majqa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 35 ogłoszonka Amusiu...oby choć jedno z nich dało efekt. :-( Quote
Folen Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Majqa, żeś mnie skomplementowała, aż mi głupio :oops: Allegro dla Amora... swoją drogą to u mnie też kiedyś był Amorek... Amor nie znaczy miłość, a cierpienie. Pomocy! (502354971) - Aukcje internetowe Allegro Quote
majqa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 No, Folenuś, poszłaś po bandzie!!! Jejku!!! :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
majqa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Następne są na: cafeanimal.pl - tu bez rejonizacji pchlitarg.com - j.wyż. owi.pl - j.wyż. 4lapy.pl - na rejon W-wy etablica.com - na wielkopolskie drobne.centrumofert.pl - na małopolskie Quote
majqa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Masz Amorku 41 ogłoszeń ode mnie i bajeczne allegro od Cioci Folen! Quote
Kamila_s Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 majqa napisał(a):Masz Amorku 41 ogłoszeń ode mnie i bajeczne allegro od Cioci Folen! majqa dziekuje za ogloszenia!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::multi:i Folen za cudowne allegro!!!:loveu::multi: xmatrix dziekuje,ze przyslasz...wysylam Ci dane potrzebne do cegielek dla Amorka;) Quote
Kamila_s Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 xmartix napisał(a):ok, tworzyc będę :cool3: :evil_lol::loveu: tworz,tworz,potem bedziemy rozsylaly i reklamowaly te cegowki:loveu::evil_lol: Quote
irenaka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 majqa napisał(a):Masz Amorku 41 ogłoszeń ode mnie i bajeczne allegro od Cioci Folen! Dziękuję Wam pięknie:loveu: Jak zobaczyłam ilość ogłoszeń i na dodatek allegro to mi tzw. szczena opadła na biurko:evil_lol: Wysłałam wczoraj do DT 100,00 na wstępne badania Amorka. A jak będziemy mieć cegiełki od Xmartix:loveu: to pewnie wystarczy na następne badania. Dzisiaj wysłałam Folen opłatę na allegro na dwa miesiące. Gdyby nie wystarczyło Folen daj znać na pw. Nie miałam kiedy zrobić ogłoszeń ale zaraz poproszę jeszcze jednego anioła o pomoc. Mam wolne tylko w piątek po południu i boję się, że jak jeszcze mi coś wyskoczy to znowu nie siądę nad nimi. Quote
Kamila_s Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 irenaka napisał(a):Dziękuję Wam pięknie:loveu: Jak zobaczyłam ilość ogłoszeń i na dodatek allegro to mi tzw. szczena opadła na biurko:evil_lol: Wysłałam wczoraj do DT 100,00 na wstępne badania Amorka. A jak będziemy mieć cegiełki od Xmartix:loveu: to pewnie wystarczy na następne badania. Dzisiaj wysłałam Folen opłatę na allegro na dwa miesiące. Gdyby nie wystarczyło Folen daj znać na pw. Nie miałam kiedy zrobić ogłoszeń ale zaraz poproszę jeszcze jednego anioła o pomoc. Mam wolne tylko w piątek po południu i boję się, że jak jeszcze mi coś wyskoczy to znowu nie siądę nad nimi. IRENKO :iloveyou::lilangel::Rose::Rose::Rose: Quote
fizia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Trzymam kciuki!!! Dodałam jeszcze na gumtree krakowskie i wrocławskie - czekam na aktywację Quote
irenaka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Jest mój kolejny dobry Aniołek:loveu: Dziękuję Quote
fizia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Amor nie znaczy miłość, a cierpienie. Pomocy! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Wrocław i jeszcze e-wierzak.pl Quote
Kamila_s Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Dziekujemy za wszystkie nowe ogloszenia:loveu::loveu: Quote
maarit Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ogłoszenia Tarnów -dodaj ogłoszenia ZA DARMO nieruchomości, motoryzacja, praca, kupię, sprzedam - Start w Różne- działy Zwierzęta oraz Oddam Ogłoszenia Lublin -dodaj ogłoszenia ZA DARMO nieruchomości, motoryzacja, praca, kupię, sprzedam - Start w Różne działy j.w. Quote
Kamila_s Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Goniu udalo Ci sie:loveu::loveu: mam nadzieje,ze czujesz sie troszke lepiej:roll: Quote
kasia14 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 irenaka napisał(a):Dziękuję Wam pięknie:loveu: Jak zobaczyłam ilość ogłoszeń i na dodatek allegro to mi tzw. szczena opadła na biurko:evil_lol: Wysłałam wczoraj do DT 100,00 na wstępne badania Amorka. A jak będziemy mieć cegiełki od Xmartix:loveu: to pewnie wystarczy na następne badania. Dzisiaj wysłałam Folen opłatę na allegro na dwa miesiące. Gdyby nie wystarczyło Folen daj znać na pw. Nie miałam kiedy zrobić ogłoszeń ale zaraz poproszę jeszcze jednego anioła o pomoc. Mam wolne tylko w piątek po południu i boję się, że jak jeszcze mi coś wyskoczy to znowu nie siądę nad nimi. A jakie badania potrzebne są Amorowi? Quote
maarit Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Kamila_s napisał(a):Goniu udalo Ci sie:loveu::loveu: mam nadzieje,ze czujesz sie troszke lepiej:roll: No w końcu "wypociłam" jakieś ogłoszonko - teraz pójdzie łatwiej. Ja sie czuję lepiej. żeby tak się Amorkowi poszczęściło chciaż. Quote
irenaka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 kasia14 napisał(a):A jakie badania potrzebne są Amorowi? Wstępny wykaz badań ustalony z moją wetką przekazałam Pani Iwonie z DT. Zobaczymy jak wyjdą i wtedy ustalimy co dalej. Quote
irenaka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Gonia13 napisał(a):No w końcu "wypociłam" jakieś ogłoszonko - teraz pójdzie łatwiej. Ja sie czuję lepiej. żeby tak się Amorkowi poszczęściło chciaż. Dziękuje Ci kolejny Aniołku za obecność na tym wątku:loveu: I życzę zdrówka:loveu: Quote
Kamila_s Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Irenko,a Gosia ta taki faktycznie Aniolek...;):loveu: tylko cos sie ostatnio rozchorowala... Gosiu jak tak sie wypocilas przy tych ogloszeniach to moze przy tej chorobie to nawet dobrze:evil_lol::eviltong::eviltong: Wieczorowa pora pozdrawiam wszystkich na forum Amorka i dziekuje za wszelka pomoc!!!!;):loveu: Quote
maarit Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Niestety to "wypociłam" to bardziej w sensie że "umęczyłam ogłoszenia" (nigdy takich nie robiłam). A choróbsko sobie mnie bardzo upodobało. Jutro nowy dzień i może coś znowu "umękolę";) . Chęci mam duże ale trochę umiejętności brak :oops: :roll:Pozdrawiam Quote
Recommended Posts