irenaka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Kasiu! Zostaw swoje allegro tylko tekst wstaw od Izy. Popraw mój mai:[email protected] Quote
kasia14 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 irenaka napisał(a):Kasiu! Zostaw swoje allegro tylko tekst wstaw od Izy. Popraw mój mai:[email protected] ale to chyba bez sensu zeby były dwa takie same allegro i oba nie wyróżnione... :roll: Quote
irenaka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 kasia14 napisał(a):ale to chyba bez sensu zeby były dwa takie same allegro i oba nie wyróżnione... :roll: Może masz rację, poczekaj na Kamilkę:loveu: z decyzją. Quote
majqa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dziewczyny, na wątku przewijają się fotki Amorka. Zróbcie w jednym poście zgrupowanie ok. 5ciu najlepszych, najchwytliwszych, by było skąd je pobierać. Też pomogę w poogłaszaniu. Jeszcze jedna sprawa. Wiele spośród stron ogłoszeniowych wpuszcza zdjątka o wielkości mniej niż 30kb, jeśli Wasze mają taką wielkość to OK. Jeśli nie, a potraficie je pomniejszyć, zróbcie to. W razie kłopotów napiszcie taką prośbę do Isadora7. Poproście ją o mail, prześlijcie fotki, podajcie jej link do wątku, a Isadorka po pomniejszeniu wrzuci je w jeden post. Quote
Folen Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Majqa a Ty ciągle "tu"... jak ja, przewijam się przez wątki...ale nie biorę udziału za bardzo... Odpisuję na pw odnośnie allegra. Quote
modliszka84 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 jutro popołudniu to zrobie, chyba ze ktos mnie uprzedzi... teraz niestety znikam, bo o 2 w nocy pobudka :roll: Quote
majqa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Folenuś, a może Ty rozprawisz się z fotkami??? Plizzzzzzzz, do stópek Twych padam...:loveu: :loveu: :loveu: Tak, tak, ja ciągle tu choć się miałam pożegnać z wątkiem! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Folen Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 A gdzie mam szukać zdjęć? To zaraz się z nimi na odchodne rozprawie. Quote
kasia14 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Folen napisał(a):A gdzie mam szukać zdjęć? To zaraz się z nimi na odchodne rozprawie. sa tu gdzies... na watku... choc bodajże 2 (3?) strony temu podawałam link do allegro i tam były wybrane te najlepsze fotki, które się nadaja do ogłoszen Quote
majqa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Przeczesałam całość. Już Ci wysyłam Kochanie (Folen :loveu:) na mail w dwóch porcjach. Wybierz te chwytliwe. Quote
Folen Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Maile odbieram, za kilka minutek będą foty przygotowane, mam nadzieję, że mój wredny laptop nie zbuntuje się w trakcie, bo tak ma ostatnio :mad: Quote
majqa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Mnie urzekły np. te (były i inne dobre ale zbyt ciemne): Quote
Kamila_s Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 tutaj allegro Amorkowe Amorek.nigdy nie bylem czyjs.POKOCHAJ WLASNIE MNIE (496428786) - Aukcje internetowe Allegro zdjecia dalam takie jakie znalazlam na watku.. kasiu apropo tego drugiego allegro zrob jak uwazasz...ja mysle,ze w tym przypadku nawet jedno allegro wiecej to malunka szansa wiecej.. Quote
majqa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Wierzę w 6ty zmysł Folen więc wysłałam jej wszystkie fotki. Trzeba poczekać na obróbkę tych, które wybierze, a wiem, że zrobi to dobrze. Również jestem zdania, że jedno allegro więcej, zwłaszcza z innym tytułem, to kolejny krok ku szansie Amorka. Quote
Folen Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Majqa "lekko" chyba mnie przecieniasz :oops: Wybrane zdjęcia, jest 5. Quote
majqa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Folen, ja Cię nie przeceniam. :shake: Problem polega na tym, że to Ty nie dostrzegasz, ile ludzkiego dobra i potencjału w Tobie drzemie. Jesteś wspaniałym, ciepłym, kompetentnym, a do tego skromnym człowiekiem. :loveu: :loveu: :loveu: To wielka kumulacja rzadkich cech, których można Ci tylko pozazdrościć. OK. Fotki są więc można ogłaszać! Quote
majqa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Na jakie województwo robić ogłoszenia??? Może łódzkie i mazowieckie? Jak sobie życzycie??? Quote
majqa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Linki znów się pitolą podam więc strony: alegratka - na mazowieckie vegie - na mazowieckie pineska - na mazowieckie eoferty.com - na mazowieckie pajęczyna - j.wyżej dwukropek - j.wyżej bono - polska - j.wyżej gumtree - j.wyżej neeon - na wielkopolskie przygarnijzwierzaka - na łódzkie adopcjapsa - na łódzkie zoonet - na mazowieckie kupiepsa - na mazowieckie petsy - na wielkopolskie eoferty.pl - na mazowieckie kokosy - na małopolskie adopcje.org - na mazowieckie interpress.net - na małopolskie telezoo - na mazowieckie graand.com - cała Polska Quote
Kamila_s Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Zobacz amorku ile nowych wspanialych osob stara Ci sie pomoc...;) prosimy o ogloszenia dla Amorka;):cool3: Quote
majqa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Kolejne ogłoszenia są na: szybko-sprzedam - na cały kraj ogloszenia.wp - na mazowieckie ojej - na cały kraj zwierzeta.i-bazar.pl - na cały kraj mójpupil - na mazowieckie petworld - na mazowieckie animalia - j.wyż forum krakvetu anonseogloszenia - na łódzkie gieldaogloszen - na mazowieckie naszezwierzaki.info - cały kraj aleokazja - na mazowieckie ogloszenia.moje.pl - j.wyż wegeterianie.pl - j.wyż hodowcy.com.pl - j.wyż Quote
Recommended Posts