lania Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ta sztafortka jest nieziemsko przyjazna do wszystkich i naprawdę warta wzięcia do dobrego domu ma grzybka z którym przyszła a teraz został na nosku i ładnie przytyła ale jest nie wysterylizowana jak sobie ktoś ją wybierze to będzie Quote
andzia69 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 lania napisał(a):ta sztafortka jest nieziemsko przyjazna do wszystkich i naprawdę warta wzięcia do dobrego domu ma grzybka z którym przyszła a teraz został na nosku i ładnie przytyła ale jest nie wysterylizowana jak sobie ktoś ją wybierze to będzie a czy można jej porobić więcej zdjęć? Saint - moze wziąłbyś kluchę na tymczas?:diabloti: czy robi jej ktoś ogłoszenia? Quote
agaga21 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='andzia69'] czy robi jej ktoś ogłoszenia? dobrze, ze zapytałaś, bo zupełnie zapomniałam, ze miałam dziewczynkom allegro wystawić :oops: pit bull/ amstaff PIEKNE I SAMOTNE DO ADOPCJI (667412007) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. linko, kontakt jest na ciebie.jeśli mam zmienić to proszę o informacje. zobaczcie czy wszystko sie zgadza, czy niczego nie pomyliłam. Quote
Ninka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Dziekuje dziewczyny w imieniu pieknej suni!!! mam nadzieje, ze szybkio znajdzie domek!! A jesli znajdziecie chwile, prosze spojrzcie: Zakladam fundacje - przylacz sie!!! Poznan i okolice Kazda pomoc potrzebna!!! Quote
bigos Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Ninka']MLODA SUNIA WYZEL!! Ona to chyba taki mix wyżelkowy?;) Czy sunia jest jeszcze w schoronisku? Ile moze miec lat, jak znalazła się w schronisku, charakter? Poprosze o informację, zrobie jej allegro i inne ogłoszenia Quote
lania Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Sunia jest jeszcze w schronie. Ma około 2-3 lat jest bardzo przyjazna. Została znaleziona w Swarzędzu, w schronie jest około miesiąca Quote
Ninka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 lania napisał(a):Sunia jest jeszcze w schronie. Ma około 2-3 lat jest bardzo przyjazna. Została znaleziona w Swarzędzu, w schronie jest około miesiąca Troszke sprostuje, sunia nie ma jeszcze roku-10msc, i zostala oddana przez wlasciciela, bo ponoc dziecko ma alergie...:shake::placz: A charakter ma genialny!!! W boksie smutna, nie moze sie odnalezc-jak widac na zdjeciach... Jak tylko ja wyprowadzilam-po chwili zachowywala sie jak typowy szczeniak-przytulasna, radosna, rozdawala buziaki!!! Quote
Amarylis Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Mam znowuż te same pytanie odnośnie wolontariatu. Czy wolontariat nadal jest? Byłam dzisiaj niestety znowuż powiedziała mi ta sama pani, że wolontariatu nie ma. Chciałam również porobic zdjęcia i powstawiac, ale mogłam tylko przez płot... Quote
agaga21 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 BARDZO PROSZĘ O POMOC! CHODZI O POŻYCZENIE TRANSPORTERA DLA AMSTAFFA NA JUTRO!!! (okolice Poznania lub Konina) Quote
Weronia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Amarylis napisał(a):Mam znowuż te same pytanie odnośnie wolontariatu. Czy wolontariat nadal jest? Byłam dzisiaj niestety znowuż powiedziała mi ta sama pani, że wolontariatu nie ma. Chciałam również porobic zdjęcia i powstawiac, ale mogłam tylko przez płot... UUU to przykre. A ta Pani coś jeszcze mówiła na temat wolontariatu? Quote
Amarylis Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Powiedziałam jej, że o wolontariacie dowiedziałam się z internetu, na to ona, że strona schroniska już jest nieaktualna od 2 lat. Próbowałam jej powiedzieć, że było to napisane na tym forum, ale powiedziała, że mam się z nią nie kłócić. To jest wolontariat? Quote
Ninka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Dziewczyny, chodzcie prosze zobaczcie i poczytajcie o moim drugim podopiecznym!!! PON-pies z reklamy!!! SZUKA DOMU!!! Poznań Pilnie szukam jemu domku, bo bied w kolejce masa!!! A i jemu ten jeden jedyny ludz koniecznie potrzebny!!! Quote
Weronia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Amarylis napisał(a):Powiedziałam jej, że o wolontariacie dowiedziałam się z internetu, na to ona, że strona schroniska już jest nieaktualna od 2 lat. Próbowałam jej powiedzieć, że było to napisane na tym forum, ale powiedziała, że mam się z nią nie kłócić. To jest wolontariat? No chyba jest... Ale schronisko w Swarzędzu to specyficzne miejsce pod wieloma względami.. ;) Quote
leni356 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Weronia'] jamniczka: __ Co to za jamniczka z pierwszej strony wątku? Quote
EWA MONTE Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 PLAKAC SIE CHCE ! I JAK IM POMOC TYM BIEDAKOM ?:shake: Quote
lania Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 leni356 napisał(a):Co to za jamniczka z pierwszej strony wątku? Linka wydała ją do Warszawy Quote
malawaszka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 EWA MONTE napisał(a):PLAKAC SIE CHCE ! I JAK IM POMOC TYM BIEDAKOM ?:shake: ogłoszenia robić, domów szukać a nie siedzieć i płakać - z tego domów nie ma :cool1: Quote
EWA MONTE Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 JESTEM POCZATKUJACA ALE WPRAWIAM SIE SWARZEDZ JUZ JEST NA FESBOOKU RUSZYLAM SERCA BO CHYBA ZACZYNAJA REAGOWAC!:multi: ALE CO JA MOGE Z TAK DALEKA ??? Quote
lania Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ewuniu wiem że to jest daleko i nawet bardzo daleko i przepraszam za śmiałośc ale jeżeli by ci się udało zebrać parę rzeczy ( wiem że adopcja jest trochę mało prawdopodobna a przetarcie pieska przez granicę jest niebotycznie drogie, zależy też od kraju ) materiały opatrunkowe wszelkiego rodzaju, gumowe rękawice, żyletki normalne, strzykawki i igły, środki na odrobaczenie i odpchlenie oraz na odkażenie bud, woda utleniona, oraz środek na zasuszenie ran, mam nadzieję że przesłanie tych rzeczy nie będzie problemem a mieszkańcy twojego miasta może w ten sposób pomogą naszemu schronisku. Jeżeli będzie jakiś problem to coś wymyślimy, ale narazie można sprubować tym sposobem. I mam prośbę do naszych dogomaniaków i nie tylko o te same rzeczy jakie napisałam Ewie bo pieniądze się rozsypią i nie wiadomo gdzie pujdą a to co potrzebne złóżyjemy I przede wszystkim dziękuję za wasze starania obojętnie jaki wynik jest osiągnięty. Quote
maarit Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Dostałam zapytanie jakiej wielkości jest Szarotka (Debra). Proszę o tę informację... W jakim celu to nie napisano:roll: Quote
Weronia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Gonia13 napisał(a):Dostałam zapytanie jakiej wielkości jest Szarotka (Debra). Proszę o tę informację... W jakim celu to nie napisano:roll: Jest taka przed kolano z tego co pamiętam chyba... Nie zupełnie mała, ale chyba mniejsza niż średnia. Quote
maarit Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Weronia napisał(a):Jest taka przed kolano z tego co pamiętam chyba... Nie zupełnie mała, ale chyba mniejsza niż średnia. Dzięki...... Quote
maarit Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 lania - Ewa pisała że przez tydzień jej nie będzie na necie, ale napewno przeczyta nowe posty... Quote
EWA MONTE Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Itu jest problem bo prz.paczka 5 kg o wartosci50€ bedzie kosztowala jak by ja wyslac 100€ to znaczy wyrzucic pieniadze w bloto!!!! nie lepiej wyslac pieniedzy na konto !!! a tak wogle dajcie mi numer konta wyslij imeilem a ja zobacze dalej . do zobaczenia za tydzien !. Quote
Recommended Posts