Jump to content
Dogomania

Rambo osobisty jamnik Isadory... i osobista jamniczka Isadory - Ruda Fergie

Recommended Posts

Posted

Gospodarza nie ma nerisy harcują:evil_lol:

A tak poważnie to podmurówka jest nie do zdarcia, robił ją super majster i jest naprawę solidna, ogród jest na skarpie i trzeb bylo nie lada pomyślunku...

• 2 weeks later...
Posted

Rambo na wsteczu

No co może brzydka jestem? :evil_lol:

Dumna i wyniosła :)

Jędzą tez potrafie być... :evil_lol:

Będę torby reklamować :):):)

A i postawę pitbulla tez umiem trzymać

Posted

Piękności! :loveu: Zdjęcie wtulonej Rudej powaliło mnie zupełnie, aż sama nabrałam ochoty, żeby ją wymiziać, ale ze względu na dzielącą nas odległość przelałam swoje chęci na moją Nokię :evil_lol:

Posted

Lilmo napisał(a):
Piękności! :loveu: Zdjęcie wtulonej Rudej powaliło mnie zupełnie, aż sama nabrałam ochoty, żeby ją wymiziać, ale ze względu na dzielącą nas odległość przelałam swoje chęci na moją Nokię :evil_lol:

Ona taka wtulona może być godzinami, najchętniej wbiłaby się we mnie.

Helga&Ares napisał(a):
Oj widzę że jakaś większa sesyjka była :cool3:

No była, była dzięki Zofia.Sasza.
Nawet do aukcji wykorzystałam wizerunek Rudej:

Torby Ekologiczne - Aukcja Charytatywna (697521947) - Aukcje internetowe Allegro

Rambiego nie udałoby się tak wykorzystać.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Rambiego nie udałoby się tak wykorzystać.

Nenę mogę tak sfocić, jak mi pożyczysz torbę. Ona ma takie wyraziste oczka. Proszące i smutne - kot ze Shreka wysiada! Wreszcie by się na coś rude obrzydlistwo przydało :evil_lol:

Posted

Zofia.Sasza napisał(a):
Nenę mogę tak sfocić, jak mi pożyczysz torbę. Ona ma takie wyraziste oczka. Proszące i smutne - kot ze Shreka wysiada! Wreszcie by się na coś rude obrzydlistwo przydało :evil_lol:

No to następna sesja "torbowa" z Neną.

Posted

Przytulać, przytulać, przytulać:

No i co podobam się?

rozmarzona? zamyślona?

a pofruwam sobie

Nie wiem dlaczego Pani mnie trzyma w tych szelkach co łapki podciągają, przecież jestem oazą spokoju:

Posted

Z wielką przyjemnością ogląda się Twoje dzieciaczki.:loveu: Są rzeczywiście piękne z długimi włosami różnego koloru jakby robione miały balejaż, lekko podkęcone - co tu dużo gadać - na topie, nie to co te nasze pospolite krótkosierściuszki. :eviltong: Zaglądam tu od czasu do czasu , żeby doładować pozytywnie akumulatorki co by mordeczka się śmiała i śmiała.:megagrin::megagrin::megagrin:
Pozdrawiamy Ferka i Harry:multi: