Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 I w niczym nie przypomina tego psiego nieszęścia jakim był!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
modliszka84 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Słuchajcie jest ogromny problem!!! Nie wiemy co robić. Okazało się, że Amor jak zostaje sam w domu to cały czas wyje. Iwona i jej współlokatorzy nie wiedzieli o tym, bo gdy ktoś jest w domu to on nawet nie szczeknie. Ale sąsiedzi :angryy: zamiast zwrócić im uwagę, od razu zadzwonili do spółdzielni i do właściciela mieszkania i teraz jest problem. Iwona ma nieprzyjemności i nie wiemy jak rozwiązać ten problem. POMÓŻCIE! Quote
Talcott Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ło matko ale dół:placz::placz::placz::placz: Quote
modliszka84 Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Chwilowo jest lepiej. Do tej pory Amor i sunia byli zostawiani w przedpokoju z dostepem do kuchni. Amor wył. Teraz Iwona zostawia wszystkie drzwi otwarte, poprosiła sąsiadów by nasłuchiwali i chyba jest spokój. Ale jest inny problem. Amor ma jakiegoś guzka. Dodatkowo chyba go coś boli, bo nie da się dotknąć w niektóre części ciała. Iwona ma z nim iść do weta, chcą go podespać, żeby lekarz mógł go dokładnie zbadać. Nie muszę chyba dodawać, że stały dom jest potrzebny jak najszybciej... Quote
kasia14 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 słuchajcie naprawde pilnie potrzebny jest tekst Amorkowi na allegro... Ja zawsze pisałam i nadal służę pomocą ale mój czas przed komputerem jest ostatnio ograniczony i po propstu nie dałam rady (nie mam pojęcia kto pisze ładne teksty na dogo) Quote
Kamila_s Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 wiem,ze majqa pisze ladne teksty..zaraz do niej napisze i poprosze ja o pomoc!!;) Quote
Kamila_s Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Dziewczyny mam jednego obserwatora na moim allegro dla Amorka... prosze o trzymanie kciukow i az sie boje zapeszac!!!!:cool3::roll: Quote
kasia14 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Kamila_s napisał(a):Dziewczyny mam jednego obserwatora na moim allegro dla Amorka... prosze o trzymanie kciukow i az sie boje zapeszac!!!!:cool3::roll: To znaczy ze Amorek ma juz allegro? Podasz link? Quote
Kamila_s Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ma u mnie..zrobilam mu niedawno..pisalam na forum;) prosze Was o namiary,ktore moge podac do adopcji.... az mi zadrzalo serce jak zobaczylam dzis tego obserwatora!!!:roll: Quote
Kamila_s Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ma u mnie.. http://www.allegro.pl/item452293037_amorek_nigdy_nie_bylem_czyjs_pokochaj_wlasnie_mnie.html zrobilam mu niedawno..pisalam na forum;) prosze Was o namiary,ktore moge podac do adopcji.... az mi zadrzalo serce jak zobaczylam dzis tego obserwatora!!!:roll: Quote
modliszka84 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 nr w sprawie adopcji do Iwony - 667 258 583 Quote
Kamila_s Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 juz wstawiam i blagam trzymajcie kciuki!;) Quote
kasia14 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Kamila może dopisz jeszcze jak sie zachowuje w domu. CHyba na poprzedniej stronie było info. Że juz radzi sobie na smyczy, łagodny itp. Quote
Beata19 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 No to trzymamy kciuki :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::lol: Quote
Kamila_s Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 powtorzylam allegro dla Amorka....od wczoraj mam obserwatora... kurcze mam nadzieje,ze tym razem ktos powazny,a nie tak tylko sie gapi:roll::roll: Quote
Recommended Posts