lavinia Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 podam Ci na pw tylko proszę, niech komuś nie przyjdzie do głowy dzwonic do faceta i go ochrzaniać na własną rękę - to trzeba zrobić mądrze, bo inaczej facet szczeniaki ukryje, albo szybciej odda handlarzowi i tyle będzie z ratowania... Quote
lavinia Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 najważniejsze, to spróbować pomóc maluchom, zanim pojadą...... Quote
Magd@ Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 czy została jakaś suczka do adopcji ??? Myślę że miałabym dla niej dobry domek. Quote
Maupa4 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Teoretycznie domki już mają Puma i Biedronka ... Quote
Chefrenek Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Usuńcie ten link. Po pierwsze nie ma co napędzać klientów. Po drugie może na serio znaleźć się jakiś "życzliwy". Quote
Karilka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Cholera jasna... O ilu takich miejscach nie wiemy...:angryy: Quote
Tosia2 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='netti1']ta suczka szuka domu,czeka już długo Naprawdę? oooo..no popatrz...a jaka jest fajna i "łóżkowa" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Herunia to nasza protegowana.... :loveu: Dziękuje za pamięć o niej.... :) Quote
Magd@ Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Być może miałabym dla niej naprawdę bardzo dobry domek , u starszej pani , w Szprotawie. Napiszcie coś więcej o jej charakterze , ile mała ma lat ??? A ja już dzwonię ... I gdzie trzeba byłoby po nią jechać ??? Quote
Tosia2 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 A ile ta starsza Pani ma dokładnie lat? ...i jak daleko jest ta miejscowosć od Warszawy? Quote
Maupa4 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ponieważ wątek pędzi jak szalony ... wklejam tu i teraz zdjęcia z wczoraj ... Puma ... Quote
Magd@ Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ale napisałam .. starsza pani :oops: kobietka koło 50. Po śmierci swojego pieska długo żadnego nie chciała , ostatnio jak zobaczyła mojego adoptowanego świrka Lucjana wspominała że bardzo chętnie zaadoptowała by jakiegoś mniejszego pieska. Szprotawa jest niedaleko Zielonej Góry. Quote
Tosia2 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Sądzisz że bedzie ją stać na utrzymanie takiego psiaka? Mam na myśli nie tylko jedzenie, ale przde wszystkim koszty weterynaryjne... To delikatna rasa i często wymaga wkładów pieniężnych... Osoba adoptująca musi sobie zdawać z tego sprawę... Wiesz o niej coś wiecej? Dziewczyny, czy mamy ich książeczki zdrowia, jakieś szczepienia? (pytam retorycznie...) Quote
Maupa4 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Panda ... Biedronkę już wklejałam ... Zdjęcia Biedronki będą już ode mnie z domu ... Quote
Maupa4 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Tosia2 napisał(a): Dziewczyny, czy mamy ich książeczki zdrowia, jakieś szczepienia? (pytam retorycznie...) Mamy książeczki ... Szczepienia jak najbardziej miały teoretycznie ... Tosia - my nasze teraz w niedzielę sterylizujemy ... W lecznicy wczoraj wszystkie miały podany środek na robale ... Wszystko jest wpisywane w karty w lecznicy ... W niedzielę nasze będą miały wpisane sterylki ... Ja jadę do Figi i Pumy wieczorem ... O szczepienia się dowiem ale szczepić to będziemy po sterylkach ... Quote
Tosia2 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Maupa4']Ja jadę do Figi i Pandy wieczorem ... OOo... Czyli spodziewac się dziś gości? :evil_lol: Quote
Karilka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Biedrona mnie zauroczyła:loveu::loveu::loveu: Quote
Maupa4 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Tosia2 napisał(a):OOo... Czyli spodziewac się dziś gości? :evil_lol: Boszee ... znowu :oops: Zaraz popoprawiam ... Ja rozróżniam tylko imiona na M i na G ... Tak jak u mnie - wszystko sprawiedliwie - wszystkie dziewczynki na M (nawet i 6 ... i nigdy się nie pomyliłam) a chłopcy na G (ilu by ich nie było) ... Każda inna litera alfabetu i się ... gubię :oops: Quote
Karilka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Maupa4 to niezły masz... mechanizm:evil_lol::eviltong:. Quote
Tosia2 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Maupa4 napisał(a):Boszee ... znowu :oops: Zaraz popoprawiam ... Ja rozróżniam tylko imiona na M i na G ... Tak jak u mnie - wszystko sprawiedliwie - wszystkie dziewczynki na M (nawet i 6 ... i nigdy się nie pomyliłam) a chłopcy na G (ilu by ich nie było) ... Każda inna litera alfabetu i się ... gubię :oops: Nie ma sprawy.... Myślę, żePanda się nie obrazi... Tymbardziej że ja idę do niej i Heruni wieczorkiem... :) Pójdziemy na spacer... Quote
Recommended Posts