Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MARCHEWA napisał(a):
O Onku nie ma żadnych informacji.

Do schroniska trafił nowy szczeniak,sunia,malutka około 4 tygodniowa.Szukamy dla niej dt.

to jest jakiś horror :shake:

Posted

Malutka ma około 2 tygodni(tak swierdził wet)w schronisku karmiona była przeterminowanym mlekiem dla niemowląt,wisiał nad nią wyrok uśpienia,bo kto by się nią zajmował po 16-tej?

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Malutka ma około 2 tygodni(tak swierdził wet)w schronisku karmiona była przeterminowanym mlekiem dla niemowląt,wisiał nad nią wyrok uśpienia,bo kto by się nią zajmował po 16-tej?

i co z malutką?bierze ją ktoś na DT?
jaki wet tak stwierdził?nie ten ze schronu?

Posted

Malutka została wywalona z samochodu na deptaku w dzielnicy Zdrój.:mad:Zabrałam ją, ponieważ mogła zostać uspiona,mój wet określił jej wiek na 2 tyg.W schronisku była karmiona przeterminowanym mlekiem dla niemowląt,dlatego kupiłam jej mleko dla szczeniaków,pieniądze dała mi Clockwork,paragonik trzymam(42 zł)

Posted

Do końca sierpnia siedze w domu, wolnego czasu mi chwilowo nie brakuje, ale przez tą zas... parwowiroze mam związane ręce :placz:

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Malutka została wywalona z samochodu na deptaku w dzielnicy Zdrój.:mad:Zabrałam ją, ponieważ mogła zostać uspiona,mój wet określił jej wiek na 2 tyg.W schronisku była karmiona przeterminowanym mlekiem dla niemowląt,dlatego kupiłam jej mleko dla szczeniaków,pieniądze dała mi Clockwork,paragonik trzymam(42 zł)

przepraszam bardzo.. i oni się dziwia, że pieski mają coś z żołądkami?????????
jak można dawać szczeniakom przeterminowane mleko????????:angryy:

Posted

JAk cioteczka Marcheweczka odkarmi maluszka mleczkiemi kurczaczkiem... to w razie konieczności może go przywieźć do ciotki halbiny na tzw zimny wychów szczeniąt... na suche i puszeczkowe... :roll:

Posted

W schronisku jest jeszcze ten szczeniak,ma już 5-6 miesięcy.Jest niewielki,taki troszkę większy od jamnika,do połowy łydki.Strasznie lgnie do ludzi.Pomóżmy mu znaleźć dom.

Posted

Rinuś napisał(a):
Alicja nie wiesz jAK się czuje Onek?

słuchajcie...gadamy o pierdołach a surowicy jak nie ma tak nie ma :shake:

[FONT=Arial]onek podobno został na leczeniu u pani wet :shake:nic nie wiemy ....[/FONT]

Posted

Dziewczyny, widze ze dialog jakos sié urwal... Czy w ogóle mam robic bazarek na te szczeniaki czy nie ma takiej potrzeby, skoro surowicy nikt nie zalatwia i sprawa szczeniaków wlasciwie utknéla w martwym punkcie? Jakby co, mogé przekazac dochód na inne szczeniaki, jesli uznacie, ze juz nie ma takiej potrzeby tutaj.

Posted

emilia2280 napisał(a):
Dziewczyny, widze ze dialog jakos sié urwal... Czy w ogóle mam robic bazarek na te szczeniaki czy nie ma takiej potrzeby, skoro surowicy nikt nie zalatwia i sprawa szczeniaków wlasciwie utknéla w martwym punkcie? Jakby co, mogé przekazac dochód na inne szczeniaki, jesli uznacie, ze juz nie ma takiej potrzeby tutaj.

Emilko, pani wet mowila-powtarzam to co mi mowila,ze teraz nie ma potrzeby aby podac surowice ale nie ma juz w zapsie caniserinu. I gdby znalezli sie darczyncy(150zl) to ona zakupi i bedzie w lodowce, na zas, wrazie cos.

Posted

ARKA napisał(a):
Emilko, pani wet mowila-powtarzam to co mi mowila,ze teraz nie ma potrzeby aby podac surowice ale nie ma juz w zapsie caniserinu. I gdby znalezli sie darczyncy(150zl) to ona zakupi i bedzie w lodowce, na zas, wrazie cos.

To super, bazarek w moim podpisie jest m.in. na te psiéta.

Posted

BBeta napisał(a):
Ja też się już zaczynam powoli gubić... W sprawie surowicy zostaniemy zapewne pominięci, a nie wiem czy dostane ją gdzieś w Bielsku w takim razie mam się skontaktować bezpośrednio z tą wetką ze schroniska i ją powiadomić żeby dla nas też zamówiła? Czy może ktoś poda jej liczbe i uwzględni również nas? Do Jastrzębia po surowice moge podjechać...

Pytam tylko orientacyjnie, dzięki za odpowiedź

OK, poprosze o podanie nazwy leku

BBeta czy to Twoje malenstwo ma jakis watek????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...