Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje maluchy ...

dziewczynka

chłopiec

My jesteśmy maleńcy i słabieńcy ale ... zjedliśmy, bawiliśmy się, robale z nas wyłażą, odpoczywamy, śpimy i nie panikujemy ...
Uszy czyścimy, oczy przemywamy ...
Jednym słowem - regenerujemy się ...

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maupa4 napisał(a):
dziewczynka

Maupa, a u niej wszystko ok z prawym oczkiem jest? Wydaje mi się jakoś wieksze niż lewe na tym zdjęciu... Czy może przewrażliwiona jestem??
A tak wogóle to cudne kloniki :loveu:

[edit]
A tak w ogóle to... ja kcem bulwę!!!!

Posted

Może tak na zdjęciu wyszło - zdjęcie jest zrobione zaraz po przyjeździe do lecznicy a one wtedy wszystkie były ledwo ciepłe ... oko w naturze jest ok - to chłopiec ma problemy z oczami. Ona ma uszy i "problemy" z oddychaniem - jest podziębiona ... Ale wszystko pod kontrolą - pod ścisłą moją kontrolą ... ;)

Posted

dziewczyny ale to jest bez sensu,może chociaż spróbowac wynegcjowac jakąs niską cenę czy coś,no przecież nie można tak od niego po prostu kupowac,to to samo kupowac na allegro czy na rynku..on chyba myśli że my handlujemy i nie ma poczucia że ta jego hodowla jest zła i że krzywdzi psy.te maluchy są w złym stanie zarobaczone a jeszcze kolejne od niego kupimy,jemu tak nakręcamy interes

Posted

nie mamy wyboru. facet juz więcej nie spóści z cen, próbowąłam negocjować ale odpowiedził że jak nie my to kupi inny hodowca a więc wygrał. A cena 100zł za młodziutką śliczną spanielkę to przyznacie że mało

Likwiduje hodowlę na 100%, chce sprzedać wszystkie psy. Utkwiły mi jego dwa zdania: te to miały iść na kilogramy (o buldożkach) i na moje że mopsia bardzo źle oddych- ona tak od zawsze, nigdy jej wet nie widział i rodziła i dobrze się ma.

Posted

moze jakaś kontrola moglaby do niego wpasc? nie wiem jaka wiec tylko rzucam haslo. Przeciez moze ktos zglosic ze u niego psy choruja a on ich nei leczy (np. mopka) :shake:

Posted

u mnie tez robale ogromne:p. Doleję im siemienia do wody, one duzo piją i dużo śpią.
Mój Bolek ma trochę inne ucho. Za to tez powinien obniżyc cenę. A pozostałe też pewnie nie są całkiem w porządku, chyba "jako hodowcy" powinnyście się potargować jeśli będą ratowane pozostałe psy.

Posted

lothia napisał(a):
dałam też na mopsie w potrzebie,szkoda tej suni:-( jak trafi na drugiego takiego to......
kluchy :loveu:

a co będzie jeśli nikt nie zechce chorej mopsiczki?mówił?mojej Duni nikt nie chciał bo była chora i niezbyt młoda:(

Posted

Agata, one są przecudowne, gdyby nie mój niezbyt delikatny masion, to bym się nie zastanawiała ani chwili !!!!!
Ja jestem za Neską, mój trzyma kciuki za Jacobsa !!!
A co do bryki, to się posprząta, Jacobsik może rzygać ile chce :)

Posted

ja mogę trochę
biały: 1chłopiec (maupa)
biały z łęką przy oku: 1dziewczynka(maupa)
biała "piratka": 1dziewczynka (agata-air)
białe z dużą ilością marengo: 3chłopców (1dorcia i 2 aura)
bardzo ciemne marengo z białą pręgą na czole: 1chłopiec (agata-air)
biełe z średnią ilością marengo:1 suczka (dorcia)
białe z średnią ilością czarnego: 2 dziewczynki (1 joannaw i agata-air)
ciemne marengo z białymi łapkami i pręga na czole 1dziewczynka(1 lavinia)
marengo chłopiec jeden (1 joannaw)

nie gwarantuję że wszytsko dobrze opisałam: wiecie jak bardzo znam się na buldożkach ;p
Maupa ma zdjęcie każdego oddzielnie tak że widać płeć i umaszczenie

Posted

wgrywam zdjecia ...
teraz moga byc z lecznicy z tzw przegladu technicznego ...

przeglad paszczy

temperatura ciala

wazenie

odrobalanie

Agata mialas wklejac zdjecia z podrozy ...

Ktores moje wlazlo na klawiature i wszystko poprzestawialo ... :oops: