Bila Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 A jak Duża z Małą, bo na fotkach to duża chyba lekko zafascynowana maluchem? Quote
lavinia Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Uwaga, uwaga, ważna informacja w związku z tym, że jeden z potencjalnych domów nie uzyskał akceptacji jak na razie ( a było ostro :diabloti: ), jedna z suczek wciąż poszukuje domu stałego. To jest suczka w DT u Agaty - air, taka ze śmieszną czarną obwódką wokół oczka. Chętnych ( i odważnych :evil_lol: ) prosimy o zgłaszanie się do mnie lub Agaty lub Maupy, ale i tak decyzję podejmiemy wspólnie :eviltong:. Agata, może wklej jakieś zdjęcie niuni . Quote
Benia-b Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 To nie zdjęcia-to bulwa fantastyczna! Ja się dopiero rozkręcam-czekam na moment fotki stadnej......chociaz to chyba nie jest dobry pomysł:cool1:-bo jak ciotki zobacza takie maleństwo (+-2kg) w otoczeniu reszty(+-145kg) to mnie zamordują:evil_lol: Duża jak na razie matkuje-ale ze niezbyt delikatnie-(nosem potrafi dzidzię do przewrotów doprowadzić -ma szlaban:cool1:-póki dzidzia masy nie nabierze-tylko dotykamy-nie bawimy się:shake: Quote
Bila Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Benia-b napisał(a):To nie zdjęcia-to bulwa fantastyczna! Ja się dopiero rozkręcam-czekam na moment fotki stadnej......chociaz to chyba nie jest dobry pomysł:cool1:-bo jak ciotki zobacza takie maleństwo (+-2kg) w otoczeniu reszty(+-145kg) to mnie zamordują:evil_lol: Tyle razem masz tego?:-o:evil_lol: Bordożka ile waży? Quote
lavinia Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Beniu - niech maleńka dobrze się chowa. Ona zawsze będzie przeze mnie darzona szczególnymi względami :loveu::loveu: Kiedy ją tylko zobaczyłam, wiedziałam, że nie mogę jej zabrać do domu - to byłoby zbyt bolesne...ale wiem, ze u Ciebie będzie szczęśliwa. Dziękuję Ci. Quote
Benia-b Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 To ja Wam dziekuje, za takie małe cudenko:loveu: Bila-u mnie dwa bordogi, bokserka, kundelek królewski i kot olbrzym:cool3: Bordożka szczypiorek-musi byc chuda ze wzgledu na stawy -tak ok 53kg Quote
Bila Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Benia-b napisał(a):To ja Wam dziekuje, za takie małe cudenko:loveu: Bila-u mnie dwa bordogi, bokserka, kundelek królewski i kot olbrzym:cool3: Bordożka szczypiorek-musi byc chuda ze wzgledu na stawy -tak ok 53kg To chudzieńka bordożka:evil_lol::evil_lol:. Ja więcej ważę:angryy::evil_lol:. A to się Emisi dom z wielkopsami trafił:loveu: Quote
lavinia Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 uważam, że podobieństwo jest uderzające :loveu: tylko, że Twoja mała będzie zawsze zdrowa i będzie żyła z wami długo i szczęśliwie, jestem tego pewna :loveu::loveu: Quote
Benia-b Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 :crazyeye:Widze, że u Ciebie wersja maxi:evil_lol:. Rzeczywiście niesamowite podobieństwo:loveu:.. Będe o nią dbała najlepiej jak potrafię-należy jej się wszystko co najlepsze(co nie znaczy, ze moje ukochane klapcie musi wcinać:mad:) Quote
netti1 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 no wiesz co,szkoda ci kapci dla psinki??????:evil_lol: Quote
Bila Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Benia załóż fotobloga w galerii, jeśli nie masz, a jak masz to poproszę o linka. Ja bym chciała więcej fot i małej i dużych:razz: Quote
Benia-b Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 netti1 napisał(a):no wiesz co,szkoda ci kapci dla psinki??????:evil_lol: ..ale ona je razem z moja nogą zżera:mad: Quote
Benia-b Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Bila-na to musze znaleźc czas-a go malusieńko u mnie....Postaram się od czasu do czasu coś wrzucic... Quote
Bila Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Benia-b napisał(a):..ale ona je razem z moja nogą zżera:mad: Ale tam przesadzasz:evil_lol::evil_lol:. Tam lekutko ci ją nadgryzie i zaraz wielkie halo:evil_lol::lol: Quote
Benia-b Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Bila napisał(a):Ale tam przesadzasz:evil_lol::evil_lol:. Tam lekutko ci ją nadgryzie i zaraz wielkie halo:evil_lol::lol: ...ale jam koscista, jeszcze się maleństwo zadławi:evil_lol:.. Dziewczynka padła-była dzisiaj bardzo aktywna, spała dosłownie z pół godzinki-wszystko musiała zobaczyc, wszedzie wleźć. Jest taka maciupka, że wchodzi pod sofę, półki w kuchni-tam nawet kot się nie miesci:evil_lol: Na zewnątrz domu czuła sie niepewnie-minutka i siup z powrotem . Woli w domku przed lustrem szczekać na buldożka który tam sie pojawia:evil_lol: Quote
Bila Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Wiesz, na wszystko trzeba patrzeć z tej lepszej strony, lepiej że mała Cię nadgryza niż pozostałe 145 kg.:evil_lol: A malutka no proszę powoli eksplorację zaczyna :loveu: Quote
Inez de Villaro Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Benia....już Ci zazdroszcę:) zadzwonię po weekendzie na ploty i wymianę doświadczeń :) Quote
agata-air Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 A o to o moja bulwka która szuka domu :D Może i przesadzam z akceptacja właściciela ale...jedna rzecz bardzo mi się nie spodobała potem naszły mnie złe przeczucia ;/ Lavinia potwierdziła moje wątpilwości więc szukamy dalej :d domku szuka dziewczynka z piracką łatką przy oku:D jest cudowna, jak to ktoś z moich znajomych skomentował: ja trzeba poprstu cxały czas całować za to jaka jest wspaniała. Dziewczyna jest charakterna i piekielnie inteligenta a przy tym bardzo miziasta. cudo ma piekne plamki na brzuszku z których 90% ma kształ serduszka. Ona cała jest moim kochanym serduchem. Quote
lavinia Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 wczoraj wpłaciłam kasę Dance ( 1000 zł ) i Jenis ( 400 zł ). Rozliczenie póżniej dziś jedziemy z Pepisiem na Wystawę, pózniej "wysyłamy" dwie bulwki w drogę nad morze :loveu: relacja po południu Quote
Viris Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Powodzenia Pepisiowemu. Przelewam 122 zł na konto lavinii. 60 zł Itan ( bazarek butelek od netti ) 30 zł Magd@ ( bazarek butelek od netti ) 22 zł zaneta ( bazarek adresówki ) 10 zł dokładam zwrot za zawyżone przesyłki - książki od Sielki udało się wysłać w kopertach a nie pudełkach. Quote
dorcia44 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Gapcio vel Elmo pojechał do swojego domku :placz: bądż szczęsliwy mały ubociku. Quote
xmartix Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='dorcia44']Gapcio vel Elmo pojechał do swojego domku :placz: bądż szczęsliwy mały ubociku. :megagrin::errrr::hand: Quote
pati Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='agata-air'] jest cudowna, jak to ktoś z moich znajomych skomentował: ja trzeba poprstu cxały czas całować za to jaka jest wspaniała. Dziewczyna jest charakterna i piekielnie inteligenta a przy tym bardzo miziasta. cudo quote] zdecydowanie moja faworytka :loveu: czy nie tworzyla by z moim piratem (foto w avatarku) wspanialego duetu :cool3: Quote
natalia_aa Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 A która sunia pojechała do Gdyni, bo się zgubiłam :) Już się nie mogę doczekać, aż nowa pańcia zaloguje się na forum. Quote
lavinia Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 A która sunia pojechała do Gdyni, bo się zgubiłam łaciata :evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts