Viris Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Dobra to mam wszystkich chłopaków chyba zdjęcia, wysyłam do potencjalnego DS zdjęcia chłopaczków. Poproszę o zdjęcie z ogonkiem - suni która jest teraz u lothii a była u lavinii - moje zboczenie tylko - spokojnie :evil_lol: Quote
Maupa4 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 agata-air napisał(a): a teraz dawaj zdjęcia maluchów pojedyńczo bo ja już naprawdę nie wiem które było które Wgrywam ... wgrywam ... już niedługo skończę ... Ja chcę tylko nieśmiało przypomniec że ja jeszcze miałam wczoraj sterylkę Biedronki ... A dzisiaj od rana coś mi się nie podobało i latałam jeszcze z nią po wetach a wieczorem zaliczyłam znaną nam lecznicę w celu "uspokojenia" swojego sumienia że o jednak "panika" a nie "coś nie tak" ... :eviltong: Quote
agata-air Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 viris czekaj ja nie jestem pewna czy ostatnie to chłopak ;/ Quote
Viris Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 No właśnie mi się zdaje że tam cycka widać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale do żadnej dziewczynki z opisu mi nie pasuje. Quote
agata-air Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ale ja pisałam że opisów pewna nie jestem. kurcze sama jej psy wybierałam <hahaha> to świadczy tylko o tym jak byłam zmęczona Quote
Viris Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Muszę restartnąć kompa bo mi zaraz wybuchnie. Ryzyk fizyk zrobiłam takie zestawienie : Quote
netti1 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 wybaczcie pytanie,ale ja jestem już tak zmęczona tym wszystkim,że nie kontaktuję-czy w hodowli pozostał jasny tata szczeniąt? Quote
agata-air Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 mój jutro rano ma pierwszy przegląd domkowy ;p ale nawet jak im się spodoba to jeszcze nie wiadomo czy dostaną ;p Quote
joannaw Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Właśnie próbowałam zrobić zdjęcia , między jedną kupą, a drugą, a Natalka (córka) zaczęła krzyczeć, że coś pełza po balkonie, ale sprawdziliśmy dokładnie i to zielona liszka - uff. Teraz spróbujemy wkleić pierwsze zdjęcia, choć Bazyl dotąd wyjątkowo spokojny, wieczorem ożył i nie mogliśmy go ustawić (w rzeczywistości jest dużo ładniejszy). Poniżej pierwsza próba z fotosikiem. Jeśli nieudana, poprawię się w sobotę. asia Quote
lavinia Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 nie - tam został śliczny szczeniak 9 miesięczny - płowy z białą głową - kupiony przez faceta jako reproduktor, ale suczek już nie ma . Ten bulwek bardzo mi się podobał, ale facet chce za niego 800 zł Quote
lavinia Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Asiu, super zdjęcia, ale trzeba je zmniejszyć - poproszę Magdę, zaraz to zrobi :-) Quote
Viris Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ok to w takim razie się zgadza. Tylko co to za cycek co ja widzę? Czy chłopaki maja cycki?? ( sory za głupie pytania ale nigdy nie miałam psa - samca ) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A nie swoich nie macam i nie oglądam "podwozia" Quote
joannaw Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ma, a jakże, a jaki ma charakterek i energię. Balbinka już dawno śpi (ja też bym chciała, bo jutro wstaję o 5), a Bazyl biega po mieszkaniu, szczeka na królika i nawet nie myśli o odpoczynku. Nie wiem jak go zmęczyć. Quote
agata-air Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 moje więcej na kroplówke nie idą. dorzucili im tam coś na ożywienie chyba. latają w kółko (są w pokoju 30metrowym) od dobrych 30 minut. gryzą się, gryzą wszytsko i szczekają. nie reagują na żadne moje próby przywrócenia porządku... Quote
agata-air Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 podmień moją dziewczyne jedną. tam wyszła taka mĘska http://upload.miau.pl/3/109117.jpg Quote
dorcia44 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 moje małe wielorybki w koncu posneły... ale jak,brzuchalami do góry ,wygladaja komicznie :lol: uśmiech dla cioć :p Quote
Maupa4 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Inez de Villaro napisał(a):Maupa czyli Benia bierze dziewczynkę? Tak ... Benia bierze dziewczynkę ... Quote
Viris Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 agata-air napisał(a):podmień moją dziewczyne jedną. tam wyszła taka mĘska http://upload.miau.pl/3/109117.jpg ok, podmienię - zrozumiałam że pomyliłam z facetem jakimś :P Quote
agata-air Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 a ja nawet wam powiem co z której mamy: Po pumie jest chłopiec nr. 4,nr.5 nr.6 i dziewczynki nr.3, nr.4 reszcza to dzieci figi Quote
auraa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 od razu wiedziałam;). Dlaczego moi chłopcy sa smutni? Nie szaleją, jak chce wziąć na ręce uciekają. Zwłaszcza ten z ciemniejsza główką.Cały czas ma wystraszone spojrzenie. Drugi jest weselszy, ganiał za mopem i mniej sie boi. Ale i tak są wspaniali. Ponoć sa najwięksi z całej gromadki:lol: Quote
Recommended Posts