Jump to content
Dogomania

SIEKIERĄ W ŁEB... i WON!! Zmasakrowany Foksterierek - POKOCHANY W NOWYM DOMU!

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi: Ulka mozesz jechac spokojnie reszta sie zajme, w poniedzialek zawioze Bobika do hoteliku do Wieliczki, napewno ten jeden dzien dluzej mama sie zgodzi zeby zostal bez twojej opieki. :crazyeye: Tylko musimy go zabrac jak wrocisz bo nie wydolimy finansowo. :shake:

Posted

Kto moze mi pomoc :crazyeye: w poniedzialek o 9 godzinie rano wyjazd z Chrzanowa do Wieliczki zawiezc Bobika na hotelik, nie moge z nim jechac sama :shake: bo Bobisia musi trzymac druga osoba.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Kto moze mi pomoc :crazyeye: w poniedzialek o 9 godzinie rano wyjazd z Chrzanowa do Wieliczki zawiezc Bobika na hotelik, nie moge z nim jechac sama :shake: bo Bobisia musi trzymac druga osoba.

Może Ruth? Zna go już i on ją.

Rany, wybawienie :loveu::multi: Oczywiście, że zabiorę później Bobisia spowrotem. Dla niego hotelik i obecność inych psów ze wszystkich stron będzie ogromnym stresem. Nie będzie jadł i spał (robi to tylko wtedy, gdy ma absolutny spokój). Przydałby mu się jakiś boks na uboczu (koniecznie z budką, żeby miał azyl) i może odgrodzony jakąś deską, nie wiem...

Jak będzie u p. Tomka, to się nie martwię. Napewno krzywda mu się nie stanie :)

Ufffffff. Wybawienie.

Posted

DZIEKUJEMY darczyncom za wplaty dla Bobika Barbara S. 90 zl. i Patrycja W. 40 zl. U Bobika w skarpecie znajduje sie 555 zl. Dokladne rozliczenie na watku Bobika zrobi Ula w pierwszym poscie w najblizszym czasie, czyli po powrocie z urlopu.

Posted

Radosna wiadomosc dla Bobika, :loveu: mama Ulki ta wspaniala kobieta zgodzila sie z siostra Uli zaopiekowac Bobikiem podczas nieobecnosci Uli. Warunek: Bobik musi isc do fryzjera, zeby nie straszyl ludzi swoim zaniedbanym wygladem. :loveu: Hanek prosze zrob termin u fryzjera a ja go zawioze.

Posted

To niemożliwe, że to ten sam pies !!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Boże, jaka przemiana ! :multi::multi::multi: Nie wierzę !!!
Bobiku, jaki ty jesteś piękny !!!! :-o Nareszcie wyglądasz jak prawdziwy foxterier !! :lol::lol::lol: