Maupa4 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Moje maluchy ... dziewczynka chłopiec My jesteśmy maleńcy i słabieńcy ale ... zjedliśmy, bawiliśmy się, robale z nas wyłażą, odpoczywamy, śpimy i nie panikujemy ... Uszy czyścimy, oczy przemywamy ... Jednym słowem - regenerujemy się ... Quote
Gacusiowa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Maupa4 napisał(a):dziewczynka Maupa, a u niej wszystko ok z prawym oczkiem jest? Wydaje mi się jakoś wieksze niż lewe na tym zdjęciu... Czy może przewrażliwiona jestem?? A tak wogóle to cudne kloniki :loveu: [edit] A tak w ogóle to... ja kcem bulwę!!!! Quote
MARCHEWA Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Piękne maluszki:loveu:i dobrze,że już bezpieczne. Szkoda tylko tych psów,które tam zostały:-( Quote
Maupa4 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Może tak na zdjęciu wyszło - zdjęcie jest zrobione zaraz po przyjeździe do lecznicy a one wtedy wszystkie były ledwo ciepłe ... oko w naturze jest ok - to chłopiec ma problemy z oczami. Ona ma uszy i "problemy" z oddychaniem - jest podziębiona ... Ale wszystko pod kontrolą - pod ścisłą moją kontrolą ... ;) Quote
lothia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 biedne maluszki ale teraz może być już tylko lepiej Quote
netti1 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 dziewczyny ale to jest bez sensu,może chociaż spróbowac wynegcjowac jakąs niską cenę czy coś,no przecież nie można tak od niego po prostu kupowac,to to samo kupowac na allegro czy na rynku..on chyba myśli że my handlujemy i nie ma poczucia że ta jego hodowla jest zła i że krzywdzi psy.te maluchy są w złym stanie zarobaczone a jeszcze kolejne od niego kupimy,jemu tak nakręcamy interes Quote
Inez de Villaro Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Mupo szanowna czy mogę Twój nr na pw??? Quote
agata-air Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 nie mamy wyboru. facet juz więcej nie spóści z cen, próbowąłam negocjować ale odpowiedził że jak nie my to kupi inny hodowca a więc wygrał. A cena 100zł za młodziutką śliczną spanielkę to przyznacie że mało Likwiduje hodowlę na 100%, chce sprzedać wszystkie psy. Utkwiły mi jego dwa zdania: te to miały iść na kilogramy (o buldożkach) i na moje że mopsia bardzo źle oddych- ona tak od zawsze, nigdy jej wet nie widział i rodziła i dobrze się ma. Quote
xmartix Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 moze jakaś kontrola moglaby do niego wpasc? nie wiem jaka wiec tylko rzucam haslo. Przeciez moze ktos zglosic ze u niego psy choruja a on ich nei leczy (np. mopka) :shake: Quote
Agnieszka Co. Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Agata - mam dać znać dziewczynom "od spanieli"? Quote
agata-air Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 oczywiście. podobno ktoś juz był powiadomiony Quote
agata-air Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 tam nie ma podstaw do interwencji. nie ma ani mowy o biciu psów czy wedle ustawowego myślenia zagrożenia życia Quote
lothia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 dałam też na mopsie w potrzebie,szkoda tej suni:-( jak trafi na drugiego takiego to...... kluchy :loveu: Quote
auraa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 u mnie tez robale ogromne:p. Doleję im siemienia do wody, one duzo piją i dużo śpią. Mój Bolek ma trochę inne ucho. Za to tez powinien obniżyc cenę. A pozostałe też pewnie nie są całkiem w porządku, chyba "jako hodowcy" powinnyście się potargować jeśli będą ratowane pozostałe psy. Quote
netti1 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 lothia napisał(a):dałam też na mopsie w potrzebie,szkoda tej suni:-( jak trafi na drugiego takiego to...... kluchy :loveu: a co będzie jeśli nikt nie zechce chorej mopsiczki?mówił?mojej Duni nikt nie chciał bo była chora i niezbyt młoda:( Quote
agata-air Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 netti1 myślę, że niestety ktos zechce. skoro rodzi duzo sczeniat Quote
karolk@ Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Agata, one są przecudowne, gdyby nie mój niezbyt delikatny masion, to bym się nie zastanawiała ani chwili !!!!! Ja jestem za Neską, mój trzyma kciuki za Jacobsa !!! A co do bryki, to się posprząta, Jacobsik może rzygać ile chce :) Quote
agata-air Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 dzięki karolcia :) bo my dzis razem byłysmy u wet i maluchy kilka bełtów w aucie póściły ;p Quote
Viris Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Czy jesteście w stanie jakoś ogarnąć podział płci na umaszczenia? Quote
agata-air Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ja mogę trochę biały: 1chłopiec (maupa) biały z łęką przy oku: 1dziewczynka(maupa) biała "piratka": 1dziewczynka (agata-air) białe z dużą ilością marengo: 3chłopców (1dorcia i 2 aura) bardzo ciemne marengo z białą pręgą na czole: 1chłopiec (agata-air) biełe z średnią ilością marengo:1 suczka (dorcia) białe z średnią ilością czarnego: 2 dziewczynki (1 joannaw i agata-air) ciemne marengo z białymi łapkami i pręga na czole 1dziewczynka(1 lavinia) marengo chłopiec jeden (1 joannaw) nie gwarantuję że wszytsko dobrze opisałam: wiecie jak bardzo znam się na buldożkach ;p Maupa ma zdjęcie każdego oddzielnie tak że widać płeć i umaszczenie Quote
auraa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 na razie takie robione telefonem ale będą lepsze. Dlaczego małemu nie stoją uszy? Quote
Basia&Safi Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 bo ma za duze heheh ;) nie no zartuje :) safi tez tak miala:) dopero jak miala prawie 3 miesiac to sie podniosly i teraz stoja takie radary :D Quote
Maupa4 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 wgrywam zdjecia ... teraz moga byc z lecznicy z tzw przegladu technicznego ... przeglad paszczy temperatura ciala wazenie odrobalanie Agata mialas wklejac zdjecia z podrozy ... Ktores moje wlazlo na klawiature i wszystko poprzestawialo ... :oops: Quote
Recommended Posts