Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właśnie dzwoniła pani Dorota z Gdańska, że szczęśliwie dojechali. Szczeniaki były bardzo grzeczne, prawie całą drogę spały :loveu:

mam obiecane fotki jutro - pojutrze, państwo się zalogują na dogo i będą pisać co i jak.

a teraz rozliczenia;

dziś nazbierałam trochę kasy :loveu::loveu:

400 zł - Menrzuś opłata adopcyjna
600 zł - Benia-b opłata adopcyjna
300 zł - p Dorota opłata adopcyjna
20 zł - Netti
122 zł - Viris z bazarków

Razem ; 1442 zł

nasz dług wynosi;

1180 zł

Dług się zwiększy , gdy dostaniemy szczegółowe rozliczenie z kliniki, ale generalnie nie jest tak żle :lol:. W poniedziałek zrobię następny przelew dla Danki.

bardzo dziękujemy wszystkim, za każdą złotówkę i prosimy o jeszcze :-)

Posted

czy ktoś z okolic Poznania mógłby sprawdzić potencjalny DS w Jarocinie ??

bardzo prosimy o pomoc w tej sprawie - państwo są zdecydowani na chłopca, czekamy tylko na wynik wizyty i maluch mógłby już wędrować do nowego domu....

Posted

yorczka i mopsia zostały sprzedane
został chyba jeszcze jeden york, nie do sprzedania i szczenięta

najlepiej zadzwoń do faceta i wypytaj, albo zadzwoń do Agata - air - ona jutro tam jedzie, jeśli ją poprosisz, dowie się wszystkiego

Posted

Bardzo przepraszam za offa- jutro jadę do tego "hodowcy" po owczarki, które tam zostały.

Wśród nich jest mała sunia ok 2,5 miesiąca, agata-air miała ja wziąc na tymczas, ale nie moze i w ostatniej chwili nie mam dla niej DT.

Moze ktoś juz wyadoptował swojego buldożka i mógłby nas poratować tymczasem?

Ta mała sunia na pewno szybko znajdzie dom stały.
Jutro tam jadę

Posted

Pilnie z powodu wyjazdu oddam buldozka francuzkigo 7 letniego,zadbany,czysty,wypieszczony,nie wymaga dlugich spacerow idealny dla osob starszych.Nie moge oddac go do schroniska zginie,jest bardzo kochany.
woj.zachodniopomorskie, tel. 506165039

Takie ogłoszenie dzisiaj znalazłam:placz:

p.s Maupo, pilnie proszę o kontakt!

Posted

Gacusiowa vel Lola ,bardzo tęskniła za bratem ,mieliśmy z tż pełne ręce ;)bo Lole tylko ręce satysfakcjonowały.
dziś już ok.
ale wczoraj dowiedziałam się na wizycie u profesora Galantego że Maltusia musi mieć 3 operacje :-(
waży niepełne 2 kg ,1kwiecien,2 czerwiec i teraz ,zaraz w lipcu :-(
wyć się chce ,ale to nic nie pomoże:shake:
sory że tu się wyżaliłam :oops:

Posted

Witam. Jestem nową pańcią Elma dawniej Gapcia.
Elmo jest słodki i juz bardzo mocno go kochamy. Szczylek prawie cały czas śpi, je, siusia i koopka, a dzisiaj łobuz nasikał naszej Bercie do kojca, suka się wkurzyła i teraz leży obok kojca , będę musiała go dziś wyprać.
Apetycik mu dopisuje, dzisiaj na śniadanko zjadł twarożek, na obiadek ryż z kurczaczkiem i warzywami, a w między czasie podgryza sobie suchą karmę.
Na początku tygodnia wybieramy się do weterynarza na kolejne szczepienie i ogólny przegląd zwierza.
Z suką powoli zaczynają się dogadywać, czasami bokserzyca na niego warknie, ale krzywdy mu nie robi ( ostrzega tylko ).
Narazie tyle, wieczorem postaram się wkleić fotki.

Posted

witaj Elmo :lol:

u weterynarza nie zapomnij powiedzieć, że maluch był odrobaczany w zeszłą środę tj 2 Lipca.

i koniecznie prosimy o fotki

cieszę się, że suka zaakceptowała małego

Posted

Te odrobaczania trzeba będzie powtarzać chyba przed szczepieniem nie? Skoro z nich tyle robali wyłaziło??
Nie wiem jak to się robi, moja Klara nie miała nigdy robaków, ale weci mówią że jak się odrobacza i wyłażą robale to trzeba powtarzać po 2 tygodniach (? ).

Posted

...a dlaczego tylko nasikał na posłanko bokserki?:mad: U mnie była wielgachna koopa i to w dodatku uciekająca:evil_lol:-coś buldożery miłością do bokserek pałają:loveu:

Odrobaczenie następne w środę-różową pastą:cool1: