kasia14 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Kamila_s napisał(a):ok Kasiu to juz sobie ulzylysmy???:cool3::evil_lol:;) ja na serio nie chce sie klocic i chce z calego serca pomoc Amorkowi... apropo Kasiu bazarkow..moze bysmy zrobily dla Amorka??? Jezeli potrzebujesz jakies rzeczy do sprzedazy..moge cos wyslac do wystawienia;) ja wystawiam reke na zgode:loveu: Co do bazarków, służę pomocą;). A rzeczy mam aż nad to, znajomi mi znasza i juz pół szafy mam... Również chce jak najlepiej dla Amorka, a i kłócić się nie chce, więc jasne - zgoda;) Quote
Kamila_s Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 no to super Kasiu..bardzo sie ciesze:loveu::loveu: ja dzis jeszcze do poki mnie zmeczenie nie dopadnie polatam z cegielkami...zostal ostatni dzien... a Ty Kasiu jak mozesz to zrob bazarki dla Amorka:loveu: Quote
kasia14 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 tylko dopiero od czwartku moge zaczac robic - wczesniej nie dam rady czasowo... Quote
Lu_Gosiak Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 No to jak ostatni dzień to zaraz odczaruje te cegiełki i sama wezme dla naszego Amorka:cool1: kto zbiera pieniazki na niego?? w sensie na czyje konto wpłacać ? Quote
Kamila_s Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ok Kasiu..moze byc od czwartku;) ja Gosiu z cegielkami wciaz na n-k serfuje:evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Kamila_s napisał(a):ok Kasiu..moze byc od czwartku;) ja Gosiu z cegielkami wciaz na n-k serfuje:evil_lol: spoko mam teraz chwile zaraz Ci pomoge :cool3::cool3: Quote
Kamila_s Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ja wciaz rozsylam cegowki...:diabloti:;) pies Widmo potrzebuje Twojej pomocy... (503621203) - Aukcje internetowe Allegro dzisiaj chyba jakis cudowny dzien bo ida cudownie cegielki;) odnowilam tez tapetke dla Amorka na n-k;) Quote
Lu_Gosiak Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Kamila_s']ja wciaz rozsylam cegowki...:diabloti:;) pies Widmo potrzebuje Twojej pomocy... (503621203) - Aukcje internetowe Allegro dzisiaj chyba jakis cudowny dzien bo ida cudownie cegielki;) odnowilam tez tapetke dla Amorka na n-k;) wystarczyło odczarować i pooooszło:cool3::cool3: tylko dalej nie wiem na czyje konto nie ma nigdzie podanego...... Quote
xmartix Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 schodzą, schodzą, Kamila pewnie przez Ciebie :evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila_s Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 no w koncu drgnely...od rana ruszam do nowa z rozsylaniem:evil_lol:;) Quote
irenaka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Lu_Gosiak']No to jak ostatni dzień to zaraz odczaruje te cegiełki i sama wezme dla naszego Amorka:cool1: kto zbiera pieniazki na niego?? w sensie na czyje konto wpłacać ? Gosia! Kieruj wszystkich do mnie na mail w sprawie konta: [email protected] Będę podawać konto Pani Iwony ale sobie zostawię wykaz osób i kwot aby później móc się przed ludźmi rozliczyć. Bardzo proszę DT o zbieranie rachunków. Quote
irenaka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Mam potwierdzenie pierwszej wpłaty na Amorka ( z tych trzech które były zadeklarowane): Magdalena P.:loveu: Kraków wpłata:20,00 Ja również wysłałam przelew na 20,00 jako dopłatę do 100,00. Łączna kwota faktury za badania była na 120,00 Quote
majqa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Nie można się poddawać. Dogo, jasna sprawa, usiane jest psami w potrzebie ale bywają i takie cuda, że psiaki z gorszymi rokowaniami znajdują i pomoc finansową i domki. Konieczne są skany wyników i diagnozy weta m.in. na potrzeby kolejnej edycji allegro. Można je wstawić w aukcję, a na pewno trzeba mieć je pod ręką, by w razie potrzeby podesłać zainteresowanym ludziom, jako uwiarygodnienie sytuacji. Zbiórka kasy - szczytem szczęścia by było, gdyby jakaś fundacja użyczyła swojego konta na zbiórkę pieniążków. Rozliczenie by szło na podstawie faktur i tu też sprawa zyskałaby na przejrzystości. Quote
Kamila_s Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Irenko ja juz pisze do tych Pan,o ktorych ci mowialm przez telefon;) super,ze juz zaczynaja sie wplaty:loveu::multi: Quote
xmartix Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 :loveu::loveu: zeszło 29 cegiełek jak na razie!!! Quote
Kamila_s Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 i oby wiecej i wiecej tych cegielek.... ja jeszcze dzis wieczorem porozsylam;);) Quote
irenaka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Kolejna wpłata dla Amorka ( poza cegiełkami). Pani Ewelina J.:loveu: Wrocław wpłaca za pośrednictwem Pana Przeymsława L. kwotę 50,00. Quote
Kamila_s Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 irenaka napisał(a):Kolejna wpłata dla Amorka ( poza cegiełkami). Pani Ewelina J.:loveu: Wrocław wpłaca za pośrednictwem Pana Przeymsława L. kwotę 50,00. oooooo cudownie:multi::multi: zawartosc Amorkowej skarpety rosnie,rosnie:cool3::cool3: Dzien dobry nasz kochany staruszku;) Quote
Kamila_s Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Do konca cegieleczek zostalo 10 godzin;) tak tylko pisze jakby komus chec naszla na taka jedna malutka,fajna Amorkowa cegielke:eviltong: Quote
Kamila_s Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Dziewczyny chcialam Wam napisac o pewnej wspanialej osobie,ktora wlasnie mi napisala,ze postara sie rowniez pomoc finansowo Amorkowi:loveu::loveu::multi: Asia mieszka we Francji,ale od dluzszego czasu pomaga pieskom z dogomanii...teraz zdecydowala sie zaczac pomagac Amorkowi;) Wiem,ze Asia od czasu do czasu czyta forum i wciaz mam nadzieje,ze ktoregos dnia sie wpisze:loveu: Asiu DZIEKUJE CI W IMIENIU AMORKA!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Pani Asiu!!! :calus: :smilecol: Przeogromne słowa wdzięczności!!! Quote
irenaka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Wklejam wyniki badań Amorka. Może ktoś się wczyta w te wyniki. Bardzo proszę. Quote
Recommended Posts