviltong::razz::cool3:...... Quote
Celina12 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 No dobra-jak nie ma czasu na fotki-to jakieś opowiastki z życia osobistych jamników cio???? Quote
Mika31 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ciocia tyle tragedii w tygodniu że chcemy popatrzeć na szczęśliwe jamniki Quote
rasowa2410 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 A może wszystkie wpakujemy się do niej do domu to popamięta, że trzeba foty wstawiać? hahaha Ciekawa jestem jej reakcji na nasz widok... Jamniki też pewnie by zatkało Quote
Celina12 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Rambo-weź no Ty się za Dorotę co??? A może sam opowiesz co tam u WAS słychać??? Złościłeś się na mnie,że podrywam laski z dogo....ja ostatnio ujarzmiałem wroga,z którym moja Selin spaceruje po pokojach a ta cholera ryczy,dmucha....muszę kopać na ogrodzie,pilnuję Dzieciaki.....weź coś napisz-FOKUS Quote
Isadora7 Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Dobra przycisnę Dorotę. Będzie miała teraz wolne musi znaleźć czas [IMG]http://img52.imageshack.us/img52/6755/rozm2.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts