Zofia.Sasza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Boszszsz... Wszędzie parówy. Senny koszmar każdego porządnego kuota :crazyeye:;) Quote
AMIŚKA Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 A co Ty Isadorka na laurach spoczęłaś??:evil_lol: A gdzie zdjęcia pięknotek rudzieńkich???:p O obowiązkach zapomniałaś???:evil_lol: Toz juz tydzień minął, a fot nie ma:mad: Quote
Isadora7 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 A zostały jeszcze jakieś kawałki z jamniczego zlotu: a tu kolejne zbliżenie "szelek" Quote
Isadora7 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 A to takie tam z dzisiejszego dnia. Kiedyś się malowało obrazki pt "MartwaNatura" teraz się foci :):):): Quote
pajda67 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Isadora śliczne są te zdjęcia przyrody! Ale najpiękniej wyglądają Twoje Paroweczki, takie dostojne, zadbane , do zamiziania:loveu::loveu::loveu: Quote
AMIŚKA Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 http://img82.imageshack.us/img82/1943/dorota048.jpg a gdzies TY takiego przystojiaczka/ę/ ufociłas??:multi: bardzo mnie się podoba;);) a rudzieńkie malineczki gdziee??/takie świeze,dzisiejsze/ Quote
Isadora7 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 deer_1987 napisał(a):A masz juz ta nazwe szelek? Nie jeszcze nie dokopałam się. W moim soologu gdie je kupuje tez nazywają je po prostu relaksy. pajda67 napisał(a):Isadora śliczne są te zdjęcia przyrody! Ale najpiękniej wyglądają Twoje Paroweczki, takie dostojne, zadbane , do zamiziania:loveu::loveu::loveu: A tak sobie pstrykałam u brata w ogródku. A paróweczki aż za dostojne, właśnie je odchudzam :) AMIŚKA napisał(a):http://img82.imageshack.us/img82/1943/dorota048.jpg a gdzies TY takiego przystojiaczka/ę/ ufociłas??:multi: bardzo mnie się podoba;);) a rudzieńkie malineczki gdziee??/takie świeze,dzisiejsze/ U brata. Na zdjęciu patrzyła za druga która która uciekła przez okno. Quote
taxelina Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Isadora7 napisał(a):Nie jeszcze nie dokopałam się. W moim soologu gdie je kupuje tez nazywają je po prostu relaksy. może wobec tego tze. "relaksy" (easy walk), Z kolei te easy walk to nie sa do konca okej szelki :( ani jak pies ciagnie ani jak dobrze chodzi. Quote
danka1234 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ależ mieliscie super jamniczy zlot.:lol: było co oglądać.:multi: Quote
hovomaniaczka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 http://img82.imageshack.us/img82/1943/dorota048.jpg ale sliczny ciun!:loveu: http://img33.imageshack.us/img33/4993/dorota001.jpg ach te jamniki dlugowlose... masz racje teraz malo kto maluje - teraz jest era focenia! :lol: Quote
caelestis Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Tylko pozazdrościć jamniczego złotu:evil_lol: A jamniory jak zawszze cudne :loveu::loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Prześliczne te dłuuuugie, kosmate rudaski:lol:... Quote
diuna_wro Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ale ubaw! Dopiero teraz obejrzałam sesję. Rewelacja, hmm jak w sklepie z serdelkami:loveu::loveu: :evil_lol: wszędzie walały się serdelki, nic tylko brać i zjadać. Mniam, zaczęłabym do Rambo! Quote
Isadora7 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 diuna_wro napisał(a):Ale ubaw! Dopiero teraz obejrzałam sesję. Rewelacja, hmm jak w sklepie z serdelkami:loveu::loveu: :evil_lol: wszędzie walały się serdelki, nic tylko brać i zjadać. Mniam, zaczęłabym do Rambo! Dobry wybór, on jest bardzo kontaktowy i przyjacielski. Taki Brat Łata. Ale na Rudej pewnie skończyłabyś. Zżera wsszystko co się w okolicy mojej i Rambiego pojawi. Quote
diuna_wro Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Rudą-Słodycz zostawiłabym sobie na deser:cool3: Quote
JamniczaRodzina. Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [SIZE="5"]Bukiet najwspanialszych życzeń, uśmiechu i szczęścia, radości każdego dnia oraz wszelkiej pomyślności przesyła: [SIZE="5"]cała ludzko jamnicza rodzinka [SIZE="5"] Quote
Isadora7 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Elu nawet nie wiesz jaką przyjemność mi zrobiłaś... a potrzebne mi to dzisiaj bardzo. Dziekuję serdecznie. Quote
taxelina Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ja tez zycze wszystkiego najlepszego! Zeby psiaki nie chorowaly! Zeby adopcje psow byly latwiejsze i szczesliwe! Quote
hovomaniaczka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, usmiechu i sloneczka w kazdy dzien! Quote
yunona Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ja również przyłączam się do Życzeń Imieninowych :Rose:i życzę dobrego zdrówka, żebyś miała siłę dalej kontynuować tak piękną pasję , kochać swoje włochate szczęścia jak również spełnienia marzeń i szczęścia w życiu osobistym.:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
walko1 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ooooo... Isadora - wszystkiego najlepszego !!!! Spóźnione ale szczere życzenia imieninowe ode mnie i moich panienek (one machają ogonkami) :loveu: Quote
Isadora7 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Dziękuje Wam bardzo za życzenia. Tak mały poczęstunek :) Quote
Recommended Posts