MARCHEWA Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 O Onku nie ma żadnych informacji. Do schroniska trafił nowy szczeniak,sunia,malutka około 4 tygodniowa.Szukamy dla niej dt.
Rinuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 MARCHEWA napisał(a):O Onku nie ma żadnych informacji. Do schroniska trafił nowy szczeniak,sunia,malutka około 4 tygodniowa.Szukamy dla niej dt. to jest jakiś horror :shake:
MARCHEWA Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Zaraz jadę do schroniska z karmą dla psów z bazarkowych pieniędzy(za co bardzo dziękuję dogomaniakom)to dowiem się więcej.
MARCHEWA Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Malutka ma około 2 tygodni(tak swierdził wet)w schronisku karmiona była przeterminowanym mlekiem dla niemowląt,wisiał nad nią wyrok uśpienia,bo kto by się nią zajmował po 16-tej?
MARCHEWA Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Oto Milka: Milka chwilowo przebywa u mnie,bo wieczorem mogłaby zostać uśpiona,potrzebny dt.
Rinuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 MARCHEWA napisał(a):Malutka ma około 2 tygodni(tak swierdził wet)w schronisku karmiona była przeterminowanym mlekiem dla niemowląt,wisiał nad nią wyrok uśpienia,bo kto by się nią zajmował po 16-tej? i co z malutką?bierze ją ktoś na DT? jaki wet tak stwierdził?nie ten ze schronu?
emilia2280 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 A wiadomo skád ta tluscioszka przyszla i co z matká i resztá rodzenstwa?
MARCHEWA Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Malutka została wywalona z samochodu na deptaku w dzielnicy Zdrój.:mad:Zabrałam ją, ponieważ mogła zostać uspiona,mój wet określił jej wiek na 2 tyg.W schronisku była karmiona przeterminowanym mlekiem dla niemowląt,dlatego kupiłam jej mleko dla szczeniaków,pieniądze dała mi Clockwork,paragonik trzymam(42 zł)
BBeta Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Do końca sierpnia siedze w domu, wolnego czasu mi chwilowo nie brakuje, ale przez tą zas... parwowiroze mam związane ręce :placz:
Rinuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 MARCHEWA napisał(a):Malutka została wywalona z samochodu na deptaku w dzielnicy Zdrój.:mad:Zabrałam ją, ponieważ mogła zostać uspiona,mój wet określił jej wiek na 2 tyg.W schronisku była karmiona przeterminowanym mlekiem dla niemowląt,dlatego kupiłam jej mleko dla szczeniaków,pieniądze dała mi Clockwork,paragonik trzymam(42 zł) przepraszam bardzo.. i oni się dziwia, że pieski mają coś z żołądkami????????? jak można dawać szczeniakom przeterminowane mleko????????:angryy:
MARCHEWA Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 A to moje rozliczenie za bazarki. Wpłynęło 106 zł Wydane 99,95 zł
emilia2280 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Marchewa, Alicja, Clockwork, czy bédá jakies zdjécia ze schronu? Chcemy pomóc, ale jak bez Waszej wspólpracy?
halbina Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 JAk cioteczka Marcheweczka odkarmi maluszka mleczkiemi kurczaczkiem... to w razie konieczności może go przywieźć do ciotki halbiny na tzw zimny wychów szczeniąt... na suche i puszeczkowe... :roll:
clockwork Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 więcej o schronie + foty http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49462 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10453159#post10453159 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10489998#post10489998
MARCHEWA Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 W schronisku jest jeszcze ten szczeniak,ma już 5-6 miesięcy.Jest niewielki,taki troszkę większy od jamnika,do połowy łydki.Strasznie lgnie do ludzi.Pomóżmy mu znaleźć dom.
MARCHEWA Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Jutro założę mu osobny wątek i ogłoszę na Allegro.
Alicja Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Rinuś napisał(a):Alicja nie wiesz jAK się czuje Onek? słuchajcie...gadamy o pierdołach a surowicy jak nie ma tak nie ma :shake: [FONT=Arial]onek podobno został na leczeniu u pani wet :shake:nic nie wiemy ....[/FONT]
emilia2280 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Dziewczyny, widze ze dialog jakos sié urwal... Czy w ogóle mam robic bazarek na te szczeniaki czy nie ma takiej potrzeby, skoro surowicy nikt nie zalatwia i sprawa szczeniaków wlasciwie utknéla w martwym punkcie? Jakby co, mogé przekazac dochód na inne szczeniaki, jesli uznacie, ze juz nie ma takiej potrzeby tutaj.
ARKA Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 emilia2280 napisał(a):Dziewczyny, widze ze dialog jakos sié urwal... Czy w ogóle mam robic bazarek na te szczeniaki czy nie ma takiej potrzeby, skoro surowicy nikt nie zalatwia i sprawa szczeniaków wlasciwie utknéla w martwym punkcie? Jakby co, mogé przekazac dochód na inne szczeniaki, jesli uznacie, ze juz nie ma takiej potrzeby tutaj. Emilko, pani wet mowila-powtarzam to co mi mowila,ze teraz nie ma potrzeby aby podac surowice ale nie ma juz w zapsie caniserinu. I gdby znalezli sie darczyncy(150zl) to ona zakupi i bedzie w lodowce, na zas, wrazie cos.
emilia2280 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 ARKA napisał(a):Emilko, pani wet mowila-powtarzam to co mi mowila,ze teraz nie ma potrzeby aby podac surowice ale nie ma juz w zapsie caniserinu. I gdby znalezli sie darczyncy(150zl) to ona zakupi i bedzie w lodowce, na zas, wrazie cos. To super, bazarek w moim podpisie jest m.in. na te psiéta.
Rinuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]onek podobno został na leczeniu u pani wet :shake:nic nie wiemy ....[/FONT] u TEJ Pani wet???????
agbar Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 BBeta napisał(a):Ja też się już zaczynam powoli gubić... W sprawie surowicy zostaniemy zapewne pominięci, a nie wiem czy dostane ją gdzieś w Bielsku w takim razie mam się skontaktować bezpośrednio z tą wetką ze schroniska i ją powiadomić żeby dla nas też zamówiła? Czy może ktoś poda jej liczbe i uwzględni również nas? Do Jastrzębia po surowice moge podjechać... Pytam tylko orientacyjnie, dzięki za odpowiedź OK, poprosze o podanie nazwy leku BBeta czy to Twoje malenstwo ma jakis watek????
MARCHEWA Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Właśnie Alicja mi napisała,że ONEK nie żyje!I wetka stwierdziła,że Magda zabiła go karmą!
Recommended Posts