Jump to content
Dogomania

Schronisko dla zwierząt w Swarzędzu (k. Poznania) - Pierwszy post - aktualizacja!!

Recommended Posts

Posted

ta sztafortka jest nieziemsko przyjazna do wszystkich i naprawdę warta wzięcia do dobrego domu ma grzybka z którym przyszła a teraz został na nosku i ładnie przytyła ale jest nie wysterylizowana jak sobie ktoś ją wybierze to będzie

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

lania napisał(a):
ta sztafortka jest nieziemsko przyjazna do wszystkich i naprawdę warta wzięcia do dobrego domu ma grzybka z którym przyszła a teraz został na nosku i ładnie przytyła ale jest nie wysterylizowana jak sobie ktoś ją wybierze to będzie

a czy można jej porobić więcej zdjęć? Saint - moze wziąłbyś kluchę na tymczas?:diabloti:
czy robi jej ktoś ogłoszenia?

Posted

[quote name='Ninka']MLODA SUNIA WYZEL!!

Ona to chyba taki mix wyżelkowy?;)

Czy sunia jest jeszcze w schoronisku? Ile moze miec lat, jak znalazła się w schronisku, charakter?

Poprosze o informację, zrobie jej allegro i inne ogłoszenia

Posted

lania napisał(a):
Sunia jest jeszcze w schronie. Ma około 2-3 lat jest bardzo przyjazna. Została znaleziona w Swarzędzu, w schronie jest około miesiąca

Troszke sprostuje, sunia nie ma jeszcze roku-10msc, i zostala oddana przez wlasciciela, bo ponoc dziecko ma alergie...:shake::placz:

A charakter ma genialny!!! W boksie smutna, nie moze sie odnalezc-jak widac na zdjeciach...

Jak tylko ja wyprowadzilam-po chwili zachowywala sie jak typowy szczeniak-przytulasna, radosna, rozdawala buziaki!!!

Posted

Mam znowuż te same pytanie odnośnie wolontariatu. Czy wolontariat nadal jest? Byłam dzisiaj niestety znowuż powiedziała mi ta sama pani, że wolontariatu nie ma. Chciałam również porobic zdjęcia i powstawiac, ale mogłam tylko przez płot...

Posted

Amarylis napisał(a):
Mam znowuż te same pytanie odnośnie wolontariatu. Czy wolontariat nadal jest? Byłam dzisiaj niestety znowuż powiedziała mi ta sama pani, że wolontariatu nie ma. Chciałam również porobic zdjęcia i powstawiac, ale mogłam tylko przez płot...

UUU to przykre.
A ta Pani coś jeszcze mówiła na temat wolontariatu?

Posted

Powiedziałam jej, że o wolontariacie dowiedziałam się z internetu, na to ona, że strona schroniska już jest nieaktualna od 2 lat. Próbowałam jej powiedzieć, że było to napisane na tym forum, ale powiedziała, że mam się z nią nie kłócić. To jest wolontariat?

Posted

Amarylis napisał(a):
Powiedziałam jej, że o wolontariacie dowiedziałam się z internetu, na to ona, że strona schroniska już jest nieaktualna od 2 lat. Próbowałam jej powiedzieć, że było to napisane na tym forum, ale powiedziała, że mam się z nią nie kłócić. To jest wolontariat?

No chyba jest...
Ale schronisko w Swarzędzu to specyficzne miejsce pod wieloma względami.. ;)

Posted

Ewuniu wiem że to jest daleko i nawet bardzo daleko i przepraszam za śmiałośc ale jeżeli by ci się udało zebrać parę rzeczy ( wiem że adopcja jest trochę mało prawdopodobna a przetarcie pieska przez granicę jest niebotycznie drogie, zależy też od kraju ) materiały opatrunkowe wszelkiego rodzaju, gumowe rękawice, żyletki normalne, strzykawki i igły, środki na odrobaczenie i odpchlenie oraz na odkażenie bud, woda utleniona, oraz środek na zasuszenie ran, mam nadzieję że przesłanie tych rzeczy nie będzie problemem a mieszkańcy twojego miasta może w ten sposób pomogą naszemu schronisku. Jeżeli będzie jakiś problem to coś wymyślimy, ale narazie można sprubować tym sposobem.
I mam prośbę do naszych dogomaniaków i nie tylko o te same rzeczy jakie napisałam Ewie bo pieniądze się rozsypią i nie wiadomo gdzie pujdą a to co potrzebne złóżyjemy
I przede wszystkim dziękuję za wasze starania obojętnie jaki wynik jest osiągnięty.

Posted

Gonia13 napisał(a):
Dostałam zapytanie jakiej wielkości jest Szarotka (Debra). Proszę o tę informację...

W jakim celu to nie napisano:roll:

Jest taka przed kolano z tego co pamiętam chyba... Nie zupełnie mała, ale chyba mniejsza niż średnia.

Posted

Itu jest problem bo prz.paczka 5 kg o wartosci50€ bedzie kosztowala jak by ja wyslac 100€ to znaczy wyrzucic pieniadze w bloto!!!! nie lepiej wyslac pieniedzy na konto !!! a tak wogle dajcie mi numer konta wyslij imeilem a ja zobacze dalej . do zobaczenia za tydzien !.