lavinia Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 dzięki Viris. Jak tylko ta kasa wpłynie, dam znać dziś nie ma żadnych wpłat na koncie, ale jutro pozbieram pieniądze za adopcje i wyślę Dance pierwszą ratę spłaty. Quote
Maupa4 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Moja malutka pojechała dzisiaj do swojego domu ... :lol: W piątek/sobotę jedzie do domu maluch ... Zdjęcia porobiłam - jutro powinny byc. A ja przy totalnym zapsieniu nie mam czasu na nic - przepraszam. Wczoraj rozwalili laptopa a dzisiaj odcięli dostęp do netu ... A w nocy moja Debi ... no w każdym bądz razie po raz pierwszy doprowadziła mnie do łez .... łez bezsilności. Quote
natalia_aa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Dom w Gdyni sprawdzony, Lavinia o wszystkim poinformowana. A wracając do kontroli... Sama bym chętnie w tym domu zamieszkała. Duzy dom, piekny ogród... Obrzeża miasta, blisko las i sporo miejsca do spacerów. Z każdą taką adopcja coraz częściej zastanawiam się nad tym, by stanąc za schroniskowymi kratami i liczyć na jakiś lepszy DS :) Quote
Bila Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Maupa4 napisał(a):Moja malutka pojechała dzisiaj do swojego domu ... :lol: W piątek/sobotę jedzie do domu maluch ... Zdjęcia porobiłam - jutro powinny byc. A ja przy totalnym zapsieniu nie mam czasu na nic - przepraszam. Wczoraj rozwalili laptopa a dzisiaj odcięli dostęp do netu ... A w nocy moja Debi ... no w każdym bądz razie po raz pierwszy doprowadziła mnie do łez .... łez bezsilności. Matko, co zrobiła Debi? ten laptop to jej sprawka w kooperacji z braćmi? Quote
Viris Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ja wysłałam kolejną partię bazarkowych przesyłek... już mi panie okienko otwierają jak mnie widzą z siatami :evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ja trzeci dzień na poczcie spędzam...:) Quote
Viris Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 No ja niestety nie byłam w domu poniedziałek i wtorek, więc musiałam dzisiaj spędzić urocze popołudnie przy dźwiękach podbijanych pieczątek, kłócących się w kolejce ludzi o to kto był pierwszy itp. Ale na szczęście Pani mi okienko otworzyła dodatkowe bo bym siedziała do teraz z tymi przesyłkami:cool1: Quote
netti1 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 to chyba cud jakiś,że dodatkowe okno otworzyły!! Quote
Ewusek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ja od wczoraj sie cieszyłam, że maleństwo od Maupy pojedzie do Beni :-))) Quote
Viris Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='netti1']to chyba cud jakiś,że dodatkowe okno otworzyły!!Regularnie przychodzę z jedna wielką torbą, a dzisiaj byłam z dwiema i pudło pod pachą. Więc się pani zlitowała. Jak byłam w sobotę to było pusto na poczcie, jedno okienko czynne, jak zaczęłam wysyłać swoje przesyłki to kolejka się zrobiła na 30 osób :razz: A to stwór który wczoraj ganiał moją Klarę:evil_lol::evil_lol: Quote
netti1 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 zobaczcie to http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1454345_piekne_buldogi_francuskie.html Quote
_beatka_ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 kolejna rozmnażalnia...w hurcie...w hurcie to się kartofle kupuje!!!:angryy::angryy::angryy: Viris alez piękna ta laseczka, czy klara nie jest zazdrosna?:cool3::evil_lol: Quote
akucha Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Viris, jakie to małe cudne :loveu::loveu::loveu: Mogłyby nie rosnąć, co? Quote
Viris Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Malutkie toto takie że nawet Klara czuła że nie wolno "tykać" bo się zepsuje:loveu: Klara nie była zazdrosna, ale też nie dawałam jej zbytnio powodów. No i jednak nie byłyśmy "u siebie", w domu wątpię żeby mój zazdrośnik był taki grzeczny. Quote
netti1 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 u mnie była bardzo ciekawa wszystkiego,chciała objrzec a jej nie dałas swobody:lol:śliczna ta Twoja sunia Viris Quote
Viris Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Chciałabym tutaj wypisać te przelewy do Lavinii - bo chcę prosić modów o przeniesienie bazarków które są już zakończone całkiem do Archiwum. A nie chcę za każdym razem wklejać rozliczeń itp. 1 lipca : 457 zł 40 zł Anutka ( bazarek z kolczykami - rozetkami ) 172 zł dolorezzz ( bazarek z kolczykami psimi i kocimi ) 30 zł eloise ( bazarek z kolczykami psimi ) 5 zł Bila ( cegiełka - bandamka ) 200 zł bejrut ( bazarek z kolczykami psimi ) 10 zł Basiulka22tychy ( cegiełka - bandamka ) 4 lipca : 198 zł 50 zł darowizna od mojego kumpla 25 zł Balbinka ( bazarek z kością truskawkową ) 41 zł hop! ( bazarek ze smoczą szkatułką ) 15 zł Nikki ( bazarek ze scrabble ) 12 zł ULKA12 ( bazarek z frisbee ) 50 zł kaerjot ( bazarek z frisbee ) 5 zł Jo37 ( bazarek z adresówkami ) 9 lipca : 469 zł 85 zł Alaa ( bazarek z aniołami od netti1) 25 zł Janis ( bazarek z figurkami BF ) 10 zł BoUnTy (bazarek z solą salvit ) 30 zł Beti.r ( bazarek z puszką na ciastka ) 20 zł Elitesse ( bazarek z książkami ) 40 zł Yana ( bazarek z książkami ) 25 zł Paulina ( bazarek z książkami ) 12 zł ludwa ( bazarek z puszkami na długopisy ) 22 zł ARKA ( bazarek z frisbee ) 200 zł darowizna od Magdy z Bartusiem. Do tego Lavinia ma wpłacić ;) za bazarki 55 zł za wazonik w psie łapki oraz za odblaskowe zestawy. Wracam rozrabiać na bazarek :evil_lol: Quote
Viris Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jaka moja sunia?? to sunia Lavinii!! Na tych zdjęciach jest sunia nr 5, zdjęcia zrobiłam jej wczoraj u Lavinii. Quote
Viris Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 To w takim razie moja śliczna chrapiąca obrażona sunia dziękuje za komplement:evil_lol: Quote
lavinia Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 dziś chyba pobiłam rekord rozmów telefonicznych na temat szczeniąt.... a od godz 21 do teraz wisiałam ze słuchawką przy uchu non - stop W piątek do Gdańska i Gdyni jadą suczka i piesek - domy stałe sprawdzone i zatwierdzone - dzięki Natalio i Menrzusiu :-) jutro jedziemy z Maupą sprawdzić dom pod Warszawą dla suczki jutro tez mam kolejną rozmowę telefoniczną z panem z Leszna, który stracił buldożka i bardzo chciałby szczeniaka - chłopca. czyli maluchy powoli znajdują domy :loveu: Quote
demi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 no kochani, jak by tak ktośzreasumował ile maluszków już w ds, a ile w dt było by superniaście;) Jak patrzę na te pulpeciki to aż serce szybciej bije:loveu: przecudne:loveu: Quote
lavinia Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 i jeszcze na dobranoc - moja sunia z wujkiem Pepe :loveu: Quote
Recommended Posts