Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

podam Ci na pw

tylko proszę, niech komuś nie przyjdzie do głowy dzwonic do faceta i go ochrzaniać na własną rękę - to trzeba zrobić mądrze, bo inaczej facet szczeniaki ukryje, albo szybciej odda handlarzowi i tyle będzie z ratowania...

• Replies 810
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='netti1']ta suczka szuka domu,czeka już długo

Naprawdę? oooo..no popatrz...a jaka jest fajna i "łóżkowa" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Herunia to nasza protegowana.... :loveu:
Dziękuje za pamięć o niej.... :)

Posted

Być może miałabym dla niej naprawdę bardzo dobry domek , u starszej pani , w Szprotawie. Napiszcie coś więcej o jej charakterze , ile mała ma lat ???
A ja już dzwonię ...
I gdzie trzeba byłoby po nią jechać ???

Posted

ale napisałam .. starsza pani :oops: kobietka koło 50.
Po śmierci swojego pieska długo żadnego nie chciała , ostatnio jak zobaczyła mojego adoptowanego świrka Lucjana wspominała że bardzo chętnie zaadoptowała by jakiegoś mniejszego pieska.
Szprotawa jest niedaleko Zielonej Góry.

Posted

Sądzisz że bedzie ją stać na utrzymanie takiego psiaka? Mam na myśli nie tylko jedzenie, ale przde wszystkim koszty weterynaryjne... To delikatna rasa i często wymaga wkładów pieniężnych... Osoba adoptująca musi sobie zdawać z tego sprawę...
Wiesz o niej coś wiecej?

Dziewczyny, czy mamy ich książeczki zdrowia, jakieś szczepienia? (pytam retorycznie...)

Posted

Tosia2 napisał(a):

Dziewczyny, czy mamy ich książeczki zdrowia, jakieś szczepienia? (pytam retorycznie...)

Mamy książeczki ...
Szczepienia jak najbardziej miały teoretycznie ...

Tosia - my nasze teraz w niedzielę sterylizujemy ...
W lecznicy wczoraj wszystkie miały podany środek na robale ...
Wszystko jest wpisywane w karty w lecznicy ...
W niedzielę nasze będą miały wpisane sterylki ...

Ja jadę do Figi i Pumy wieczorem ... O szczepienia się dowiem ale szczepić to będziemy po sterylkach ...

Posted

Tosia2 napisał(a):
OOo... Czyli spodziewac się dziś gości? :evil_lol:

Boszee ... znowu :oops:
Zaraz popoprawiam ...
Ja rozróżniam tylko imiona na M i na G ...
Tak jak u mnie - wszystko sprawiedliwie - wszystkie dziewczynki na M (nawet i 6 ... i nigdy się nie pomyliłam) a chłopcy na G (ilu by ich nie było) ...
Każda inna litera alfabetu i się ... gubię :oops:

Posted

Maupa4 napisał(a):
Boszee ... znowu :oops:
Zaraz popoprawiam ...
Ja rozróżniam tylko imiona na M i na G ...
Tak jak u mnie - wszystko sprawiedliwie - wszystkie dziewczynki na M (nawet i 6 ... i nigdy się nie pomyliłam) a chłopcy na G (ilu by ich nie było) ...
Każda inna litera alfabetu i się ... gubię :oops:

Nie ma sprawy.... Myślę, żePanda się nie obrazi... Tymbardziej że ja idę do niej i Heruni wieczorkiem... :) Pójdziemy na spacer...