Jump to content
Dogomania

Rambo osobisty jamnik Isadory... i osobista jamniczka Isadory - Ruda Fergie

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']No to super! :loveu: Wyglaszcz cala trojke :loveu: (ale Ci zazdroszcze troche po cichu tyle jamnisiow na raz :loveu:)[/QUOTE]

No muszę przyznać ze nie wyobrażam sobie ze kiedyś był jeden.

[quote name='Mika31']:loveu:ja też zazdroszcze są takie śliczne[/QUOTE]

Śliczne, cóż dla właściciela jego pies/psy zawsze najśliczniejsze. Ale Rambo ma padaczkę, a w efekcie tez inne problemy. Ganga ma wypadajaca rzepkę (a ja zyskałam nowa umiejętność - nastawianie) a Ruda... zdrowa ale ma totalnego fiołka na moim punkcie :)

[quote name='bianka0']Zapomniałam że Doroty są również wrześniowe :oops:

Wszystkiego dobrego, spóźnione życzenia ale szczere.:Rose:[/QUOTE]

Nic nie szkodzi wiem zę jesteś jedną z tych osób które mi życza szczerze i dobrze.

Ja tez jestem w tak totalnym niedoczasie że szok. W weekend bede udawała ze mnie nie ma, wyłacze telefony i musze nadgonic bo mam pusto na allegro a tyle jamnisi ów i innych psiaków czeka.

Posted

ciociu mój Maksiu ma starość i siwą mordke Pik ma bardzo chore serce i bardzo wredny charakter a i tak je mocno kocham ja przy mojej jamisi Izie za tm nauczyłam się masaży i rehabilitacji miała niedowład kończyn

Posted

...tak wiele nas uczą te nasze kochane Istotki....a przede wszystkim miłości takiej prawdziwej,oddanej...wierności,przebaczania....ktoś kiedyś powiedział...pies to jedyna istota na ziemi,która kocha swego właściciela bardziej niż siebie..

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

A zapytam, czy Isadorze robił ktoś wizytę poadopcyjną? Czy uważacie , że należałoby - tak długo nie ma fot, nie wiadomo co z psiakami:eviltong::evil_lol::grins::grins:

Posted

[quote name='yunona']A zapytam, czy Isadorze robił ktoś wizytę poadopcyjną? Czy uważacie , że należałoby - tak długo nie ma fot, nie wiadomo co z psiakami:eviltong::evil_lol::grins::grins:[/QUOTE]

Tak, tak Yunonko! Święte słowa! Chyba trzeba będzie coś koniecznie zrobić w tym kierunku:mad:...
!!!Pilnie poszukujemy kogoś do wizyty po/adopcyjnej w Warszawie!!!
Yunona - padło na Ciebie i czekamy na efekty:crazyeye::evil_lol::diabloti:

Posted

Rambo-weź no Ty się za Dorotę co??? A może sam opowiesz co tam u WAS słychać???

Złościłeś się na mnie,że podrywam laski z dogo....ja ostatnio ujarzmiałem wroga,z którym moja Selin spaceruje po pokojach a ta cholera ryczy,dmucha....muszę kopać na ogrodzie,pilnuję Dzieciaki.....weź coś napisz-FOKUS