Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No nie, ja przecież tego nie wytrzymam:-(, przeciez ta wetka kompletnie nie zna sie na swoim zawodzie, to straszne:placz::placz:, tego nie można tak zostawić.
Ile jeszcze psiaków musi umrzeć ,żeby ta wetka otworzyała oczy??

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]Tak jak Marchewa napisała .....ONek dzięki troskliwej :roll:opiece wetki opuścił nasz świat ....szkoda że ostatnie chwile TAM w lecznicy spedziłeś a nie wśród kochających Cię osób ......ONECZKU

• Przepraszam :-(

Co do spraw surowicy ......w żadne fundusze na to wydane proszę NAS nie mieszać , bo napisałam że ja byłabym w stanie wpłacić osobie prywatnej na dogo a nie na konto stowarzyszenia czy wetki ...nikt Wam nie daje gwarancji do jakich psów trafią ....

Nas opisano że jesteśmy psychiczne furiatki i nawet nam głupie dogomanki pomóc nie potrafią , a te mądre:roll: mają o nas też takie zdanie ....słowa osoby wykształconej :roll:no cóż kulture i inteligencje jedni mają wrodzoną Ci inni tylko nabytą :cool1:to jeszcze dopiszę , że

Od dziś Wszelkich informacji dotyczących PSÓW , ich bytu , zdrowia etc etc udzielać Wam będzie telefonicznie wetka, kierownik , ARKA ...

Dziękujemy za wszystko co popsułaś Arko ...piszę to ku przestrodze TYM którzy kiedykolwiek chcieliby wsparcia i pomocy

BBeta jeśli zdobędziesz surowicę ....bierz .....zapłacimy
  • [SIZE=2]z tych pieniązkow które są pozbierane na schronisko , bo skoro nie możemy psów karmić bo je trujemy i mamy sobie karme wsadzić :roll: to będą spożytkowane inaczej [/FONT]

Posted

maggie1971 napisał(a):
    No nie, ja przecież tego nie wytrzymam:-(, przeciez ta wetka kompletnie nie zna sie na swoim zawodzie, to straszne:placz::placz:, tego nie można tak zostawić.

[FONT=Arial]
    pisałam już ze to ta sama wetka która osobie zobligowanej do sterylki suni umową adopcyjną odmówiła zabiegu polecając zastrzyki zaś jej sunia oczekuje kolejnych szczeniąt z przygodnym psem ...

to ja jeszcze wkleję Cele Stowarzyszenia ...tak na wyrywki ...

[/FONT] Zamierzamy prowadzić szeroko zakrojoną akcję adopcji zwierząt bezdomnych oraz takich których celem będzie likwidacja niekontrolowanego rozrodu psów i kotów.

Wspólnie całym zespołem, jak i każdy z nas indywidualnie będzie niósł pomóc bezdomnym pokrzywdzonym zwierzętom....

W trakcie festynów oraz innych imprez otwartych będziemy chcieli pokazać zwierzęta mieszkające z nami w naszych domach, a poprzez ich prezentację chcemy dotrzeć do dzieci młodzieży z szeroko zakrojoną akcją informacyjną. Będziemy służyli pomocą i informacją o problemach związanych z adaptacją naszych pupilów do życia w warunkach domowych.:roll:

Podobnie jak to ma miejsce w wielu miastach ościennych stowarzyszenie czyni i nadal będzie czyniło starania o przejęcie nadzoru nad schroniskiem dla zwierząt gdyż los zwierząt zaniedbanych, niechcianych, bezdomnych jest przedmiotem naszej najwyższej troski.
    [FONT=Arial]

oczywiście TO NIE BYŁO PARWO :cool1:
    [/FONT]

Posted

MARCHEWA napisał(a):
    Właśnie Alicja mi napisała,że ONEK nie żyje!I wetka stwierdziła,że Magda zabiła go karmą!

że co?????????????????????????????

ja *******e!!!!!!!!!!

• :placz:
    maggie1971 napisał(a):

nie otworzyła oczy tylko żeby zmienili na innego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Posted

Alicja napisał(a):

[FONT=Arial]BBeta jeśli zdobędziesz surowicę ....bierz .....zapłacimy [SIZE=2]z tych pieniązkow które są pozbierane na schronisko , bo skoro nie możemy psów karmić bo je trujemy i mamy sobie karme wsadzić :roll: to będą spożytkowane inaczej [/FONT]

Alu dlatego pytalam czy maluch ma jakis watek..nie chcialam tu zasmiecac,a chcialam powiedziec BBecie,ze pokryje koszt surowicy.
    EDIT: Ja pokryje...bo tak to zabrzmialo bez tych moich ogonkow...
    Dlatego BBeta jesli moge prosze na PW numer konta.

Reszte twojego postu Alu jak i wiele innych tu pomijam milczeniem....:shake:

Posted

Alicja napisał(a):
    [FONT=Arial]
    BBeta jeśli zdobędziesz surowicę ....bierz .....zapłacimy [SIZE=2]z tych pieniązkow które są pozbierane na schronisko , bo skoro nie możemy psów karmić bo je trujemy i mamy sobie karme wsadzić :roll: to będą spożytkowane inaczej
    [/FONT]

Załatwiłam karmę dla schroniska, i miałam ja przywieźć w tym tygodniu, czy to znaczy ze Oni jej nie beda podawać psom:crazyeye:

Posted

emilia2280 napisał(a):
    Ale dziewczyny, czy wetka onka wydania odmówila? Chcialam zaplacic i nie tylko ja, zeby byl zabrany do kliniki- tej co Czekoladek biedak. Co nawalilo?

Nie chcieli wydać Onka
  • , stwierdzili ze ma niestrawnośc i ze będa go leczyć sami

• Posted

emilia2280 napisał(a):
    To ja juz nie wiem, jak pomagac jesli nawet psa nie wydadzá na leczenie...

[FONT=Arial]nie wydadzą ...leczyć będzie schroniskowa czy jak kto woli stowarzyszeniowa wetka
    żaden chory pies nie zostanie wydany
    [/FONT]

Posted

Czyli wychodzi na to ,m że według "wetki" (tej baby weterynbarzem nie można nazwać!!!!) przeterminowane mleko jest korzystniejsze niż zwykłe jedzenie!!!
    płakać mi się chce :-(

czy miasto zareaguje na to ?:shake:

Posted

włosy na głowie stają jak to czytam...i to wszystko dla dobra tych psiaków...szkoda ,że one nie moga zabrać głosu....a może nawet dobrze...bo za duzo by powiedziały i znowu ktos mogłby sie obrazić, poczuć znieważony.ktos tu zapomniał po co tak naprawdę tu wszycy jesteśmy i jaki nas cel powinien łączyć. przykre.

Posted

.
    Dziewczyny powinniście wziąć zwłoki ONKa i iść na sekcję...jest taka możliwość?czy zwłoki już zostały zutylizowane? przez wetke!

Posted

Rinuś napisał(a):
    i vice versa...
    Dziewczyny powinniście wziąć zwłoki ONKa i iść na sekcję...jest taka możliwość?czy zwłoki już zostały zutylizowane? przez wetke!

Alicja napisał(a):
    [FONT=Arial]

Od dziś Wszelkich informacji dotyczących PSÓW , ich bytu , zdrowia etc etc udzielać Wam będzie telefonicznie wetka, kierownik , ARKA ...

[/FONT]

my już w tym temacie nie mamy nic do powiedzenia

Posted

agbar napisał(a):
    BBeta czy to Twoje malenstwo ma jakis watek????

Nie, piesek nie ma jeszcze swojego wątku na dogo ;)

Alicja napisał(a):
    [FONT=Arial]BBeta jeśli zdobędziesz surowicę ....bierz .....zapłacimy z tych pieniązkow które są pozbierane na schronisko , bo skoro nie możemy psów karmić bo je trujemy i mamy sobie karme wsadzić :roll: to będą spożytkowane inaczej [/FONT]

Niestety nigdzie w Bielsku nie ma surowicy :shake:

agbar napisał(a):
    Alu dlatego pytalam czy maluch ma jakis watek..nie chcialam tu zasmiecac,a chcialam powiedziec BBecie,ze pokryje koszt surowicy.
    EDIT: Ja pokryje...bo tak to zabrzmialo bez tych moich ogonkow...
    Dlatego BBeta jesli moge prosze na PW numer konta.

Tak jak napisałam wyżej, surowicy nie ma, obdzwoniłam wszystkie większe kliniki i lecznice w Bielsku, weterynarzowi też się jej nie udało zdobyć :shake:

Jeżeli chodzi o szczeniaka, który jest u mnie - z własnej kieszeni pokryłam cały koszt dotychczasowych wizyt u weta i z własnej kieszeni pokryje koszt późniejszych szczepień

Posted

BBeta napisał(a):
    Nie, piesek nie ma jeszcze swojego wątku na dogo ;)

Niestety nigdzie w Bielsku nie ma surowicy :shake:

[FONT=Arial]skontaktuj się proszę z Maggie1971 lub Halbinką ...może ich wetki zamówily by dla Ciebie [/FONT]

Tak jak napisałam wyżej, surowicy nie ma, obdzwoniłam wszystkie większe kliniki i lecznice w Bielsku, weterynarzowi też się jej nie udało zdobyć :shake:

Jeżeli chodzi o szczeniaka, który jest u mnie - z własnej kieszeni pokryłam cały koszt dotychczasowych wizyt u weta i z własnej kieszeni pokryje koszt późniejszych szczepień

[FONT=Arial]
    Beata .....miałaś dużo wydatków więc naprawde to nie ujma przyjąć pieniążki za leczenie ....zrobilas dla Nas bardzo dużo
    [/FONT]

Posted

Muszę przyznać, że dawno tutaj nie zaglądałam, ale szlag mnie trafia jak to czytam. SUROWICA POTRZEBNA? To dlaczego nikt nie pomyślał o szpitalu w Dąbrowie Górniczej? Ja rozumiem, że jest tam dawka zaledwie dla 3 szczeniaków i jednocześnie aż dla 3!!!!

Co jest grane????

Posted

maggie1971 napisał(a):
    Załatwiłam karmę dla schroniska, i miałam ja przywieźć w tym tygodniu, czy to znaczy ze Oni jej nie beda podawać psom:crazyeye:

[FONT=Arial]
    Madziu jak można podawać psom takie świństwo :shake:one mają rarytasy i tyle że w niedziele muszą pościć bo by im sie sadełko odłożyło :roll:

wiem że to przykre ale jeśli nam zabronią dokarmiania to bedziemy Cię prosić o zawiezienie do innego schroniska ....wszędzie mamy potrzebujące i głodne psy ... tylko serce mnie boli że te będą miały puste brzuszki :-(....poczekajmy z decyzją do jutra czy nawet do końca miesiąca [/FONT]

Posted

zulugula napisał(a):
    Muszę przyznać, że dawno tutaj nie zaglądałam, ale szlag mnie trafia jak to czytam. SUROWICA POTRZEBNA? To dlaczego nikt nie pomyślał o szpitalu w Dąbrowie Górniczej? Ja rozumiem, że jest tam dawka zaledwie dla 3 szczeniaków i jednocześnie aż dla 3!!!!

Co jest grane????

[FONT=Arial]zulugula ....wetka twierdzi że nie jest potrzebna PSOM w Schronisku :shake:...przecież to nie parwo ....musialabyś wczytać się w temat [/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
    [FONT=Arial]
    Beata .....miałaś dużo wydatków więc naprawde to nie ujma przyjąć pieniążki za leczenie ....zrobilas dla Nas bardzo dużo
    [/FONT]

Przeznaczcie te pieniądze na coś innego, nie zapłaciłam dużo, więc dla mnie to nie problem

Zobaczcie jak pięknie śpiewa, wystarczy jedno uderzenie łyżką o garnek :cool3:

Guest
    This topic is now closed to further replies.

• Create New...