MartynaP Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Isadora przepraszam ze tu ale niemoge wysłac ci PW niemasz moze zapełnionej skrzynki?? :razz: Quote
Isadora7 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Dla mnie te dni to dni pamięci i wspomnień, najsmutniejsze dni w roku od 8 lat. Dziękuję Wszystkim pamiętającym o mnie, za serce, dobre słowo i wsparcie duchowe. Przepraszam, ze nie pisze do każdego osobno. Wybaczcie, nie mogę zwyczajnie nie mogę, nie jestem w stanie. Wiem jednak, że Ci co życzą mi szczerze jak najlepiej, przyjmą taką formę moich życzeń i zrozumieją. Przeczytajcie proszę słowa pięknej kolędy ze zbiorku "Kolęd na Koniec Wieku Zbigniewa Preisnera", zamyślcie się i uczcijcie chociaż minutą ciszy, chociaż krótkim wspomnieniem pamięć tych którzy dzisiaj nie podzielą się z nami opłatkiem. A potem posłuchajcie razem ze mną kolędy (również ze zbioru Preisnera). Dziękuję, że jesteście. KOLĘDA DLA NIEOBECNYCH A nadzieja znów wstąpi w nas Nieobecnych pojawią sie cienie Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie I choć przygasł świąteczny gwar Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Daj nam wiarę, że to ma sens Że nie trzeba żałować przyjaciół Że gdziekolwiek są dobrze im jest Bo są z nami choć w innej postaci I przekonaj, że tak ma być Że po glosach tych wciąż drży powietrze Że odeszli po to by żyć I tym razem będą żyć wiecznie Przyjdź na świat, by wyrównać rachunki strat Żeby zająć wśród nas puste miejsce przy stole Jeszcze raz pozwól cieszyć się dzieckiem w nas I zapomnieć, że są puste miejsca przy stole A nadzieja znów wstąpi w nas Nieobecnych pojawią się cienie Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie I choć przygasł świąteczny gwar Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Przyjdź na świat, by wyrównać rachunki strat Żeby zająć wśród nas puste miejsce przy stole Jeszcze raz pozwól cieszyć się dzieckiem w nas I zapomnieć, że są puste miejsca przy stole słowa: Szymon Mucha, muzyka: Zbigniew Preisner [video=youtube;6Vq3w9e2V7U]http://www.youtube.com/watch?v=6Vq3w9e2V7U[/video] Quote
JamniczaRodzina. Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [SIZE="6"]Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku[SIZE="5"] Quote
yunona Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Podpinając się pod piękną kartkę JR przesyłam również Najlepsze Życzenia Noworoczne z huligankami Ferką i Harutkiem. Quote
Ajula Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 witaj Isadoro :) pieski są PRZEPIĘKNE :loveu: widać, że je bardzo kochasz Quote
majqa Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 deer_1987 napisał(a):pewnie zabiegana i nie ma czasu na foty :) To jest karygodne zaniedbanie, a nie brak czasu! ;-) Quote
Isadora7 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [quote name='majqa']to jest karygodne zaniedbanie, a nie brak czasu! ;-) [font=arial black]przegłaś!!![/font] Quote
majqa Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 A wątpię... bo co??? Łaskę robisz, cy cóóóś, że dasz te foty??? Hę??? :mad: Biegusiem tu zadowolić oczęta stęsknionych ciotek!!! Howgh! :evil_lol: Quote
majqa Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Trzeba zrobić kroczek w tył. :-) A poza tym... gorące buziaki dla Twoich cudeniek... :-) Quote
yunona Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Ja też stęskniłam się za prześlicznymi rudaskami no i podobno jest ładniutka czarnula. Nie opieraj się jak dziewica, tylko nakarm nasze spragnione oczka. Quote
Isadora7 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [quote name='yunona']Ja też stęskniłam się za prześlicznymi rudaskami no i podobno jest ładniutka czarnula. Nie opieraj się jak dziewica, tylko nakarm nasze spragnione oczka. \\Czarnulka jest z balejażem. Merlaczka. Tutaj jej zdjęcia: http://picasaweb.google.pl/isadoraisadora.dorota/NowyFolder?authkey=Gv1sRgCOrfmsbM2PWHrgE# Quote
majqa Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Urzekająca jest... Coś niesamowitego... :-o :loveu: Quote
Isadora7 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 [quote name='majqa']Urzekająca jest... Coś niesamowitego... :-o :loveu: Artystka jest, broi z wdziękiem i ma ADHD. Mieszkała sobie na wiejskim podwórku jednej z podpiotrkowskich wsi wraz z chłopczykiem Frodo, minaturowy jak Ganga: i dziewczynką, standardową jamniczką tez jak Ganga i Frodo długowłosą śliczną czarną Ami: Quote
majqa Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Przy tej urodzie wszystko musi być jej wybaczone. Poza tym - nie broi tylko odsłania kolejne karty głębi swej inteligencji. ;-) Quote
Isadora7 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 majqa napisał(a):Przy tej urodzie wszystko musi być jej wybaczone. Poza tym - nie broi tylko odsłania kolejne karty głębi swej inteligencji. ;-) Nawet Ruda nie tolerująca żadnej konkurencji traktuje ją pobłażliwie Quote
majqa Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Isadora7 napisał(a):Nawet Ruda nie tolerująca żadnej konkurencji traktuje ją pobłażliwie Przyczyna znana. :-) Są rodziną. :-) Quote
pajda67 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Zdjęcia są piękne!!!! Maleństwo urocze!!!! A uchi - NIESAMOWITE- nie potrafię pokazać o jakie zdjęcie mi chodzi. Ale z miłą chęcią popatrzyłabym również na Rambo! Quote
Isadora7 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 [quote name='majqa']Przyczyna znana. :-) Są rodziną. :-) Grabisz sobie ojjjj grabisz Quote
pajda67 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 majqa napisał(a):Przyczyna znana. :-) Są rodziną. :-) Isadoro ja tez odnoszę takie wrażenie!!!! Przecież nie oddasz takiej śliczności!!!! Quote
Recommended Posts