Poker Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Tosiu,operujcie go,na krechę,kasa się uzbiera.Zrobię bazarek na niego.Szkoda czasu :-( Quote
dorota412 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ja tez mysle, tak jak Poker. Trzeba ratowac łapke za wszelka cene, kase uzbieramy Quote
dorota1 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dołączam się do poprzednich wypowiedzi. Kasa się znajdzie. Trzeba pilnie ratować łapkę. Ja też coś wpłacę. Quote
dorota412 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tosiu, podaj mi prosze na PW telefon do siebie lub kogos kto zajmuje sie bezposrednio Liskiem!!! Quote
majqa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tosiu, mam tymczas dla Liska na czas pooperacyjny, domek nie wymaga sprawdzania, opieka fenomenalna. Jest tam z dogo sparaliżowana sunia Bonia, była Brenda (z wątku Koperka), jedzie na dożywocie Sonia z wątku ARKI. Na miejscu dobrzy wieci. Byłby to jednak DT, a my w tym czasie kierunek - szukanie DS. Jedyny ból to zorganizowanie po operacji transportu, bo domek jest w Szczecinie. :-( Jeśli nie pojawi się nikt inny chętny, sprawa pozostaje otwarta. Quote
Tosia2 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Majqa, to najrozsądniejsza propozycja jaką ostatnio słyszę ! :) Dziękuje serdecznie, baaaardzo, baaaardzo... :multi: Moze akurat trafi się coś bliżej, ale zawsze jednak jest coś pewnego. Ile ta Pani ma zwierząt i czy byłby termin na adopcję? Quote
majqa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tosia2 napisał(a):(...) Ile ta Pani ma zwierząt i czy byłby termin na adopcję? W mieszkanku 1, dojdzie Sonia od ARKI. Termin na adopcję - czyli mam rozumieć czas tymczasu od - do? Jeśli tak to rozumieć, to w razie konieczności Was poprostu skontaktuję i uzgodnicie to między sobą. Na pewno Liskowi nie grozi tam spakowanie w walizkę i wystawienie za drzwi. Inna sprawa, że trzeba się przyłożyć do szukania DS. Nie chcę pośredniczyć "rozmowowo" nie z żadnych obaw ale by nie przeinaczyć jakichś komunikatów, rzeczy istotnych. OK? Z tą Panią jestem w stałym kontakcie. Quote
Poker Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 majga,ale Ty masz wtyki w całej Polsce:evil_lol: i całe szczęście :loveu: Quote
Tosia2 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Nie, no to oczywiste... Po prostu sama wiesz, że dla takiego psiulka trudno o ekspresowy dom i uczciwie trzeba tej Pani powiedzieć. Szczególnie z powodu odległosci wolę zapytac, bo trudno pokonywać taką trasę kilka razy.... :) Quote
Tosia2 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Poker napisał(a):majga,ale Ty masz wtyki w całej Polsce:evil_lol: i całe szczęście :loveu: ...i to jakie!!!!!!!!!! :) Quote
majqa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Szukajmy póki co czegoś bliżej, jak wspomniałam (jestem po rozmowie z tą Panią) temat jest aktualny i psu włos z ogona nie spadnie, że nie wspomnę o jakichś innych nieprzyjemnościach. W stosownym momencie dajesz mi cynk i kontaktuję Was ze sobą, dogrywacie szczegóły. W weekend pcham tekst dla Liska i wrzucam go na wątek do pomnożenia ogłoszeniowego. Buźka.:loveu: Quote
bogusika1 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 no to dzis poszly pieniazki na liska,tylko co prawda 50 zl, ale tyle mialam na koncie.W nastepnym miesiacu tez postaram sie cos wyslac, bede pamietac o piesi,zdrowiej maluchu,dobrze ze masz na razie domek tymczasowy.:sweetCyb: Quote
Tosia2 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Jejku, suuuper! Mamy więc juz 210zł !!! [SIZE=3]Jesteście wspaniali !!! [SIZE=2]Zofia była wczoraj u niego, zrobiła trochę ładnych fotek... Napisała że psiak jest uroczy, milusiński i bardzo kontaktowy... Mam nadzieję e sama tu napisze... :) Quote
majqa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Oczy wlepiamy w monitor i...czekamy na zdjątka!!! :multi: Quote
bogusika1 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tosiu Lisek jest przesliczny ale moi panowie w domu tzn.maz i syn jednoglosnie orzekli ze wola Asika,moze dlatego ze bardzo podobnego psiaka mielismy wczesniej i on tez byl podrzutkiem ale z jakim charakterkiem:diabloti:,a pomimo tego przez lata byl ulubiencem rodziny.Pozatym balabym sie Liska wziasc do Niemiec ,gdyz mieszkam w 3 rodzinnym domu, sasiedzi nizej maja male dzieci a nie wiem jak on by reagowal na nie, na moja kicie (tez znajde) oraz papugi.DLATEGO zdecydowalam sie wziasc psa z DT gdyz mam wiele informacji o nim i wiem czego w przyblizeniu moge sie spodziewac.Dotychczas bralam psy z schroniska sama albo one znajdowaly moj dom same,i to nie byl problem, gdyz mialam duzy dom z ogrodem, teraz mam tylko mieszkanie z malutkim ogrodkiem przydomowym wielkosci ok30m2.Ale obiecuje ze bede kibicowac Liskowi i postaram sie pomoc finansowo w jego leczeniu,a wiec pedz na operacje Lisku i zdrowiej.:Dog_run: Quote
bogusika1 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tosiu mam pytanie czy ewentualnie moglabys podac iban tego konta dla Liska zeby mozna bylo zrobic przelew z Niemiec,pa Quote
dorota1 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Właśnie przelałam na leczenie Liska 30 zł, więcej na razie nie mogę, bo chcę jeszcze wspomóc leczenie szczeniaka z mojego podpisu, ale jeżeli Lisek będzie potrzebował jeszcze pieniędzy, to postaram się przelać coś w lipcu. Śliczny piesek.:lol: Musimy mu wynagrodzić to co zrobli mu ludzie-potwory!!! Quote
majqa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Widzisz Tosiu, ile serc poruszył wątek Liska i sam Lisek??? I pomyśleć, że rozpatrywane było.......nawet nie chcę tego napisać. Dla takich chwil warto żyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: Quote
diabelkowa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 super ze jest DT teraz tylko pieniazki na operacje Quote
majqa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 diabelkowa napisał(a):super ze jest DT teraz tylko pieniazki na operacje Piesek jest na obserwacji i "doprowadzaniu do ładu" do chwili operacji. Jutro, jak obiecałam, czego dotrzymam, robię tekst do cegiełkowego allegro, to pozostanie już do graficznej obróbki przez Isadorę7 (z nią trzeba, przypominam rozliczyć cegiełki, nie można dziewczyny wrobić, nie w jej sytuacji, a chwała za to, że chce pomóc). Osobno pozostanie tekst do gazet (rodzaj modyfikacji "allegrowego") i podrzucenie prasie (o tym Isadora, już pisała, z czym się zgadzam, dzięki temu pies będzie w stanie znaleźć dom). Tosiu, a propos, czy wiesz co u maleństwa??? Cholera, myślę o tej wizji martwicy i nie ukrywam, że jestem zaniepokojona.:-( Quote
KWL Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Operacja łokcia to skomplikowana sprawa, kto się jej podjął ? Quote
majqa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 KWL napisał(a):Operacja łokcia to skomplikowana sprawa, kto się jej podjął ? Domyślam się, że lecznica, w której Lisio przebywa. Tosiu - jak to wygląd??? Quote
Recommended Posts