Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zlozyc zeznania na policji(najlepiej byloby aby bylo nagranie, co mowi),ze facet chce przemycac psy, w kartonach, tasmą pyszczki pozaklejane co jest ZAGROZENIEM ich zycia i wniosek do burmistrza o odebranie mu psow.

• Replies 810
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ARKA napisał(a):
zlozyc zeznania na policji(najlepiej byloby aby bylo nagranie, co mowi),ze facet chce przemycac psy, w kartonach, tasmą pyszczki pozaklejane co jest ZAGROZENIEM ich zycia i wniosek do burmistrza o odebranie mu psow.

Wydaje się logiczne, ale na nagranie jego słów raczej bym nie liczyła, a w inny sposób trudno to udowodnić....

Posted

Przeskoczyły nam posty... :mad:

Przyszła mi o głowy pewna osoba, idealna o tego.... Oktawia.... :evil_lol:
Tyle że ona ma 150km do tego dupka...

Posted

Tosia2 napisał(a):
Przeskoczyły nam posty... :mad:

Przyszła mi o głowy pewna osoba, idealna o tego.... Oktawia.... :evil_lol:
Tyle że ona ma 150km do tego dupka...

Też o niej pomyślałam.:diabloti:

Posted

Panda jest najstarsza, więc jej pewnie najtrudniej było znieść rozstanie.....
Rozmawiałam przez tel z siostrą, która powiedziała ze na razie jest lepiej, mała się uspokoiła i okupuje jej łóżko... Trochę problemów jest z kotami które się psów nie boją, a Panda zdecydowanie na nie poluje....

Posted

Jakiś czas temu pani ze sklepu zwierzęcego szukała dla swojego syna buldonia francuskiego ..... Zaraz do niej dzwonię, bo nie pamiętam czy szukali psa czy suni.... A zresztą jakie to ma znaczenie? I tak nie wydamy im psa nie wsyterylizowanego/kastrowanego.... :eviltong:!!

Psiaczki słodkie starsznie!!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Puma - czyli sunia pręguska, która jest w lecznicy, miała szczeniaki 27 kwietnia, czyli mają teraz dokładnie dwa miesiące

Figa ( ta smutna ) miała szczeniaki 3 maja, czyli maluchy mają dopiero 6 - 7 tygodni.....

i te właśnie szczeniaczki mają jechać do Szwecji.....