Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie jest ogromny problem!!!
Nie wiemy co robić. Okazało się, że Amor jak zostaje sam w domu to cały czas wyje. Iwona i jej współlokatorzy nie wiedzieli o tym, bo gdy ktoś jest w domu to on nawet nie szczeknie.

Ale sąsiedzi :angryy: zamiast zwrócić im uwagę, od razu zadzwonili do spółdzielni i do właściciela mieszkania i teraz jest problem. Iwona ma nieprzyjemności i nie wiemy jak rozwiązać ten problem.

POMÓŻCIE!

Posted

Chwilowo jest lepiej. Do tej pory Amor i sunia byli zostawiani w przedpokoju z dostepem do kuchni. Amor wył.
Teraz Iwona zostawia wszystkie drzwi otwarte, poprosiła sąsiadów by nasłuchiwali i chyba jest spokój.

Ale jest inny problem. Amor ma jakiegoś guzka. Dodatkowo chyba go coś boli, bo nie da się dotknąć w niektóre części ciała. Iwona ma z nim iść do weta, chcą go podespać, żeby lekarz mógł go dokładnie zbadać.

Nie muszę chyba dodawać, że stały dom jest potrzebny jak najszybciej...

Posted

słuchajcie naprawde pilnie potrzebny jest tekst Amorkowi na allegro... Ja zawsze pisałam i nadal służę pomocą ale mój czas przed komputerem jest ostatnio ograniczony i po propstu nie dałam rady (nie mam pojęcia kto pisze ładne teksty na dogo)

Posted

Kamila_s napisał(a):
Dziewczyny mam jednego obserwatora na moim allegro dla Amorka...
prosze o trzymanie kciukow i az sie boje zapeszac!!!!:cool3::roll:

To znaczy ze Amorek ma juz allegro?
Podasz link?