Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kamila_s napisał(a):
ok Kasiu to juz sobie ulzylysmy???:cool3::evil_lol:;)
ja na serio nie chce sie klocic i chce z calego serca pomoc Amorkowi...

apropo Kasiu bazarkow..moze bysmy zrobily dla Amorka???
Jezeli potrzebujesz jakies rzeczy do sprzedazy..moge cos wyslac do wystawienia;)
ja wystawiam reke na zgode:loveu:

Co do bazarków, służę pomocą;). A rzeczy mam aż nad to, znajomi mi znasza i juz pół szafy mam...

Również chce jak najlepiej dla Amorka, a i kłócić się nie chce, więc jasne - zgoda;)

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to super Kasiu..bardzo sie ciesze:loveu::loveu:
ja dzis jeszcze do poki mnie zmeczenie nie dopadnie polatam z cegielkami...zostal ostatni dzien...
a Ty Kasiu jak mozesz to zrob bazarki dla Amorka:loveu:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']No to jak ostatni dzień to zaraz odczaruje te cegiełki i sama wezme dla naszego Amorka:cool1:

kto zbiera pieniazki na niego?? w sensie na czyje konto wpłacać ?

Gosia!
Kieruj wszystkich do mnie na mail w sprawie konta:
[email protected]

Będę podawać konto Pani Iwony ale sobie zostawię wykaz osób i kwot aby później móc się przed ludźmi rozliczyć.
Bardzo proszę DT o zbieranie rachunków.

Posted

Mam potwierdzenie pierwszej wpłaty na Amorka ( z tych trzech które były zadeklarowane):
Magdalena P.:loveu: Kraków wpłata:20,00
Ja również wysłałam przelew na 20,00 jako dopłatę do 100,00. Łączna kwota faktury za badania była na 120,00

Posted

Nie można się poddawać. Dogo, jasna sprawa, usiane jest psami w potrzebie ale bywają i takie cuda, że psiaki z gorszymi rokowaniami znajdują i pomoc finansową i domki. Konieczne są skany wyników i diagnozy weta m.in. na potrzeby kolejnej edycji allegro. Można je wstawić w aukcję, a na pewno trzeba mieć je pod ręką, by w razie potrzeby podesłać zainteresowanym ludziom, jako uwiarygodnienie sytuacji.
Zbiórka kasy - szczytem szczęścia by było, gdyby jakaś fundacja użyczyła swojego konta na zbiórkę pieniążków. Rozliczenie by szło na podstawie faktur i tu też sprawa zyskałaby na przejrzystości.

Posted

irenaka napisał(a):
Kolejna wpłata dla Amorka ( poza cegiełkami).
Pani Ewelina J.:loveu: Wrocław wpłaca za pośrednictwem Pana Przeymsława L. kwotę 50,00.

oooooo cudownie:multi::multi:
zawartosc Amorkowej skarpety rosnie,rosnie:cool3::cool3:
Dzien dobry nasz kochany staruszku;)

Posted

Dziewczyny chcialam Wam napisac o pewnej wspanialej osobie,ktora wlasnie mi napisala,ze postara sie rowniez pomoc finansowo Amorkowi:loveu::loveu::multi:
Asia mieszka we Francji,ale od dluzszego czasu pomaga pieskom z dogomanii...teraz zdecydowala sie zaczac pomagac Amorkowi;)
Wiem,ze Asia od czasu do czasu czyta forum i wciaz mam nadzieje,ze ktoregos dnia sie wpisze:loveu:
Asiu DZIEKUJE CI W IMIENIU AMORKA!!!!:loveu::loveu::loveu: