majqa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Potrzebny DT na przechowanie maleńkiego Liska...:-( W-wa, pomocy!!! Quote
Isadora7 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Allegro cegiełkowe wydaje mi sie konieczne jakby nie patrzec. Przy mojej ulubionej wersji 200 sztuk to daje 7% całości. Oczywiście że gdyby było na koncie organizacji to jest inaczej. Poza tym wg mnie przydałoby sie wrzucić historię do tabloidu (Super Ekspress, ewentualnie FAKT). Tylko to nie może być mail - zginie w tłumie. Dobry tekst. Odpowiednio podany graficznie, objętościowo. I napisany do każdego z redaktorów działu warszawskiego osobno. Ideałem byłoby jakby ktoś dostarczył osobiście. Ale można tez spróbować wysłać pocztą. Ale tez w opcji do każdego osobno. Zaczyna się sezon ogórkowy, a ta historia jest medialna. Ja ze swojej strony mogę pomóc na etapie allegro, opracowania layuotu historii do tabloidu, podać nazwiska redaktorów. nie ukrywam że super jakby tekst zrobiła majqa. Jakby co pukać do mnie proszę na priva, nie zawsze przerabiam rundę po wątkach. Quote
anetek100 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 wymyslilam cos takiego na nasza klase powysylac dalej po znajomych itp moze byc czy nie za bardzo????:oops: Quote
anetek100 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 ja na razie jestem splukana, ale wplace chcoiaz 20 zl, zdjecie te moje porozsylalam na maile, na naszej klasie jest u mnie, mojego chlopaka i mojej Mamy ...licze tez na sasiada ktory wszelkie takie ogloszenia bierze tez do siebie na profil....Mama tez maila uruchomila zamiast pracowac pilnie bedzie szukala kolejnych zlotoweczek....:razz: lisku trzymamy kciuki Quote
majqa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Anetko, dla mnie bomba, dodaj jedynie po "wycierpiał" kropkę lub wykrzyknik. :thumbs: Quote
anetek100 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 robi się..jest wykrzyknik..nawet dwa!!a ja podnoszę psiaka Quote
Tosia2 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Czasu coraz mniej, a licnik bije... Prosze zlitujcie się!!! Niech ktoś go weźmie na ten tydzień, please !!!!! No i kasy wciąż za mało................... :placz::placz::placz: Pewnie nie uda nam się zebrać..... Quote
El&Udun Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 musi sie udac wplacilam 40 zl, na razie niestety tylko tyle moge piekny Lisek, trzeba mu pomoc!! Quote
Tosia2 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Dziękuje serdecznie !!! Jeśli dobrze liczę na koncie Liska powinno być już 110zł ... Quote
anetek100 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 podniosę chociaż biedaka!!kochana mordeczka Quote
Tosia2 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Świetnie Poker !!!! Mamy więc już 160zł !!!!!!!!!! Jejku... Czasu coraz mniej, ale moze uda się zebrać kase na operację?..... :roll: Quote
bogusika1 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 czesc Tosiu 2 przeczytalam caly watek o Przytulisku w Lomiankach, jak widze duzo dobrego robicie dla psiakow ,los liska bardzo mnie wzruszyl dlatego postaram sie przeslac pare groszy na leczenie tego psiaka.zdrowiej psinko Quote
dorota412 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Wpisuje sie zeby nie zgubic watku, tez cos doloze Quote
KWL Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Banerki dla maleństwa, bosh coś ty maluchu przeszedł... 100x100 80x100 Quote
KWL Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Nie ma za co, trzeba ratować tą biedną łapinkę. No i trafiłaś mnie poza wielkopsmi lubię małe liski :-) Coś postaram się dla psiny wyskrobać z budżetu. Quote
Tosia2 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 bogusika1 napisał(a):czesc Tosiu 2 przeczytalam caly watek o Przytulisku w Lomiankach, jak widze duzo dobrego robicie dla psiakow ,los liska bardzo mnie wzruszyl dlatego postaram sie przeslac pare groszy na leczenie tego psiaka.zdrowiej psinko A moze prymyślcie adopcję Liska zamiast Asika.... On ma duuużo mniejsze szanse na dobry domek i bardzo szybko by Was pokochał....gdyż nigdy ne miał miłości... Gdybyś widziała jak on sie tuli.... :-( Do tego jego los jest bardzo niepewny..... Quote
Recommended Posts