Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra to mam wszystkich chłopaków chyba zdjęcia, wysyłam do potencjalnego DS zdjęcia chłopaczków.

Poproszę o zdjęcie z ogonkiem - suni która jest teraz u lothii a była u lavinii - moje zboczenie tylko - spokojnie :evil_lol:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata-air napisał(a):

a teraz dawaj zdjęcia maluchów pojedyńczo bo ja już naprawdę nie wiem które było które

Wgrywam ... wgrywam ... już niedługo skończę ...
Ja chcę tylko nieśmiało przypomniec że ja jeszcze miałam wczoraj sterylkę Biedronki ... A dzisiaj od rana coś mi się nie podobało i latałam jeszcze z nią po wetach a wieczorem zaliczyłam znaną nam lecznicę w celu "uspokojenia" swojego sumienia że o jednak "panika" a nie "coś nie tak" ... :eviltong:

Posted

Właśnie próbowałam zrobić zdjęcia , między jedną kupą, a drugą, a Natalka (córka) zaczęła krzyczeć, że coś pełza po balkonie, ale sprawdziliśmy dokładnie i to zielona liszka - uff. Teraz spróbujemy wkleić pierwsze zdjęcia, choć Bazyl dotąd wyjątkowo spokojny, wieczorem ożył i nie mogliśmy go ustawić (w rzeczywistości jest dużo ładniejszy). Poniżej pierwsza próba z fotosikiem. Jeśli nieudana, poprawię się w sobotę.

asia

Posted

nie - tam został śliczny szczeniak 9 miesięczny - płowy z białą głową - kupiony przez faceta jako reproduktor, ale suczek już nie ma .

Ten bulwek bardzo mi się podobał, ale facet chce za niego 800 zł

Posted

Ok to w takim razie się zgadza. Tylko co to za cycek co ja widzę? Czy chłopaki maja cycki?? ( sory za głupie pytania ale nigdy nie miałam psa - samca ) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A nie swoich nie macam i nie oglądam "podwozia"

Posted

Ma, a jakże, a jaki ma charakterek i energię. Balbinka już dawno śpi (ja też bym chciała, bo jutro wstaję o 5), a Bazyl biega po mieszkaniu, szczeka na królika i nawet nie myśli o odpoczynku. Nie wiem jak go zmęczyć.

Posted

moje więcej na kroplówke nie idą. dorzucili im tam coś na ożywienie chyba.
latają w kółko (są w pokoju 30metrowym) od dobrych 30 minut. gryzą się, gryzą wszytsko i szczekają. nie reagują na żadne moje próby przywrócenia porządku...

Posted

od razu wiedziałam;).
Dlaczego moi chłopcy sa smutni? Nie szaleją, jak chce wziąć na ręce uciekają. Zwłaszcza ten z ciemniejsza główką.Cały czas ma wystraszone spojrzenie. Drugi jest weselszy, ganiał za mopem i mniej sie boi. Ale i tak są wspaniali. Ponoć sa najwięksi z całej gromadki:lol: